Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Neo no 4ATA: mums nav saistības ar žurnālistu Liepiņu un viņa biedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Valsts ierednju algu saraksti ir oficiali publicejami.
labs
l
tā vietā, lai iestātos par publicēto algu atklāšanu, samazināšanu vai vismaz IIN pacelšanu līdz 50% šiem nekam nederīgajiem ielikteņiem ar milzu apetīti, tā vietā mēģinam pārvērst NEO taisnības / atklātības cīņu par farsu. Nožēlojami. Tādas valsteles neuzplaukst nekad - sašķeltas, aprobežotas, domāt nespējīgas, - tauta nespēj selektēt labo no sliktā, nenovēršas no lembjiem un šlešiem, bet jūsmīgi šļupst par viņu izlēcieniem.
lno
l
Butei lomkas? kaut kas nedzirdēts:)
Peteris
P
divaina ir tadas konkretas personas uzrasanas.Kasir Liepins?Lai paskaidro pats.Ko lidz sim darijis?Butu interesanti.Neizskatas pec drosmula.
jurka
j
zaglim zagļa gals ir gaidāms...
Jurītis
J
Man kaut kā neizskatās, ka uz abām fotogrāfijām būtu viena un tā pati seja......
mia
m
BŪŪŪŪ
revolution
r
>>>>> Jurza » balelins 02:57 Tādu lapu netrūkst. Pagoogle: -tautas tribunāls-, -delna kas lācītim-, -latvietis latvijā-, -vairas virtuve-, zemessargs.lv --------- skat. arī w w w . nta.lv Biedrīb grupa "A" http:// grupaa.wordpress.com/aizdomas-turamie-parex-lieta/ http:// 10saeima.tk/ w w w. aisbergs.lv šajās lapās ir arī saites uz citiem līdzīgiem saitiem jautrībai w w w. tizleni.lv nesaprotu, kas noticis ar pingvīnu mājas lapu, to pārredirektē uz kaut kādu šlāgerlapu? kurš zina? nav sekots pēdējā laikā un, protams, ja interesē Neo, vajag piereģistrēties Tweetā http:// twitter.com/neo4ata šodien Neo saka: Imants Liepiņš - 4ATA informācijas avoti saka, ka tas esot Lemberga cilvēks, tāpēc visticamāk tā ir provokācija, lai diskreditētu 4ATA. 4ATA pašlaik vienīgais oficiālais kanāls ir @neo4ata twiterī. Visi citi, kas kaut kur uzdodas par 4ATA vai Neo ir viltvārži.
u.c.
u
nu ko ... pakaļā līdēja zvaigžņu stunda ir situsi ? kā man reibj cilvēki bez morāla mugurkaula ... kas naudas dēļ gatavi pārdot dzimteni un māti...
Jukums
J
Sveša vārda piesavināšanās neko labu neliecina. Ja jau reiz tik ļoti vēlējās atbalstīt Neo, tad jau nosaukumā skaidri vajadzēja norādīt, ka tā ir tikai atbalsta organizācija, kurai nav nekādu tiešu sakaru ar isto 4ATA. Versijas par šādu rīcības cēloņiem un mērķiem var būt vairākas, bet, visticamāk, tā ir provokācija un mēģinājums izmantot svešu popularitāti. Un Liepiņam te pašam ir jāsniedz paskaidrojumus.
abzhora!!!
a
Tuklajam Liepiņam sagribējās slavas. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuds par to, ka ne savas...
mazā
m
Re,resnais lemberga pielīdējs, izrādījies arī zaglis.
Jurza
J
Tādu lapu netrūkst. Pagoogle: -tautas tribunāls-, -delna kas lācītim-, -latvietis latvijā-, -vairas virtuve-, zemessargs.lv
balelins
b
Ja atnak vel kads cilveks un saka ka gatavojas atklat sabiedribai informaciju par korumpantiem politikiem, tas ir tikai labi, un varetu novelet nakt vel cilvekiem, BET spriedisim pec darbiem nevis SKAISTIEM vardiem! Bet kada interneta vietne kur butu apkopoti politiku nekrietnibas butu ZELTA verta!
Bute
B
Es biedrību nereģistrēšu, bet dibināšu NEO pielūgšanas sektu! Kurš vēl būs NEO sekotājs? Laipni lūgti sektā:P. Beidzot viņš ir atnācis - otrais Dieva dēls pēc Kristus - NEO! Viņ ir visos, katrā no mums, mums jātulko viņa dotie algu saraksti, tā ir 21. gadsimta Bībele - ALgu Saraksts!!! Aleluja!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas