Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

"Neprasi valstij, ko tā tev spēj sniegt, pajautā sev, ko tu spēj dot savai valstij."

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Veel var piebilst, ka veel pirms Kenedija shos vaardus 36. gadaa izteica Geebelss...
WALA
W
Hmm, es vairs neesmu tika jauns un tik liels optimists lai šo lietu tā nostādītu. Ja es neredzu ka valsts man spēj dot elementāras lietas (pienemsim kaut vai tikai pašu minimumu - drošību), tad ir tikai loģisks jautājums - kādēļ man tai būt kas jādod ?!?!? Daudz izdevīgāk tad ir dot līdzcilvēkiem !!! Ja valstī nav drošības tad arī tie kas var dot kaut ko būs vai nu spiesti maksāt krimināļiem, vai arī atrausies pa galvu tā ka valsts vēļ ilgi būs spiesta maksāt darba nespējas pabalstus utml. Tātad par ko īsti mēs maksājam - par to lai valsts darītu, jeb lai tikai pļurkšķētu un taisītu PR !!!
piens
p
Kā man patīk, ka ir cilvēki, kas visu zina! es jūtos daudz drošāk, zinot, ka ir tādi ļauži kā ciniķis. eh.. Go conspiracy theorists! Vieš pārliecību par nākotni ;)
Ināra
I
Tomēr domāju, ka mums būtu daudz, par ko parunāt.
jenkjis
j
tu esi nedaudz traks
ciniķis
c
Paldies par piedāvājumu!!! Bet atļaušos to noraidīt. Mums nav par ko runāt. Man viss tapa skaidrs pēc tam, kad izlasīju Jūsu nosauktajā rakstā minēto "Jauniešu MK" projekta finansētāju - Sorosa Fonds Latvija. Ek, naivie jaunieši ar jūsu dedzīgajām rokām un naivo ticību ārvalstu onkuļiem Latvija kā nacionāla valsts tiks demontēta, bet beigu beigās, kad pie varas nāks tie, kam pēc šo onkuļu plāniem ir jānāk, jūs uzmetīs kā kaķēnus. Iesaku steidzami internetā iepazīties ar dokumentāliem materiāliem par varas apvērsumu un oranžo revolūciju tehnoloģijām. Varbūt tad pienāks laiks sapratnei, ka Jūs esat svešas nevis savas gribas izpildītāji.
Andrievs Rika
A
Neprasi valstij, ko tā tev spēj sniegt, pajautā sev, ko tu spēj no tās paņemt.
Ināra
I
Sveiks, ciniķi. Piedāvāju satikties un parunāt par Tevis uzstādīto jautājumu. Vēl vari apskatīties rakstu - Biežāk uzdotie jautājumi par Jauniešu Ministru kabinetu. Par tikšanos raksti uz inara.kehre @ ljp.lv
Žuks
Ž
Daudzi savai valstij spēj sniegt rēķinus par apjomīgām kompensācijām, un ir par to patiesi gandarīti un lepni!
ciniķis
c
Tas, ka no valsts budžeta šis projekts netiek finansēts, tas pat ziragm skaidrs. Bet mani ( un pieļauju, ka lielu daļu sabiedrības) interesē, no kādiem līdzekļiem tiek finansēts šis projekts?!!!!
:(
:
Tauta ir mānīta, apzagta, ka nevienam un nekam vairs netic. Skumji, jo redzams, ka Latvija bijusi tikai dažu nelietīgu šeptmaņu biznesa projekts. Prieks par jums, ka Latvijā ir jaunieši, kuri grib šeit ko mainīt.
prahtweeders
p
Mārtiņ,bērniņ,šos vārdus no zem deguna pabāztas lapas nolasīja miljonārs un seksuālais psihopāts Džons F.Kenedijs bez mazākās sajēgas ko saka.Elite jau gribētu lai mēs sūri grūti strādājam un atdodam viņiem pēdējo kapeiku kamēr šie liek kabatā un ''bīda ģelas''.Neizdosies,ne viņiem,ne tev kā viņu runasvīram,neceri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas