Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

NBS sāk pārbaudi par Afganistānas misijā dienējušā karavīra nāvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VILKS
V
Formali karavirs sedza atkapsanos un glaba virus.
Cibuļaks
C
Jums laikam jau labāk jāzina šo lietu :) tikai ko tad Aizsardzības ministrs savā oficiālā ziņojumā presei nekur nemin šo faktu. Un ja jau negadījums ko tad šo faktu slēpt?
S_L
S
Reizēm jau vajag
Jānis
J
Par šī karavīra nāvi šorīt jau tika nopublicēts raksts portālos diena.lv delfi.lv tvnet.lv Visos šais portālos tika liegta iespēja pievienot tam rakstam komentus. VAI LATVIJA EKSISTĒ CENZŪRA ???
ZZZ
Z
Varbut milja tauta nevajag runat pa lietam ko pashi nezinat. Pirmkart ne jau plaushas vinju ievainoja. Otram kartam, tas tiesham bija negadijums.
Z
Z
Ja jau pats D.Baltābols necēla ierunas un jutās tik vesels , ak var braukt slaktēt afgāņus, tad jau viss ok.
Cibuļaks
C
Ko tad prese un AM neceļ augšā kā gadu atpakaļ D.Baltābols Latvijas teritorijā pirmsmisijas apmācībā tika ievainots plaušās un līdz pat šim laikam notiek krimināllieta par šo incindentu?
jurists
j
Ārstniecības likums: 50.pants. (1) Ziņas par pacienta ārstēšanu, slimības diagnozi un prognozi (turpmāk — ziņas par pacientu), kā arī ziņas, ko ārstniecības personas ārstniecības procesā ieguvušas par pacienta un viņa tuvāko radinieku privāto dzīvi, ir konfidenciālas. (2) Ziņas par pacientu var sniegt: 1) citām ārstniecības personām ārstniecības mērķu sasniegšanai; 2) Veselības un darbspējas ekspertīzes ārstu komisijai (VDEĀK); 3) Veselības inspekcijai; 4) Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūrai veselības aprūpes pakalpojumu administrēšanai; 5) Valsts darba inspekcijai — nelaimes gadījumu darbā un arodslimību izmeklēšanai un uzskaitei. (3) Tiesai, prokuratūrai, policijai, atbildīgajai valsts institūcijai bērnu un ģimenes lietās (valsts bērnu tiesību aizsardzības inspektoriem), bāriņtiesai (pagasttiesai), kā arī institūcijām, kuras veic izziņu, ziņas par pacientu sniedzamas tikai pēc šo institūciju rakstveida pieprasījuma, ja ir ārstniecības iestādes vadītāja parakstīta atļauja. (4) Zinātniskos pētījumos ziņas par pacientu var izmantot, ja ir garantēta pacienta anonimitāte vai saņemta viņa piekrišana. (5) Nacionālo bruņoto spēku rezerves uzskaites struktūrvienības ir tiesīgas Ministru kabineta noteiktajā kārtībā pieprasīt no ārstniecības iestādēm informāciju par rezerves karavīru un rezervistu veselības stāvokli. (6) Valsts ugunsdzēsības dienests ir tiesīgs pieprasīt no ārstniecības iestādēm statistikas ziņas par kaitējumu personu veselībai, kas nodarīts ugunsgrēka bīstamo faktoru iedarbības rezultātā, un statistikas ziņas par gadījumiem, kad ugunsgrēka bīstamo faktoru nodarītā kaitējuma iedarbības rezultātā iestājusies personas nāve. Ārstniecības iestādes Valsts ugunsdzēsības dienestam nedrīkst izpaust personas datus. (7) Ārstniecības personas un ārstniecības iestādes ziņas par pacientu šā panta otrajā daļā minētajām personām un iestādēm sniedz ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 01.06.2000., 25.03.2004., 27.05.2004., 08.06.2006., 01.03.2007. un 27.09.2007. likumu, kas stājas spēkā 05.10.2007.) 51.pants. Ārstniecības personai ir tiesības atteikties sniegt šā likuma 50.pantā minētās ziņas pa telefonu vai ar citu telekomunikācijas līdzekļu palīdzību. GODĀTIE ŽURNĀLISTI! jums būtu laiks sākt cienīt piederīgos un ievērot Latvijas likumus!! paldies, ka armija tiešām stingri iestājas par šīs normas ievērošanu!
Z
Z
Labi ka kádu zarazu uz Latviju neatveda
AKM
A
3+ 1( GRUZZ 200 ) = 4
Janis
J
Bet no kaa vins isti nomira? Varbuut tabili vai vinu sabiedrotie izdomajusi kadu bakteriologisko ieroci?? Nepatiik, ka nav info.
Antons
A
Viens Latviešu karavīrs ir atdevis savu dzīvību par Latviju. Līdzjūtība piederīgajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas