Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nodibina Vienotības Rīgas nodaļu, to vadīs Olafs Pulks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aizdomas
A
Vai Pulks nav Ģirtiņa tipāžs? Kaut kā man tādas aizdomas māc.
Fakts
F
Velti cenšas. Vienotība jau ir nokauta kārts. Nākotne pieder Visu Latvijai!
He he...
H
Vai jenotiem vieni kriminālie vien ir? Aizvāciet tos trakos , jenotus!!!!! Aizvāciet taču beidzot tos jenotības murgus no lapas.... he he... kauns skatīties un klausīties viņu melos... hi hi....
Kā tad
K
Rīgas Vienotība, nu sākiet sacensību ar Rīgas Saskaņas centru. Ušakova kungs ļoti labi šiverējas pa Rīgu un krāj punktus tuvākajām pašvaldības vēlēšanām. Ušakova kungs uzklausa nākamos vēlētājus, Rīgas Domi vada prasmīgi. Vienotībai jāpacenšas celt reitingu.
Provinciāļi
P
Kasjauns.lv: "No 14. līdz 18. martam Baltijas valstīs varētu notikt liela dabas katastrofa. Sevišķi bīstamajā rajonā atrodas Rīgas un bijušais Rīgas rajons, uzskata ukraiņu ģeofiziķe Emma Ņesmjanoviča."
Vērotājs
V
Var saprast Āboltiņas un Kristovska kopējās intereses, bet kāpēc tajā veidojumā jābāžas arī SCP, tas gan nemaz nav skaidrs. Ja vēlēšanās startētu SCP atsevišķi vai kopā ar citiem līdzīgi domājošiem (kādi NAV iepriekš minētie), mana un daudzu manu draugu balsis būtu garantētas. Bet mēs nekādā gadījumā NETICAM, ka SCP solījumus vispār varētu būt kāda iespēja realizēt Vienotībā.
He he...
H
zvirbulēns 13:55 Iekšlietu ministriju šis vēl nevada? Kā viņu neielika savulaik cietumā i nesaprotu! ____________________ NU BEIDZ TAČU BRĪNITIES... he he... jenotu organizācija jau no sākta gala tāds puskrimiķu pulciņš... hi hi...
Lelle
L
Par ko lai viņu liktu cietumā? Vai tad būšu ko garām palaidusi? Vai tad kopā ar hūti būs valsti laupījis?
Provinciāļi
P
ķidā savas sīkās, nevienam nevajdzīgās problēmiņas un neko nemana, ka pa to laiku pasaulē sākas straujas izmaiņas....tikko bija Austrālija, Jaunzēlande, nupat Japāna...kur būs nākamais sitiens? Līdzjūtība jāpāņu tautai.
Atbalstu
A
"Vienotības" izveidošanu. Nav jēgas no daudzām mazām partijām. Tas, ka Vienotībā ir cilvēki ar atšķirīgiem uzskatiem, ir tikai pozitīvi. Ceru, ka V vadītāji būs saprātīgi un mācēs iekšējās pretrunas mierīgi izdiskutēt.
...
.
Andris Ulāns Dzimšanas gads : 1957. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīgas rajons SĒJAS PAGASTS Izglītība : augstākā Darba vietas un amati : A/S "LX Grupa", arhitektu biroja vadītājs Murjāņu sporta klubs Barons, valdes priekšsēdētājs Pabeigtas šādas mācību iestādes : Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūts, 1982, fiziskās audzināšanas pasniedzējs Latviešu valodas prasmes pašnovērtējums : laba Tautība : latvietis
Aija
A
Vai kāds zina, no kurienes radies tas Andris Ulāns? Trakas muļķūbas sarunāja, bet tomēr to ievēlēja... :(
He he...
H
Ko tu ... he he... jenotēni tur valdēs tagad zog.... ētiski.... hi hi... pieleca?
pretīgie meļi
p
Pirms vēlēšanām Vienotība stāstīja, ka pārtrauks savējo bīdīšanu nepolitiskos amatos. Kas notiek tagad? Visur tiek sabāzti Vienotības partiju valžu, padomju un pat ētikas komisiju locekļi!
He he...
H
Sniega pika 13:08 Ko var mānīt cilvēkus? Vienotība nevar dibināt nekādas nodaļas _______________________ Kā nevar.... he he... viņu štokijs (TM miņīstrs) tak visu legalizēs.... hi hi.... pieleca?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas