Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

No Lielbritānijas veikalu plauktiem pazudīs cigaretes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Venta
V
Kad reiz Latvijā tā būs? Nu jau smēķē mazi bērni, vecas un jaunas sievietes. Jaunas meitenes jau laicīgi pamanās nosmēķēt savu vēl nedzimušo bērnu veselību. Smēķē uz ielas, pagalmos, pie veikalu durvīm, tirgos pie kioskiem, sabiedriskā transporta pieturvietās, slimnīcās,mežā, mājās, teātrī uz skatuves, visur. Nosmēķē mājas, ka skurstenis vien tik pāri paliek, nosmēķē veseliem hektāriem meža, nosmēķē savus bērnus.
Sirmais
S
Muļķība ir neārstējama slimība.
cony
c
Līelbritānija rīkojās pareizi,bet labāk atbalstīsim savu valdību ar Dombrovski priekšgalā.Mūsu gudrais Veselības Ministrs Bārzdiņa kungs,jau pirmajā nozares vadības dienā aicināja mūs visus vispirms pašiem padomāt un censties saglabāt,turēt cieņā savu veselību,jo sabojāta organisma kopšana,ārstēšana,rehabilitācija ir neiedomājami dārga un pat nesasniedzama pie vislabākajiem mediķu nodomiem un rīcības.
alias
a
Nez kad beidzot alkoholu aizvāks no veikalu plauktiem? Pilni veikali, benzīntanki un pat avīžu kioski. Jeb nodzirdīt cilvēkus ir pārāk izdevīgi?
Eku
E
Latvijas tirgotāji jau rakstīja par šīs direktīvas graujošo ietekmi uz apgrozījumu un ēnu ekonomikas pieaugumu. Ja pircējs neredz preci deguna priekšā skaistā iepakojumā, tad viņš iet to pirkt citur.
peņa nezāle
p
vajag uzdrukāt visādus vēža saēstu orgānu attēlus, kā pie mums Latvijā un draudīgus uzrakstus: smēķēšana izraisa impotenci utt
Leo
L
Paliks tikai Vinstona Čērčila iecienītie cigāri!
Terorists
T
Nu pasaule bojā neaizietu,bet atkal varētu ieraudzīt visus uguns dziras veidus kādus var izmantot iekšķīgos nolūkos.Atcerēsimies Gorbija laikus un tad jau arī miljonāri ar tumšam acīm, melnīgsnēji būtu miljonāru rindās
xxx
x
nez, ja pārstātu ražot cigaretes un alkoholu vispār - vai cilvēce drīz aizietu bojā?
Fiksais
F
Nu letiņiem bus iespēja "uzvārīties", ko tie veiksmigi dara arī tagad. Varēja pieminēt ka paciņa cigarešu šobrid Lielbritānijā maksā 6.50 Ls... Pret Latvijas 1.50... Vai Krievijas 0.50...
nnnn
n
Draugi mīļie, ņemiet šo vērā un kādā nebūt mērā paredziet apdomāt un ieviest arī Latvijā. Kaut arī nevar jau, akcīzes nodokļa pieaugums ir viens no valsts glābējiem...
kaiijs
k
Lielisks lēmums! Man, kā nesmēķētājam, ir pretīgi, kad mūsu veikalosburtiski bāžas virsū virs galvas pie kasēm tie stendi ar cigaretēm. Jauniešiem tik roku pastiept...Pretīgi!
he
h
a kāpēc uzreiz vispār neaizliegt pādot cigaretes, cigārus un stipro alkoholu ?? :) vot tas būtu solis ;) un reālas rūpes par veselību.
hmmm
h
Starpcitu, pirmā valst kuā sāka vērienīgu pretsmēķēšanas kampaņu bija... Hitleriskā Vācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas