Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

No tālo lidojumu kompānijām Latvijā palikusi tikai Lufthansa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wiki
w
Latvju sevis iztēlošanās par pasaules nabu un dižākajiem cietējiem ir komiska. BA Eiropā ir terminējis lidojumus 20 valstīs, 46 lidostās, Rīga absolūti ne ar ko neizceļas.
...
.
nezinu, lufthansa nav nemaz tik darga, ka kadam skiet. ari vini cinas par pasazieriem un spej tik lasit piedavajumus "pa leto' doties uz eiropu un asv...
Politiskaa atbildiba
P
Slesers sajaj visu, kam keras klat. Nav perspektivas domasanas, tikai atra pelna unn pec tam kaut vai udenspludi!
Politiskaa atbildiba
P
Driz vairs nebus no kaa Flikam algu maksat! Bus jasamet nabadzinam! ;- ) Visa AB stradas tikai uz Flika algas nopelnisanu! Peteram ari draud notievesana.
cobra fly
c
Nevajag lidostu slēgt pavisam! Vajag ierīkot koncertzāli. Viss protams zem Satiksmes ministrijas - jauno SIA varētu saukt "Koncertzāle - Rīgas Pasažieru lidosta". Koncertu starplaikos apmeklētāji noteikti izmantos arī aptieku un kioskus.
Back in the USSR
B
Zīmīgi ir tas, ka rietumu aviokompānijas kā - British Airways, Austrian Airways un KLM Latviju ir pametušas, toties mums ir labāki un labāki sakari ar Taškentu, Maskavu u.t.t. Atgriežamies 1990. g. stāvoklī. Vai tik neatgriežamies arī PSRS.
ese marese
e
varbūt vajag lidostu slēgt pavisam? ryanair ir mēsls, airbaltic tāds pats, tikai 2x dārgāks un kurš gan mūsidenās var atļauties lidot ar lufthansa?! es joprojām apraudu to dienu, kad aizgāja visi easyjeti un germanwingi. latviju iežogo, tā pārvēršas par melo caurumu, kur nokļūt ir iespējams tikai kājām ejot.
x
x
cerams, gerhards paareejaas neaizbaidiis :))
temida
t
Nu ko darit, visi naudu taupa un tas ir pareizi, izpriecam nav laika kad ir jadoma par maizes riecienu. Ta ka Sleseris kartejo reizi visus ir apcakarejis, apmanijis. Jacer, ka sis skleseris, Freibergas klepja kucens nekad vairs neieklus Saema un nekad netiks pie valsts darbiem, bet vins tiks notiesats un cietuma sapudets....
autore
a
Taisnība tiem, kas saka, ka ar vienu pārsēšanos var nokļūt tālākos mērķos arī ar citām kompānijām, jo īsināšanas rezultātā ir pazudusi būtiska piezīme - tālāk ar lielām aviokompānijām no lielām lidostām, kas bija Amsterdama un Frankfurte, kur ir daudz vairāk savienojumu. Helsinki vai Prāga kā lielas nekvalificējas. Tiem, kas uzbeku airlines uzskata par ietekmīgu tirgus spēlētāju, gan nevarēšu piekrist, tāpat kā tiem, kas vaino Dienu nabaga lidostas gremdēšanā. Diena neaizdzina ne pirmās 5 no lidostas, nedz izraisīja eko krīzi, kā dēļ aizejot KLM. Diena vietējo pasažieru skaitu nesamazināja par 26% divos mēnešos. Nerakstīt par to, ka tirgu pamet kārtējais nopietnais spēlētājs, atstājot airBaltic, Ryanair un dažas reģionālās kompānijas? Tad jau mums vajadzētu ik dienas iznākt ar Gulbju ezera kadriem uz vāka.
bam_bam
b
LOT, Finnair, varbūt pat Czech Airlines -> ar vienu pārsēšanos visurkur var tikt!
Lidotāja
L
Nu kas tās par muļķībām! Un kur tad Finnair? Vai tad viņi pārstraukuši savus transkontinentālos lidojumus?
Parastais
P
Paranoja ir šleseram, kurš par attīstību uzskata tikai pārvadāto pasažieru skaitu palielināšanu. Nespēja redzēt procesus kopsakarībās un dzīšanās pēc rādītāju uzlabošanas bija viens no iemesliem padomijas sabrukumam. Tagad sabrukuma priekšā ir alkatīgā kapitālisma sistēma, un 30 miljoni uz Rīgu nelidos NEKAD!
Viesturs
V
KLM un BritishAirways ir pietiekoši prestižas aviokompānijas. Un tādēļ ir žēl, ka tādi spēlētāji aiziet no Rīgas, jo tie ir pasaulē atpazīstami vārdi. Ļoti iespējams ka bagāts japānis negribēs lidot uz Latviju ar 3 aviokompānijām un 3 pieturām. Un viņam neko neizsaka vārds AirBaltic, tāpēc viņš Rīgu izsvītros no sava ceļojumu maršruta. Tas ir pieņēmums, protams. Bet par zaudētām iespējām starpkontinentāliem lidojumiem tur nu es arī laikam nepiekritīšu. Finnair, ChechAir, varbūt pat LOT, tiešām šiem nav starpkontinentālu lidojumu. Jā, arī jau pieminētais Uzbekistan? Vairs nelido? Arī es piekritīšu ka "sargsunim" nevajadzētu glorificēt ciešanas.
Gatis
G
tev gadījumā nav paranoja saskatīt visu rožaināk nekā patiesībā ir? Padomā reāli, kas ir palicis Rīgā? Smirdīgais airbaltic ar netīriem sēdekļiem un kartupeļu pārvadātājs Ryanair, kur cilvēks vēl nav paspējis iekāpt lidmašīnā kā stjuarte jau kliedz - sēdies ātrāk - as quickly as possible.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas