Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Nigēriešu izcelsmes uzņēmējs tomēr pieņem Bunduļa atvainošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gribu zinaat - ko labaak
g
Vai zem nikotiina plaaksteriem ir veezis radies???? !!!
vnk prasts bundulis
v
Intrigu tacu radiija Bundulis ar savu beernishkjiigo apsaukshanu. Ja tev taa fraaze liekas normaala, tad par ko tu runaa cilveek?!
aizliedzeeji
a
googls ir pilns arii par poteeshanaas kaitiigumu, tad aizliedzam?! Un to, ko Jaunzeme te par atkritumiem staastiija, vinja arii sagraabstiija tur....Ja muusu komisijas vadiisies un skaitiis, cik ko ir slikta uzrakstiijis googlaa, to jau bez komisijas var izdariit, ..arii par taukiem, ogljidraatiem - muti ciet! utt ., Neljaut runaat par balto naavi -cukuru!
patiik
p
Es arii gribeetu kopiigu biznesu ar sho pievilciigo un drosmiigo melno. Bet Bundulis izgaazaas kaa laidara vaarti, lops, vai ne?
es
e
Brauc mājās, puis!
Nesapratne
N
Kas tagad katrs šī nigērieša afro pirdiens tiks apspriest dienas slejās?
ah
a
Es gribētu.
lops
l
Nedomaaju ka kaads gribeetu darit jebkadu biznesu ar sho melno. Vajadzeeja vinu izdzit no valsts lai citi melnie te nebrauc. Ja gribi but nerasists un hipijs brauc uz ASV geto un ja pirmjaa dienaa neielaidis lodi pakalaa tad veel tev buus noveicies.
nav velns tik melns kaa to maa
n
cik tad ilgi ir taas el-cigaretes, lai slimniicas jau buutu pilnas?? Kur tad ir lietots tiirs nikotiins, ja googles jau pilns par kaitiigumu? Vai tur nav tieshi par tabakas cigareteem? Tabakaa jau ir darva, ja kaads to nezin?!
Vetis
V
Taisnība un trīskārt taisnība. Augstprātība un cietsirdība. Sevišķi pret sirmjgalvjiem. Nav viņš mācītsne skolā, mājās un komjaunatnē par cēlsirdību. Auksts aprēķins. Esmu sācis atkal cienīt angļus.
eriks
e
es bunduļa vietā būtu atvainojies ar brīnumvārdiem p.a.š.o.l n.a.k.u.j! pilnībā būtu pieticis.
K-K
K
... Salidzinot ar citu Nigerijas 'uznemeju ' ASV, Karaliste, Kanada un ES jau apzinatam shemam, si ir viena no klasiskam - ar zinamu produkta vai interesu palidzibu ielausties institucijas, agresivi pieprasit specialu valsts vai banku aiznemumus un citu atbalstu un tad pazust junglos... vai ari uzvedoties ta sagaidit ierednu nepacietibas del un tamdel izraisitas neiecietibas del kadu komentaru, kas aizvaino vina rasi ar kuru tad draudet talak - lai sanemtu finansialu 'apvainojuma' izpirkumu !!!! ... Uzmanaties - sie cilveki ir atradusi Latvijas 'sasapusos jelumus' un izmantos lidz nejadzibai - tapat ka nomums nesen pieprasija 30 milj kompensaciju citi viltigie, bet panema 1000 milj. ... Tikai daudzreiz, ka vinu pases ta citi dokumenti ir bijusi viltoti
@
@
Tu atbildi par saviem spriedelējumiem? Benzopirēns ir no darvas. Bet par nikotīnu paGooglēt var katrs te: "nicotine harmfulness". Zini, cik cilvēku, kas smēķē, šobrīd nonāk pie onkologa beidzamajās vēža stadijās, kad parasti ir par vēlu?
4get it
4
Komentēt mēs protam sātīgi.
izpiipeet domu
i
Iznaak forshs reklaamas sauklis : Tu neesi dzjungljos - uzsmeekjee el-ci!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas