Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

No 10.Saeimas opozicionāriem jauno valdību varētu atbalstīt tikai Nacionālā apvienība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Politika nav atklata spele, un politika top netiri - ka desas. Tomer es VL! ieteiktu nepazemoties. Ir lietas, kas aizkeras un kremt. Tai skaita veletajam. Jusu idealisms var viegli novartities dublos.
@
@
Atkartosos - vai nekrietnibu un nodevibu tagad var saukt par izazesanu? No ta, ka tu raksti ar garumzimem, tava skricelejuma domas pazimes vel nerodas. Tev ir gruti ar uztveri, vai dots uzdevums pietaisit portalus?
Tualetes papīrs
T
Ar šitiem Vienotība jau noslaucīja puņķainu degunu , vēl viņiem nepietiek. Mēģināst pielīst no citas puses.
Mazohisti
M
Bez visa pārējā šitie izrādās ir vēl arī mazohisti.
filozofs
f
Jums pilniiga taisniiba ... vakar ieklausoties tv raidiijumaa pie Lembes titula sadzirdeeju apziimeejumu -prokuratuuras vajaatais un taalaak jau kaa Juus atziimeejaat , beigaas veel japiemin - bez paraksta tiesiibaam Ventspils meers , tad ar to visu ir pilniigaa kaartiibaa, nekroneetais ķeizars peec pilnas programmas...
Dollija
D
Cik ilgi gan Tēvzemieši karāsies soristu lindrakos, kad viņi beidzot paši nostāsies uz savām kājām, tāds ir jautājums! ----- Tad, kad par viņiem balsos vairākums latviešu.
REALITĀTE
R
Vl pilnīgi sapinušies ar čečeņiem.....
Vēlētājs
V
VL vajadzētu atbalstīt valdību vienīgi tad,ja valdības deklarācijā būtu iekļauts vismaz progresīvais ienākuma nodoklis,par kura ieviešanu iestājās SCP un Štokenbergs!
onkulis
o
Nacionāļi tomēr cer,ka Dombrovskis apžēlosies un šos paņems valdībā.
hm
h
V ai tas nav idiotisma kalngals - tauta ievēl deputātus, kuri nevis dod iespēju valdībai parādīt uz ko tā gatava, bet jau ar pirmo dienu draud atriebties par to, ka nav tikuši valdībā un sabotēt valdības darbu.
Alma
A
Vāī, grūtgalvīt, vai tik tu neesi pats Eigims? Tas ir labi, mīlīt, ka sāc mcīties latviešu vārdiņus. Tā vienu pa otram, un drīz jau kādus desmit zināsi. Un tad varēsi jau sākt mācīties latviešu burtiņus un garumzīmītes.
Es piekritu
E
Dombrovska valdība būs atkarīga no Štokenberga un Pabrika, kas jau iemanījušies šantažēt Dombrovski un ar labiem panākumiem, to darīs arī citreiz.
Es
E
Nedomaju gan ,ka so valdibu vajadzetu atbalstiit!
@
@
Izazeja? Nu gan varens eifemisms sanaca.
jautājums
j
Nu ar to atbalstīšanu ar prātu. Īpaši ekonomiskajos pasākumos.'..Tur tā nopietni vajag paskatīties, ko vajag , bet ko nedrīkst atbalstīt. Jo kam prieks pēc tam par citu sastrādātiem s****m atbildēt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas