Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

No LPP/LC nolēmuši izstāties aptuveni 20 liepājnieki, partiju grasās pamest arī citu nodaļu biedri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Lai pēc vēlēšanām lūzeriem nav jāmaina partijas, derētu brokerkantoris "Mēs ar tiem,kam vara."
Nibyru
N
Iedomājos ja, ar šādiem mēsliem, būtu kopā jākaro, jāsēž ierakumos un jādodas izlūkos, viņi tevi pārdos trīsreiz vienā dienā. Un cik skaistos vārdos ietērpta pašlabuma meklēšana un nodevība. Vilnītis atzina, ka tas nav pēkšņs lēmums - viņš par to izšķīries jau pirms 10.Saeimas vēlēšanām. Stulbāku atdzīšanos neesmu lasījis- lēmumu pārdomāju un nolēmu ja LPP/LC zaudēs ietekmi – izstāšos, ja saglabās sēdēšu klusi tālāk. Tātad tādu cilvēku interesē tikai sile un tas būtu jāatceras gan tiem kas vēlēs, gan tiem pie kuriem šie līdēji piesliesies. Kā Rainis reiz teica: izdzīvos kas mainīsies.
Garbass
G
Saja zaglu, banditu grupejuma LC/LPP var sastavet tikai zaglis, bandits, korumpants vai galigs idiots. Kad sis banditiskais grupejums tiks tiesats un sodits? Daudzi no viniem (LC/LPP) ir pelnijusi naves sodu par noziegumiem pret Latvijas valsti un par noziegumiem Latvijas iedzivotajiem.
nazis
n
Cieniijami cilveeki vinji buus tad, ja nekad vairs nekaadaas partijaas nestaasies. Visi tak esam pieaugushi cilveeki un pirms staaties kaadaa organizaacijaa izveerteejam visus plusus un miinusus, gatavojamies tur darboties ilglaiciigi. Bet kas te ir? Tuvojas veeleeshanas, taa, kam mums lielaakie reitingi? PLL! Staajamies iekshaa! Nesanaaca, nu nekas chau bambino sorii! Mekleejam naakoshos reitingu liiderus. Taadi ir visi tie sirdsshkjiistie PLListi un paareejo bandformeejumu darboniishi. Partijas vinjie ir iespeeja uzlabot personiigo finansiaalo staavokli, nevis lai realizeetu savas idejas, ideologjiju, jo taadas tiem tukshpauriem vienkaarshi nav.
ziv3
z
žurkas bēg :)
Sandris Točs
S
laba ziņa
Dace
D
Lai man piedod minētais Vilnīša kungs, bet apbrīnoju viņa naivumu, ja ticēja, ka LPP patiesi pārstāv kristīgās vērtības?! Sperts drosmīgs solis, kas gan vairāk izskatās kā bēgšana no grimstoša kuģa. Būtu tikuši pie šprices, tad vairs neviens nedomātu par kaut kādām kristīgām vērtībām! Ja būtu izstājušies pirms vēlēšanām, tad varētu arī noticēt...
DNS
D
Kāpēc tad nevar sasaukt ārkārtas kongresu un nomainīt līdzšinējo partijas vadību - tā sakot - attīrīt partijas rindas ?? Bet pamukt no tukšās siles uz pilnu ir vieglāk un lētāk ! Es kā bezpartejiskais gan atradu dūšu un varonīgi piegāju klāt Šķēlem biedrības mājā un pateicu uz aci - lai beidz muldēt un mānīt publiku - viņam Saeima vajadzīga tik, cik var vieglāk pabīdīt savas rebes. Bet vainīgi jau nav kampēji, bet gan latvieši - dzimtcilvēki ( nav vēl tikuši vaļā no piedurkņu laizīšanas baroniem un citiem s-diem...). Kad piedurkne pagalam nolaizīta, tad sāk meklēt tīrāku !
Bo
B
Diemžēl mēs atkal par viņiem nobalsosim nākamajās vēlēšanās. Uztaisīs sev jaunu partiju (piem., municip. vēl. "Mēs - savai pilsētai!") un vēlētāji kā auni par viņiem nobalsos. Neviens nepaskatīsies, ka šīs žurkas āgrāk bija SC, LPP vai tml. Reti kurš pēta kandidātu biogrāfijas.
bET
b
Bet TP jau sen īstenoja to pašu liberālo politiku! >izpārdot visu ārzemniekiem. Ko skēle citu darīja? Lēti pirka, un pārdeva tālāk svešiem! Tāpēc jau Ēlerte savā laikā tā cēla debesīs Skēles valdību! Kur tad Jūs agrāk bijāt TP biedri? Kāpēc tikai tagad tā apgaismība nākusi? Kad pie siles vairs nespīd?
nu RE
n
Nabaga Latvija - to valda vai nu Maskavas roka (SC), vai ultranacionālisti (VL/TB) vai nu oligarhi (PLL, ZZS) vai sorosīti-liberasti (Vienotība) Vai tiešam Latvijā nav citu spēku??? Kad Latvijā būs tādas normālas partijas kā CDU - kristīgie demokrāti - Vācijā vai sociāldemokrāti Zviedrijā?!???????????????????!
I.Gr.
I
Veeleetaaji paraadija, ka speej nozaagjeet kampeeju un bagaatnieku partiju. Tas lai ir briidinaajums ari ZZS. Arii ar ZZS var notikt tas pats, ja vinji netaisni seedinaas savus biedrus un piekriteejus siltaas vietinjaas! Taa to pashreiz dara ne paaraak taalredziigais satiiksmes ministrs.
abc
a
Piekrītu Jums! Tādēl jau neveiksminieki un nelgas nestājas partījās, nedarbojās tajās, nepamet tās un nemaina tās.....
Liepājnieks
L
Ikviens no šiem 20 ir cienījams cikvēks ,atšķirībā no tādiem neveiksminiekiem un nelgām kā jūs.
nazis
n
Nu tik jaagaida, kur shie uzpeldees, jo PLL jau sevii bija salasiijis visus pasaules s.dus, kas peldeeja pa virsu. Shie jau nu nogrimt netaisaas, tulinj ar iesniegumiem pletees uz ZZS un Vienotiibas kantoriem, cerot, ka varbuut derees kautkur vismaz kaa ieliktniishi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas