Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nelāgs fons vizītei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dadzis
d
Latvija, pabijusies ka ar savu Jelgavas rūpnīcu, un, citiem līdzvērtīgiem projektiem iešūposies Maskavas melnajā sarakstā, un to liktenis kāds Hodorkovskim sagaidāms. Tā ari bija tā pumpa, kas dīdīja Latviju uz minētām pārrunām......
Nu
N
Jo pēc kara tika noslēgts līgums par sadarbību. Neba pēc Somijas gribas.
onkulis
o
Tas ir jocīgi, ka teiciens- Zaglim jāsēž cietumā! skaitās nelāgs fons Latvijas politiķu vizītei Maskavā. Mūsējiemm taču tur būs diplomātiskā neaizskaramība.
Garry
G
Somija PSRS laikos ļoti intensīvi sadarbojās ar Krieviju, kā redzam, tā vēl joprojām nav kļuvusi par Krievijas koloniju. Bizness ir bizness. Ja viņi nemāk nošķirt naudu no mīlestības (runājot metaforās), tas netraucē mums to mācēt izdarīt.
Eva Braun
E
Ceru ,ka apspriežot krievu nepilsoņu tiesības ,Zatlers runās arī par krievu daudzskaitlisko noziedznieku izraidīšanu noLatvijas ..un uzņemšanu mātes Krievijas apskāvienos bez atgriešanās tiesībām ....
joker
j
Naivie letini patiesam iedomajusies, ka austrumeiropas pasakaini bagatie cilveki savu pasakaino bagatibu nopelnijusi godigas uznemejdarbibas cela! Protams, visiem zagliem vajadzetu sedet cietuma - diemzel Latvija nav notiesats neviens - jo valdibas visus neatkaribas gadus sadarbojusas ar ekonomiskajiem noziedzniekiem (istajiem Latvijas saimniekiem)
Baltiņš pribaltiņš
B
Zatlers nevar kļūt glumāks, kā ir. Jau tā ir pietiekami mīksts.
juris
j
Es ļoti ceru, ka Aivaru Lembergu beigs vajāt tūdaļ pēc viņa aresta. Gribētos to piedzīvot...
juris
j
Kā tad šie jautājumi uz mums attiecas? Vai doma, ka Zatleram vajadzētu sēdēt par aploksnēm un nodokļu nemaksāšanu? Par to pašu jau Hodorkovskis sēž ( itkā ... )
RUS
R
Lai Hodorkovskis un sitie "bijušie ārlietu ministri" priecájás, ká vins sez. Patiesíbá vinam sen jábút pie sasausanas sienas kopá ar Berezovski, Gusinski, Luzhkovu ar savu Baturinu... Já paveiksies, varbút izies lídz pensijaj. Krievijá kaut viens záglis sez, bet Latvjiá neviena.
vlad
v
Atkal musu "letie" žurnalisti izrauj 5% satura no konteksta un pasniedz sev raksturīgā apgriestā formā! Priekš salīdzinājuma (100% satura):
aļoša
a
Ko tik mēs nemīlam kritizēt, tad baltkrievu demokrātiju, tad lielvalstu vadītājus. Maziem nabagiem jau visādas kaites raksturīgas.
ekharts
e
Kaut kā dīvaini Latvju mēdiji reaģē uz šito Zatlera braucienu-it kā gribas to biznesu ar krieviem taisīt,bet ko teiks onkulis Sems?Cik tālu varam ar to diktatorisko Putinu brāļoties?Liekas,ka pašiem savu spriedumu šai jautājumā mums nav.
Kabans
K
Un ko tad tādu nepareizu tur pateica? Zaglim ir jāsēž cietumā. Vai arī kāds domā, ka pilsonis Hodorkovskis savus miljardus sapelnīja godīgā ceļā? Shēmoja, zaga un prihvatizēja padomju laikā uzcelto. Plus vēl nodokļus nemaksāja. Tāpēc jau Putinam ir zināma autoritāte Krievijā, ka daļu zagļus viņš tomēr iesēdināja. Bet kaut kādu 50 pidra.su vēstule - lai raksta Obamam par Guantanamo cietumiem, par Afganistānas kara noziegumiem un neatkarīgās Albānijas cilvēku orgānu darījumiem. Varbūt uz viņu tas iedarbosies.
Pārliecība
P
Kā mēs tā abi reizē domājām par "putniņu"? :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas