Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Neapmierinātajiem IZZI klientiem iesaka lauzt līgumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ILgadejs klients
I
pilniigs sviests tas izz, es esmu klients jau divus gadus un man interents raustas - izzi ara no Latvijas tirga...
Jānis Balodis
J
IZZI s*kā pamatīgi. Abonēju viņu kabeli no 2004 gada, 2008 gadā reklamēja super lēnu "bezmaksas internetu". Pieslēdzu, tagad gribu atslēgt. Izrādās, ka mana kabeļtelevīzija pārtapusi par 2 gadu līgumu un arī internetam divu gadu līgums. Braucu lamāties, meičām pilnīgs poh*js. Sods par katra pakalpojuma atslēgšanu 30lati. Šitādu gāzienu pa olām būtu gaidījis no kāda Ivana kantora, ne no tik liela kantora. Dieva dēļ uzmanieties no šī kantora. Nedomāju jebkad vairs būt šīs firmas klients. LTK vismaz līguma laiks skaidri ir norādīts pirmajā lapā. Izzi tas jāmeklē 3 lappas k-kādā x punktā.
Politiskaa atbildiba
P
Man sakuma bija FAO tv, darbojas loti labi, un par normalam cenam. IZZI parnema FAO un uzreiz cenas dubultojas. Kvalitate slikta, biezi MTV un citi arzemju kanali nedarbojas, jo nebija signala. IZZI ir viena kretinu firma. Labi, ka tiku no viniem valaa! IZZI prot tikai cenas celt un manit klientus!
Sniper'sEye
S
Interesanti, vai VDI -- valsts darba inspekcija -- nav viņus piemeklējusi: ļoti interesē, vai saviem dzīvokļu apskraidītājiem aploksnēs nemaksā? ... Tādus no Latvijas pakalpojumu tirgus vajadzētu izmēzt prinicipiāli.
kesha
k
Svarīgi, ka operators atzīst problēmu un piešķir adekvātas atlaides. Man personīgi šķiet, ka būtu jāsniedz arī kāda morāla kompensācija, jo klienta tomēr ir paļāvies uz solījumu sniegt normāli strādājošu pakalpojumu un solījums nav izpildīts. Es nerunāju par juridisko pusi, kur līgumā maziem burtiņiem paredzētas kaut kādas bojājumu iespējas. Atsevišķs bojājums var gadīties, tomēr IZZI gadījumā nav viens gadījuma bojājums. Tāpēc ir arī zināma morāla atbildība par dotajiem solījumiem. Nelielu gandarījumu sniedz vainas atzīšana, jo tas nav tā kā ar Lattelekomu pirms apmēram 10 gadiem, kad vainu neatzina un vainīgs (vai muļķis) bija tikai pats klients.
Martins
M
Man arii IZZI, centaa - nu riktiigi iesuukaa, maijaa 2nedeeljas I-neta nebija, piezvani un operaatori piedaava meisatru peec 1,5 nedeeljaam (WF) un smiekliigaakais kameer pienaaca mans laiks, maaja az ciitiem dziivokljiem montieri paspeeja ierasties 3X apsveru iespeeju laust liigumu, bet no otras puses nav arii citas normaalas kompaanijas uz ko paariet
mobwar
m
Nezinu kā ar izzi interneta pakalpojumiem, esmu kabeļtelevīzijas abonents, esmu apmierināts, ja kāds kanāls nerāda, atliek tikai aizsūtīt e-pastu un viss tiek salabots, pat piezvana uz mājām un apjautājās vai viss esot Ok. Interesanti, kabeļtelevīzijas un interneta sniedzēju kantori ir atsevišķas iestādes?
Pharo
P
Ja nav slinkums un tas nebijaa pirms 100 gadiem, pacīnies dabūt atpakaļ iztērēto. Kā jau minēju, ne līgumsods, ne parādu piedzinēji nav likumīgi. Pričendāļi gan saskaņā ar līgumu jānodod izzi birojā un par to drīkst līgumsodu aprēķināt. Tā ka jāparēķina kas izdevīgāk
aizspogulija
a
Es šīs firmas pakalpojumus lietoju laikā, kad tā vēl saucās Telia Multicom. Internets bija vienkārši briesmīgs - lēns, ar nemitīgiem traucējumiem, pārrāvumiem. Ja vakarā tas pēkšņi pazuda, tad līdz rītam, jo pēc darba laika neviens nebija sazvanāms. Tai laikā šāds Internets maksāja nenormālu naudu, jo tika iekasēti, ja nemaldos Ls 0,11 par katru megabaitu virs noteiktā limita, kas tika ielādēti no serveriem, kas atradās ārpus Latvijas. Mēneša rēķini bija ap Ls 70. Kronis visam bija Interneta atslēgšana kaut kādu darbu veikšanai uz vairākām dienām, nebrīdinot klientus.
Jana
J
Man bija Izzi interneta un digitālās televīzijas pieslēgums. jau pirmo iespaidu sabojāja vīriņš, kurš atnāca pieslēgt tīklu - istaba bija jāvēdina krietnu laiku, jo ar higienu viņš bija uz Jūs. Un tad nāca visi pārējie brīnumi - interneta ātrums, kas bija uz pusi lēnāks nekā solītais, televīzija, kas raustījās un katrai prgrammai bija jāregulē škaļums, jo tas nebija vienā līmenī. Un tad internets sāka regulāri pazust. Tipiska atvilde no klientu servisa - mēs zinām, mēs pie tā strādājam, rīt viss būs kārtībā. Līdz visbeidzot paziņoja ka problēmas esot manā māja un Izzi montieris varot atn;aky pēc nedēļas. Ja gribot ātrāk - tas esot maksas pakalpojums. Tā nu pirms gada lauzu līgumu, noslēdzu ar Lattelokom un nav vairs jāzīlē internets darbosies vai nē. tas vienkārši ir. P.S. Mana kaimiņiene gan vēl joprojām cīnās ar Izzi
pyro
p
bija man telia (pirms pārtapa par izzi - jāsaka godīgi - apmierināts nebiju, ātrums vairāk bija LĪDZ nekā tik cik vajag, bieži vien arī nebija vispār un neko prātīgu salabot saprātīgā laikā nespēja). bet labi ka tāds - citu variantu vnk nebija. tagad lietoju bas grupa's sniegto pakalpojumu. esmu vairāk nekā apmierināts - remonti, ja tādi ir ir ātri un efektīvi, ātrums vairāk ir tik cik vajag (un pat vairāk) nekā līdz, gada laikā kopsummā interneta varbūt nav ap ~1 dienu. nesaku ka visiem jāiet pie bas grupas, bet papētiet vai nav citu variantu...
juule
j
Ari man ir ko teikt ! Sitadu bledigu uznemumu sastapu pirmo reizi un ceru ari pedejo.( jo macos no kludam ) Vinu bankrots jau nav aiz kalniem. Stasts lidzigs ka citiem. Uzkeros un izmantoju vinu struntigo interneta pakalpojumu. Diemzel jau biju noslegusi ligumu ipasi neiedzilinoties.,kad ligumu velejos lauzt del nekvalitativa pakalpojuma man pieprasija apmaksu ( ligumsodu ). Ligumsodu samaksaju,bet aparaturu nenogadaju acinaju vinus ierasties un savakt savas kastes . Ta vieta vini man uzsutija paradu piedzinas kantori Lindorff. Cukasd tadi ! Sitadus vajadzetu publicet PACT majas lapa lai tauta zin ar ko darisana!
alkass
a
Man arī tagad ir izzi, kas pārņēma kompāniju, kas nodrošināja tīklu mana rajonā. Visu laiku viss bija normāli, sūdzību nekādu, tikai vakar vakarā sākās brīnumi, ka tīkls ir kādas 5 minūtes, tad atkal pazūd uz 5 minūtēm. Šādos apstākļos nav iespējams normāli darboties.
Helmuts
H
man jau kādu laiku ir IZZI internets, tiesa tas ir ārpus Rīgas, bet kopumā rullē. šad tad iebremzē. domāju katram ir iespēja uzrauties uz sūdīga pārklājuma rajona pie jebkura interneta operatora - ja ir hujova ar esošo, sameklē pa forumiem kurš tavā rajonā ir stabilāks un pārslēdzies.
Pharo
P
No iekopētā izriet. Līgumu ar IZZI tu slēdz mājās. Atnāk IZZI darbinieks (pēc pasūtījuma), visu pieslēdz, iedod parakstīt gatavu līgumu un prom. Šāds līgums atbilst augšminētajai kategorijai, tāpēc no tā var brīvi atkāpties un izzi būtu pienākums pie parakstīšanas iesniegt gatavu atteikuma veidlapu. Vēl PTAL nosaka, ka slēdzot šādus līgumus uzskatāms, ka patērētājam nav bijis iespēju ar to iepazīties. Līdz ar to ir prasības par taisnīgiem un vienlīdzīgiem noteikumiem, kā arī savu tiesību un saistību nenodošana. No tā izriet, ka var apstrīdēt, ja izzi nodod lietu parādu piedzinējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas