Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nelikumīgo prēmiju lietas pie premjera un prokuratūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
corel
c
K-kā apnikusi tā VK, liela brēka, maza vilna- jēgas nekādas.
Vientulais vilks
V
Janiti, nepluti par lietam kuras nezini. amen.
un kas notiek?
u
Tikai vaukšķ mēdijos...
viedoklis
v
tā kā nav rezultātu ,tad VK, diemžēl, ripo pa tukšo..
Nu ja
N
VK tikai turpina atklāt un arī atgādināt par pārkāpumiem valsts pārvaldē. Seku nekādu un izsaimniekotāju nesodāmības sajūta tikai pieaug, jo neko jau nevar padarīt.
Teodora
T
Piekrītu Jums 100% !!!
Jukums
J
Ar nepacietību gaidu kad kādu beidzot notiesās - kaut par salīdzinoši mazākiem pārkāpumiem - iesākumā. Gan jau pamazām tad atraisītos mēles un dienas gaismā izvilktu arī lielās zivis.
Citus mācīt - visi ir gudri
C
Sudrabai ar 3 tīkstošu latu algu un bez apgādājamajiem jau prēmijas tiešām nav vajadzīgas. Lai iedod tiem tiesājamajiem kaut pus vai kaut tikai ceturto daļui no Sudraba algas - tad viņi arī iztiks bez prēmijām. Un neviens nebūs jātiesā.
atbalstu
a
Pirmo reizi dzirdu, ka aizliegums izmaksāt prēmijas neattiecās uz iestāžupašu ieņemumiem! I.Godmanis uzdeva ministriem: 1) izmaksāt prēmijas savā padotībā esošajām amatperosnām; 2) uzdeva savā padotībā esošajām amatperosnām - aizliegt prēmijasizmaksātviņām padotajām amatpersonām! Ceru, ka tiks izvērtēts arī KNABa pārkāpums - izsniegt dāvanu kartes saviem darbiniekiem.
Ērglis
Ē
Šeit tavas domas atšķirās no VK - viņu skatījumā tā ir valsts nauda caur un cauri. Jo kā tu minēji, tā nopelnīšanai tiešām tiek izmantoti valsts resursi, algas, utt. utjpr.
Jānis
J
LIC gadiijumaa atskiriiba ir taa, ka tomeer taa nauda ir pasu nopelniita, o.k., izmantojot valsts resursus naudas pelniisanai. Tacju ir tomeer atskiriiba no citiem. Savukaart attieciibaa uz Augstaako tiesu un KNABu, kur preemijas vispaar bija astronomiskas, taapat Lauku atbalsta dienestu un Paartikas un veterinaaro dienestu gan to nevareetu bilst.
Ērglis
Ē
Tas manuprāt raksturo vispārējo nihilistisko atmosfēru valsts pārvaldē, tās padotajos un arī daļēji pārējā tautā. Pie kājas valsts, pie kājas kopība, es gribu piķi, un neviens nestāsies manā ceļā. Es pat atļaušos minēt, kuru partiju pārstāvētās ministrijas demonstrē šo cinismu...
valdis
v
bet ja ļoti gribās -naudiņu vajag visiem un ja var to iedot neno savas kabatas ,pie mums tas ir normali,nodokļu maksātāju un ,,pakal;pojumu saņēmēju ir tik daudz bet grfibētāju to padalīt ir taču tik maz NORMALI!
dzeris
d
Tāpēc jau SVF pieprasa, ka jāievieš amatpersonu un ierēdņu tiesiska un materialā atbildība par nelikumigiem tēriņiem. Vajadzētu vienreiz tādai Rozentālei likt tos 153 tūkst. atmaksāt, ja ne - aprakstīt īpašumu, plus vēl pāris mēneši aiz restēm, domāju, vairs neviens negribētu nelikumīgi izmaksāt prēmijas.
Nuja
N
Man skita ka valsts jau ir pilniba nozagta , bet vel druscin japaciesas un tad zagsana saja dieva pamestaja nosturi beigsies ... vismaz uz kadu laiku ! ---------------------------------- Ja vēlēšanu sistēma nemainīsies, un pie varas joprojām būs tie paši "vēži', tad zagšana nebeigsies nekad. Jo valsts tak atkal aizņemas naudu, kāpēc lai tagad nezagtu to?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas