Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nelegālā degviela aukstumā bojā motorus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pierobežas šofers
p
Viens prātīgs vīrs tas haims Kogans.Cepuri nost viņa priekšā.
Jurģis
J
Ko tie degvielas tirgotāji visi pļūta,lai pastrādā par minimālo algu un par to pašu vel izbraukā uz darbu ar mašīnu,jo nav citu iespēju,tad redzēs kā lieku dirst! Man pašam nupat iznāca ar A24 dīzeli problēmas, tā ka nav ko karināt makaronus uz ausīm....
e.
e
Tur viss ir rakstīts. Iekavās ir cena PIRMS nodokļiem. Mazāka pārdošanas cena pie mums ir tikai dēļ mazākiem nodokļiem nekā, piemēram, Vācijā. Bet tirgotāju peļņa šeit ir tāda pati, ja ne lielāka. Tā kā uztraukums par neiekasēto nodokli ir tāda, maigi izsakoties, liekulība.
BV
B
Nu nu - lai nu kā Statoil būtu labāk paklusējis. Cik nokautu motoru ir uz šī šīs skandināvu frančīzes pamata? Un par preces kvalitāti Latvijā atbild PTAC, kurš neko nevar uzdarīt, jo normatīvie akti ir par degvielas būtību ir par labu pārdevējam nevis pircējam. Lūk arī visas problēmas sāls. Un melot (apdirst) nelegālistus nav nekāda loģikas - 1x piegrūdīsi klāt kaut ko degvielai - otrā reizē dabūsi pa purnu vai tev nepirks un aizies pie konkurenta (cita nelegālista).
antuuns
a
Sanāk gan otrādi. Latvijā vislētākais. Bet, kas ir iekavās rakstīts, tas labs jautājums.
e.
e
Degvielas tirgotāji varētu paskaidrot, kādēļ pie mums ir viena no vislielākajām degvielas cenām Eiropā pirms nodokļiem. Paskatieties Fuel Prices tabuliņu mājaslapā energy punkts eu. Sitam pušu gan Vāciju, gan UK. Vai pie mums darbaspēks saņem daudz vairāk, vai degviela tālu jāved?
lej lej
l
mazliet nožēlojami komentāri. zagt ir labi, kukuļus dot drīkst, nelegālo pirkt drīkst, ko tad mēs gribam prasīt no politiķiem? Un Kogans-ģimenei trūkst naudas, tad drīkst nodarboties ar kontrabandu. Varbūt zagt no kaimiņa arī drīkst, ja iet sūdīgi?
Juhans
J
Nelgālais šnabis bojā prātu, bet vai tad to tāpēc nedzersi?
Ludza
L
ha,ha,ha,ha,muļķības
garāmgājējs
g
Krievijā arī ražo arktisko dīzeli,tikai ar lielāku sēra saturu,tur arī visa atšķirība.Nav ko muldēt.
anonīmais šakālis
a
Problēma ir tajā apstāklī, ka liels aukstums uznāca strauji un ja bāka bija pilna ar vasaras dīzeli, ārā jau neliesi. Bet krievi pa kolhoza stilam uz mucu dīzeļa pielej kannu benzīna - sanāk ziemas dīzelis. :D
anonīmais šakālis
a
Pēc viņa domām, nelegālā degviela Latvijā ieceļo no Krievijas. Tas var radīt problēmas automašīnām ziemā, jo šeit tirgoto arktisko dīzeļdegvielu ražo Skandināvijā vai Mažeiķos, savukārt daudzās Krievijas uzpildes stacijās šo ziemai piemēroto degvielu nemaz nepārdod. ======================= Šis iespārda! Vai tad Krievijā nav ziemas? Vai tad Krievijā ziemā dīzeļi apstājas???
Nu, nu ...
N
Šorīt no rīta varēja uzskatāmi redzēt, kā ceļa Rīga-Ogre malās stāv un nekustas dīzeļnieki (vieglie un kravas) strīpām vien ...
Gaļina
G
jā un vēl tiem kas ziemā braukā ar nelegālo dīzeli sāk izkrist zobi un iestājas impotence!
bimbam
b
SIA “Gros auto” servisu vadītājs Igors Luševs norāda, ka nelegālajā vasaras dīzeļdegvielā esošie parafīni zemā temperatūrā sacietē un rezultātā automašīnai aizsērē degvielas filtrs vai, sliktākajā gadījumā, visa degvielas padeves sistēma. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------- Dīvaini gan, man šorīt bija problēmas arī ar legālo vasaras dīzeli! Kāda starpība legāls vai nelegāls!? Bez tam: vairumos gadījumu nav liela probēma: jāuzsilda mašīnīte, degviela atkal kļūst šķidra, lejam klāt ziemas dīzeli un mizojam tālāk. Problēmas gan varbūt varētu būt pašām glaunākajām mašīnām ar dīzeļmotoriem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas