Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Neo ierodas ekskursijā Saeimā; pārliecinās par citu realitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
duo
d
Neo, es Tev pilnīgi piekrītu - politiķi LV ir kā švaki mākslinieki, kas tik vien sapratuši, ka svarīga ir pašaizpausme. Bet nekā, veči, ja gribat kaut santīmu bāzt kabatā no 'mūsu kopīgajām vērtībām, tad, esiet tik labi - aizveriet savu lielo muti un sāciet ar realitātes iepazīšanu un atbildiet uz jautājumu - ko es, teiksim, karlis leiškalns, te (saeimā) daru (bez tā, ka atsēžu aldziņu) :))))
No malas
N
Varat spriedelēt tā vai šitādi, bet Poikāns un Beitāns ir ietekmējuši domāšanu normāluma virzienā!
Ku-Kū
K
Paši jau ievēlājām tādus deputātus,un grasamies vēl uz četriem gadiem pagarināt viņu pilnvaras.Nebalsošu par nevienu pie varas bijušo un aicinu to darīt arī citiem.Pilnībā piekrītu Vārnas teiktajam 19:18.
vispār
v
nu ja. un neko vairāk es ar saviem komentāriem nemaz nemēģināju pateikt. ;)
Bille
B
Jāteic, man arī ir gadījumi, kad dažu seju vai seju situācijā gribētos prast atšifrēt. Un Poikāna seja ir tieši no tādām :)
Vārna
V
Vismaz pēdējos 10 gadus es esmu pilnīgi pārliecināta ,ka valsts tiek apzināti virzīta pa nepareizo ceļu,tāpat kā poļu lidmašīna nesen Smloļenskā .Tas ir jūtams ikdienā visur-skolās ,iestādēs,tiesās,policijās,prokuratūras,Saeimā,un visur ,kyr mēs ejam.Notiek cilvēku degradācija,pasivitāte ,nespēja pretoties ļaunajam,vienaldzība pret visu,birokrātisms,nevelēšanās uzņemties atbildību, viss tiek izpostīts,grauts,lauzts, zāģēts,zagts.Es nekad agrāk neredzēju ,ka latvietis var būt pilnā vārda nozīmē arī idiots.Kas ar mums notiek?Bija cerība,ka izaugs jauna mūsu paaudze.Kur tā ir ?
jautājums
j
Nū....Tie ar diviem no policijas konkrēto augstāko garīgumu noķēra. Ko tas varētu nozīmēt pēc Renesanses standartiem ?
Pičuks
P
Ja palasa komentārus par sakarīgākajiem rakstiem, ir skaidrs, ka valsts ir D. ne dēļ politiķiem, bet cilvēkiem... Gudrību neiemācīsi....
jumors
j
Fizionomiķiem- pielieciet sev plaukstu pie pieres: vai no uzacīm līdz matiem ir pieci pirksti vai tikai trīs? Ja divi- jums darbs policijā. Ja trīs- absolūts vidusmērs. Pieci pirksti pēc Renesanses standartiem ir "augstākais garīgums"( ne ģēnijs, ne idiots). Kas šos jēdzienus nesaprot, pats vainīgs!
Troll
T
Kad šorīt Kampara klupināšanas laikā ieraudzīju žurnālistu rindās sēžam Neo, man kļuva skaidrs, ka tas Saeimai nepaliks bez sekām. Kādām - to gan jau manīsim. Bet šis džeks patiešām liekas kā no citas pasaules - kas vairāk zina un vairāk saprot.
VOX POPULI
V
=====Cc 10:59 . Cerams, ka NEO nebūs tik naivs un neies tajā draņķīgajā politikā, kur katrs (līdzīgi kā Loskutovs) gribēs pazīmēties viņa ēnā.======== Arī Loskutovs tēmē uz saeimu . Tad jau par advokātu nebūs jāstrādā. Bet NEO no viņa pienākas - uz NEO rēķina A.L. taisa sev reklāmu un vēl tikko sācis mācīties par advokātu !
vispār
v
neko neteicu par izskatu. es teicu par grimasēm, skatienu un dzīvīgumu. ieskaties jebkurā Stephen Hawking fotogrāfijā acīs. dzīvas, gudras, ar attieksmi, reizēm - smaidošas. reizēm nogurušas. un negaidīju tādu histēriju pēc sava komentāra. :) ir jau ir smukpuisītis tas Poikāns, to jau kaut kur pie citiem raktiem komentāros teicu - arī dabūju pa mizu. :)))
exierēdnis
e
Poikānam vajadzēja aiziet uz kādu komisijas sēdi. Plenārsēdes ir cirks. Komisiju sēdēs deputāti atklāti demonstrē savus intelekta augstumus, Dažiem tie saglabājušies 9.klases līmenī. Labi, ka daži visu laiku klusē, piemēram, Ščerbatihs, bet arī tie nodara ļaunumu, jo ir balsošanas "mašinas".
un
u
Jā, Dienas komentāru realitāte ir atbaidoša.
jautājums
j
Nū...Varu arī par prātu....Vai viņu izskaitļoja ? Un kas ....Mūsu policija ! Konkrēti nav datorģēnijs....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas