Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Neoficiāli zināms ministru amatu sadalījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Auto
A
Iespaidīgi, ka Zatlers neuzņemas neko atbildīgu, piemēram, veselības ministra amatu.
Niger
N
Доиграются наши гуси-лебеди со своей окупацией и комплексами неполноценности. Крепостные то начинают потихоньку в себя приходить.
pensiju lietai
p
Nelga, un kas tad pēc tavām domām būtu darāms tajās pensiju lietās? Ņem nost cik gribi, tik un tā tās neizglābs Latvijas ekonomiku
nelga
n
Ar gaudulīgiem komentētājiem tiešām nebūs viegli. Kas darāms? Jāpieiet radoši, daži savu mūža garumu plāno paildzināt uzsienot tautisku prievīti. Pastāv gan risks, ka ar nepareizu mezglu rezultāts var būt pilnīgi pretējs. :)))
  • 3
  • 1
pensiju lietas
p
Labklājības ministriju vislabāk uzticēt ar partijām nesaistītam profesionālim. Jo tas, kas darāms pensiju jomā, partijām būtu pašnāvnieciski
Lapa
L
Aizmirsti par profesionāļiem! Viņi "dala" amatus, lasi, sili. Nacionālais princips, ko kādreiz atskaņoja Ausma Kantāne, dzīvo un uzvar. Aptuveni skanēja - nav nekas jāsaprot no konkrētās jomas, jāprot klucīšus bīdīt. Asinizācijas jomā viņiem varbūt arī būtu panākumi klucīšu bīdīšanā.
  • 4
  • 0
He he....
H
Ko tu! Konsolidovskim dumrovskim tieši to ministēriju vajag... he he... Lai pensionārus, bērnus un bezdarbniekus aplaupītu.... hi hi... Gods kalpot biezajiem.... ha ha
  • 6
  • 9
Fil
F
Neviens nebrīnījās par Buldozera uzdarbošanos - tam pat videne nebija, tikai arodskola un "prakse" ar valūtu viesnīcā Rīga un ar džinsiem pie Laimas pulksteņa.
...
.
Kā reģionālā attīstība notiks vidusskolēna pavadībā - nekur citur ES tas nebūtu iespējams. Attīstīsies tā, ka lauki būs pavisam tukši :)
nu kas par sviestu!
n
Reini Reini...jā Tev šķiet nav ne mazākās saprašanas, kas ir izglītība. Sprūdžam ir pabeigti dārgi kursi, ko tajā pašā Turībā varēja iegūt, ja gribētu, kvalitāte Turībā būtu pat augstāka. Nu ko lai saka, Šveicē tevi arī aptīs ap pirkstu, un noslauks naudiņu, ja būsi "Lunis" bez izglītības!
  • 0
  • 0
Reinis Bērziņš (blogeris portālā ta
R
Nedomāju, ka tas ir godīgs pretraguments. Pirmkārt, sanāk, ka Tavuprāt labāka izglītība būtu 3 gadi "Turībā" (pabeigts bakalaurs) 1 specialitātē, nevis 2 gadi uzreiz 2 divās specialitātēs tajā pašā "Turībā" + faktiski izieta MBA līmeņa izglītība + tiek turpinātas studijas MSc iegūšanai starptautiskajos rangos augstu ierindotā Eiropas augstskolā. Kaut vai salīdzini ar pārējiem ministru kandidātiem, kuru vairākumu izglītības ziņā Sprūdžs tomēr pārspēj. Otrkārt, vai tāpat Tu kritizētu augstāko izglītību neieguvušos Stīvu Džobsu un Bilu Geitsu, ja tie kandidētu uz kādu ministru amatiem? P.S. Būsim godīgi arī pret saviem nevēlajiem kandidātiem. Labs indikators šādu tendenciozu komentētāju domāšanas saprašanai ir atbilde uz jautājumu - vai Tavuprāt Lagzdiņš tīšuprāt un tieši visai Latvijas tautai kopumā parādīja pārošanās žestu (tas nekas, ka viņš pēc tam izmisīgi taisnojās, ka tas tā nebija domāts)?
  • 1
  • 2
labs...
l
žurķis 12.10.2011. 07:16 Bandformējumi dala laupījumu!
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas