Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Neapstrīdēs lēmumu nesodīt Gruškevicu par ierēdņu komandēšanu uz Halifaksu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atkal..
a
atkal karteja valsts lidzeklu zagsana, par valsts naudu brauc uz Kanadu skatities HOKEJU bet melo ka braukusi veicinat sadarbibu izglitiba, GODMANIS kurs pats jau iztrillinajis kaut kur G24 kreditu un tagad grib sanemt vel 5 Miljardus nekadu sodu neuzliek.. savejais.. varna varnai aci neknabs.. SATRAUKUMU RADA CIK TOMER VIEGLI IR APZAGT VALSTI..
Nirvana
N
Onjon, jeb latviski Sīpol, izlasi rakstam klāt pielikto atzinumu. Vai arī esi pārāk slinks, lai to darītu? Ja nevari izlasīt, mēs pat nevaram uzsākt diskusiju...
Onjons
O
Nirvana, Tev kauns nebija savu komentāru rakstīt? klasisks liekulības un demagogijas paraugs.. Gruškevica gadījumā nebija "darba" - bija tikai pasakums, kas nebija saistīts ar IZM darbību..
Nirvana
N
ja Gruškevicu sodītu, tad vajadzētu sodīt pilnīgi visus ministrus, ministru prezidentu, Saeimas deputātus un tml., kuri braukuši darba komendējumos un pēc darba vakarā gājuši uz kādu sporta vai kultūras pasākumu, arī uz krogu vai kur citur, kas tieši nav saistīti ar komandējuma mērķi. Padomājiet pirms rakstiet komentārus, ja nespējat saprast vai iedziļināties, tad izmantojiet paklusēt un neizrādiet savu aprobežotību. Nozākāšana kā subkultūra šoDienas Lavijā attīstās ģeometriskā progresijā, kad būtībai nav jēgas, galvenais ir izspiest savu žulti un nekompetenci. Jebkuru no šiem komentētājiem ar elementāriem un taisīgiem argumentiem ir iespējams atspēkot. Nešķiediet enerģiju negatīvas enerģijas radīšanā... tas viss ar uzviju diemžēl atgriežas kaut kādā veidā pat, ja netic Budam vai Dalailamam. Peace on you! Un cilvēkiem labs prāts!
IZM
I
Mareks ir OK!
AD
A
Vai civīldienesta pārvaldi netaisījās likvidēt? Šķiet, vēl viens pierādījums, ka liels zaudējums nebūs.
bac
b
Vienkārši pretīgi!
Kundziņi,
K
plīsīs arī šeit pacietības mērs.
Aidus
A
"Lielie vīri" turpina apzagt valsti, un viss ko spējam ir vienkārši noskatīties. Šis tas tomēr sāk mainīties, es daudz skaidrāk redzu cik nekompetentas personas vada valsti un arī dūres sāk niezēt arvien pamatīgāk. Vai kundziņiem nav bail no dienas kad tautas pacietības mērs plīsīs???
Onjons
O
jau padsmitais gadījums, kad norimstot kaislībam tiek pieņemts labvēlīgs lēmums savējās varzas pārstāvjiem..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Skudra: komandējumā nav izšķērdēta nauda


LASI VĒL:


VCP lēmums un atzinums M. Gruškevica disciplinārlietā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas