Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Nekā personīga: DP pārbauda, vai Jēkabsons nav starpnieks starp VL un čečenu kopienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dieneeju kopaa ar checheniem..
d
...krievu armijaa. Muusu rotaa bija 6 vai 7 checheni. Neko sliktu pateikt nevaru. Krietni atveertaaki par dagestaanieshiem, kuru rotaa bija ljoti daudz. Pret mums, latvieshiem, kaukaazieshi vispaar bija labveeliigi noskanjoti.
Briedis
B
Kur Pabrika viedoklis par antičečenismu? :)
zebra
z
Mūrniecei vajdzētu padomāt pirms runā. Ļoti nepārdomāti un šovinistiski. Piekārt visai tautai bandītu zīmolu.
Zemnieks
Z
Vai tu necel mūri lai latvieši netiek pie savas zemes pārvaldīšanas?
@
@
Vakardienas raidijums mani nedaudz sarugtinaja un atsedinaja. Neka Personiga un Murniece drosi vien vares kopigi taisnoties par veselas tautibas un kopienas nomelnosanu, ja izradisies, ka ta ir tiraka politika, bez arestetiem kontiem, bez aizturetajiem, bez ierosinatam lietam, bet ar Kremlim saprotamu visparinajumu - ceceni ir bubulis. Piemers, ka apstrada musu viedokli- automasina braucosa apsarga piezimes (ne visas!) daleja izcelsana un iztulkosana. Piezime par to, ka Krumins izturoties pret biznesa partneriem - ka visu parnemot. Gribetos redzet labu, nesavtigu "biznesa haizivi", Rietumos vai Austrumos, vienalga. Ta jau soreiz bija tiraka manipulacija.
maņka
m
lai Dievs pasargā no tiem trakajiem čečeniem, paskat , kā šie griež rīkles visiem pēc kārtas tai savā Čečenijā. Un tas pats viņu galvenais izskatās pēc īsta mafiozņika : ar trim džipiem braukā. Baidās , ka nenovāc, tas nozīmē, ka sirdsapziņa melna, ja šitā apsargāts. Kā varēja gaišie latviešu puikas no VL sapīties ar šitādu cilvēku, kaut kādas šausmas!
Eiropas pilsonis
E
Taa ir klaja diskriminacija par checheniem !!!
@
@
Paradums runat par veselam kopienam, ko aizsaka Murniece, ir stipri ieildzis. Ka visparinajums, tas tikai kaite. Tas gan laus runat ari par citam - krievu, ebreju, ciganu un baltkrievu kopienam.
yyy
y
Kad DP ziņos par pārbaudes rezultatiem attiecībā uz SC finansētājiem??????
???
?
Kaut kā neiet kopā acīmredzamas lietas, vai tik Beslans nav Krievijas atbalstīts "kazčoks", kura uzdevums bija iegāst VL. Bizness tomēr viņam ir ar Krievijas atbalstīto biznesmeni Meļņiku, Rēzeknes un Daugavpils gaļas pārstrādes kombināti plāno iekarot Krievijas tirgus u.t.t.
interesanti būtu zināt
i
Vai Jēkabsons joprojām ir luterāņu mācītājs? Ar ko viņš šobrīd vispār nodarbojas?
fr
f
vai Jēkabsons nav starpnieks? Vai tad ir vēl kādi varianti?
Iz tvnet
I
XXX 31.10.2010 21:17 Ziņot! Pēc šodienas NP raidījuma man ir milzīga neizpratne. VL saistība ar Beslanu Krūmiņu bija nesmukums un šķērslis iekļūšanai koalīcijā. Tā sakot, atklājas saistība ar čečenu mafiju. Vasīlijs Meļņiks arī ir saistīts ar Beslanu Krūmiņu. Ja pareizi atceros, abiem ir kopējs bizness. Kā prezidentam drīkst būt padomnieks, kas saistīts ar čečenu mafiju??????????? Prezident, kā tas drīkst būt?????
Mg
M
Nesaprotu, vai NP tagad darbojas kā DP preses sekretariāts, vai kāds no DP vienkārši nevar muti noturēt aizvērtu?
Terorists
T
Nu interesantāk jau būtu veikt pārbaudi ,,Vienotības", ,,ZZS" un AŠ2 virtuvēs no kurienes naudai kājas aug.Un tā nu būtu interesantāka zupa kad naudiņas kājiņas būtu meklējamas MĀTUŠKĀ KRIEVIJĀ,bet ne šašķeltā čečēnu kopienā. Nu par SC var pat neminēt,jo tur tā pat viss ir skaidrs,bet šie tautu atpestītāji gan būtu interesants koktēlis ar visām piedevām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas