Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

No Zatlera aiziet trīs padomnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Helasie
H
Par Sandru. Daudz prāta viņai nevajag. Likumdošanas jautājumos padomus dot nozīmē - izlasīt, ko raksta tie, kas aicina kko neizsludināt, sasēdināt pretējās puses pie viena galda, un nolemt - darām tā vai šitā. Tā arī visa padomu došana. Žēl, protams, ka cilvēks neapzinās, ka amats neļauj uzvesties kā krogus padauzai.
========
=
Kas ta par tadu Maiju ko visi te slave sakas pat labaka par Prezidentu esot? Kadus dieva brinumus vina sadarijuse ka labaka pat par Prezidentu un Romas Pavestu! SLAVA MAIJAI SLAVA SLAVA SLAVA...SLAVA BRINUMDARITAJAI.. kuru es pat vispar nezinaju ka tada pastav.. vina ir kautriga un savus labos brinumdarbus neafise?
balelins
b
Tas jau izskatas ka DUMPIS uz kuga! un ko ta ,,fotomodele'' Kukule kas par 88 000 ls tautai par prieku pozeja vina netaisas iet prom? Nekas mazak padomnieki bus vieglak stradat, klusuma labak domas raisas. Es nedomaju ka Prezidents bus liels zaudetajs.
I
I
Turies,Maija!Mēs par tevi!
nejaušais
n
Neizturēja!
sos
s
Man šķiet, ka valsts līdzekļu taupīšanas nolūkos Latvijā būtu jālikvidē prezidenta amats.
Lola
L
Nudien nav saprotams, kas tur tai Rīgas pilī notiek!!!! Visi vecie aizgājuši, arī jaunie kā Celmiņa. Nudien neko vairs nesaprotu!
S
S
Bet kad aizies padomniece likumdosanas jautjaumos SANDRA KUKULE???
šuriks
š
Dzirdēju baumas, ka prezidenta preses sekretāri būšot Ufo&Fredis. Jaungada naktī Doma laukumā būšot grandiozs "President neverending magical show", vērienīgas zupas virtuves, humpalu izsoles, vecā ratiņa koncerts, korumpantu godināšana un bezdievīga bezmaksas drope.Sarīkojumu vadīšot pats prezidents, to kuplinās prezidenta kundze un padomniece Sandra erotiskā Sņeguročkas tērpā.
no malas
n
Pat vēl gadu pēc Zatlera prezidentūras termiņa šķita - jā, lai arī neveikls, bet cilvēks iespējams labs un centīgs, jādod laiks... Bet nu viss iet nevis uz labo, bet slikto pusi. Prezidents neko nemācās no savām kļūdām. Nu sakiet, ko var padarīt viens reti sakarīgs sabiedrisko attiecību cilvēks, ja valsts galva ir tik neaptēsts, ka pats sev rok bedri? Vēlu Maijai veiksmi! Viņa ir lieliska sava aroda pratēja!
ha
h
Vajag papildinaat preses dienestu ar Dreiblatu&Rozenbergu.Latvijas Kugnieciibas Neatkariigajaa vinus drosi vien nenems kaa ventspilniekus,tachu kaa cilveeki vini uzticami.
Iveta
I
Kukules klaji pofigistisko attieksmi ir radījusi pārliecība par sistēmas nemainību. Kā lai palīdz prezidentam?
Nauris
N
Žēl, ka Zane pamet Zatleru. Gandrīz vai pēdējais sakarīgais cilvēks no VVF laikiem. Tagad Valdis ar Sandru varēs netraucēti pārrunāt savus ceļojumu iespaidus un kalt ģimeņu materiālās stimulēšanas modeļus...
drakons
d
Savukārt uztjūnētā Kukule paliek, ja?
gm
g
Klau, ko Tev tik ljaunu nodariijis Kisindzhers? Piedod par tik personiigu jautaajumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas