Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

NVA darbinieks, dalot fondu naudu: Jūtos kā Lasvegasā - 100 tūkstoši turp, šurp

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patija
p
NVA - tas vispār ir murgs. 1) tur uz pusi vajag samazināt papīru būšanas 2) uz pusi cilvēkus 3) pati piedalījos programmā "angļu valoda nodarbinātajiem"- BLEFS- NAUDAS ATMAZGĀŠANA PILNĪBĀ. Apmācību firmas uzvārās - nekādas atbildības par apmācību kvalitāti. 10X lietderīgākus kursus tagad par 12 LS mēnesī saņemu Novada izglītības pārvaldē (NVD izšķērdēja 225 Ls ).
[email protected]
h
Bet pats galvenais, ka pa šo lielo jezgu pilnīgi nepamanīts paliek jautājums - vai vispār jel ko ir iespējams mainīt ar tādu parādību kā bezdarbs. Kas ir pētījis bezdarbnieku domu gaitu? Visi taču saprot, ka ij tad, ja mēs būtu pasaules pati bagātākā valsts, vienalga, būtu vismaz 5 % "bezdarbnieku". NVA pēc savas būtības ir iestāde, kuras darbības pamatā ir meli. A kur melo, tur i pazog pa druskai...
[email protected]
h
Kas par brīnumu, ka iestādē, kas ir butaforiska pēc satura notiek blēdības pēc būtības. Vai kāds personīgi var minēt hronisku bezdarbnieku, kuru ierēdņi būtu pārtaisījuši par darba biti?
Taisnā tiesa
T
Tipiska ZZS saimniekošana. Tādā pašā garā treknajos gados tika dalīta Eiropas nauda Zemkopības ministrijā treknajos gados. Vadošās mordas svaidījās ar miljoniem šurpu turpu, smiedamās, kamēr līdz zemākajiem ierēdņiem pat nenonāca adekvāta informācija, kā nauda izlietota, to varēja tikai nojaust. Šitās zagļu partijas biedrus un ielikteņus vajadzētu vienkārši nostādīt gar sienu, un nodot ar kaulu zāģi, tā lai pāri nepaliek nekas!
atkal
a
maskavas roka ?
n
Šoreiz tikai pašu bāleliņu un tautumeitu ieraušanas kāre!
  • 1
  • 0
DD1
D
Ir pamats domāt, ka Viņķele sakārtos jomu.
Jā...
J
Vai sakārtos, bet jūtama vēlme to izdarīt!
  • 2
  • 0
200000 ierednu
2
sheit komentaros, ierednu salashnjas nekaunigi melo, sakot ka tads bardaks ir ari citas valstis.
No Skandināvijas
N
Šim fenomenam ir ļoti vienkāršs izskaidrojums - vienmēr un visur budžeta iestādēs žņaudzās ar finansēm - taupīt, nogriezt, ierobežot. Taupa ar visu gadu līdz gada beigās - ups! visa piešķirtā budžeta nauda vēl nav iztērēta. Un tas nozīmē, ka neiztērētā nauda būs jāatdod atpakaļ budžetā - iestāde pazaudēs sūri, grūti ietaupīto naudu un vēl riskē saņemt mazāk nākošā gada budžetā - sak, jums tak tik daudz nevajag! Stulbi, bet loģiski!
  • 0
  • 0
No Skandināvijas
N
Ja tēmē uz mani, tad maldies! Tas kā viens otrs grib kārtot šādas lietas valstī, kur es strādāju, mani pagājušā gada beigās tā izveda no pacietības, ka kolēģiem nolasīju morāli, ka daudzi Skandināvijā domā, ka Austrumeiropā notiek visādas ērmības, bet, strādājot Latvijā, neko tādu man nav nācies piedzīvot. Vairāk gan neko neteikšu. Varbūt kādreiz memuārus uzrakstīšu.
  • 0
  • 0
Lelle
L
Nu tad, beidzot!!! Viņķele tomēr vārdu turēja. Cik var biezā slāni cept manikiršas-pedikiršas, frizierus, apšaubāma līmeņa projektu vadītājus un kāda jēga apgūt svešvalodu 1. līmenī, ja tam nav turpinājuma?! Dažs labs bezdarbnieks jau ir 4 gadus, pa šo laiku varēja to svešvalodu apgūt perfekti, bet NVD politika bezdarbnieku izglītošanā ir bijusi pilnīgi garām... Inženiertehniskajiem speciālistiem vispār nebija paredzēta nekādas apmācības., īsu brīdi tikai DataCad. Tagad nāk arvien jaunas datorprogrammas, bet līdz tam tās Rīgas duras nespēj pat aizdomāties. Paševica acīmredzot zina tikai skaistumkopšanu...:))) Ja NVD nespēj saskaņot izglītojošās programmas ar NAP(kaut gan tas arī baltiem diegiem šūts!!!), tad trūks vienkārši vārdu!
No Skandināvijas
N
Atraduši par ko uztraukties - man domāt līdzīgi notiek visā pasaulē valsts budžeta finansētās iestādēs. Strādāju privātā uzņēmumā un mēs darbā gatavojamies jau apmēram mēnesi pirms gada mijas, jo zinām, ka zvanīs un baigā steigā gribēs pasūtīt - mums pēkšņi izrādās palikusi naudiņa budžetā pāri! Viņiem tā nauda jāiztērē līdz gada beigām un iepirkumi iet pa labi un pa kreisi! Un tā katru gadu! Tas nav ne kas jauns ne neparasts.
vairis
v
nu normāls kantoris, tā notiek lielākajā daļā valsts iestāžu, par ko brinamies?
Ezis
E
Kontrolē katru kapeiku kioskos,bet "valsts"darbinieki spēlējas ar iedzīvotāju dzīvēm un naudu,bez mazākās atbildības.
  • 0
  • 0
Igors
I
Jā , tīri normāls , šitas tikai izšķiež naudu - ir jau daudz krampīgāki veči , kas valsts naudu izmanto daudz mērķtiecīgāk - pārpumpē to privātās ķešās. Protams , ne jau visu , tas būtu pārāk nekaunīgi. Man patika viena " stiegraina " veča atbilde uz jautājumu par neizdevīgumu valstij : "..... a kāda alternatīva ? Es baidos , ka valstij šobrīd nav alternatīvas ! " Lūk , te jau slēpjas sāls - valsts nevarība kontrolēt savu nacionālo bagātību valstisku izmantošanu .
  • 2
  • 0
Vairis Voblis-Vreibergis
V
muldi. jau pamaniju ka sheit sez ierednu salashnjas.
  • 2
  • 0
dziedam un dejojam
d
RVR, VEF, RAF, "Rigaselmaš", mopēdu rūpnīca "Sarkanā zvaigzne", A.Popova radiorūpnīca, "Komutator", "Ellar", "Melodija", Bioķīmisko preparātu rūpnīca, Rīgas laku un krāsu rūpnīca, Rīgas ķīmiskais kombināts, Liepajas cukurfabrika, Jelgavas cukurfabrika, Jēkabpils cukurfabrika. gumijas izstrādājumu rūpnīca "Sarkanais kvadrāts", Polietilēna izstrādājumu rūpnīca, Rīgas elektro un mehānisko sadzīves aparātu, metālizstrādājumu un rotaļlietu rūpnīca "Straume". "Rebir", Rīgas Pusvadītāju aparātu būves rūpnīca “Alfa”. Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca, Rīgas zvejas kuģu remonta rūpnīca, "Somdaris", "Parīzes komūna", "Rīgas tekstils". tekstilkombināts "Boļševička", Mazsalacas tekstilfabrika, "Rīgas audums", Triko veļu un apģērbu fabrika "Māra", "Rīgas adītājs", "Sarkanais rīts", "Aurora", Ogres trikotāžas kombināts. Apavu fabrikas "Pirmais maijs", "Rekords", "Ērglis", Liepājas apavu fabrika, Ādas fabrika "Kosmoss", kažokādas fabrika "Elektra". Suvenīru kombināts "Māksla", Suvenīru kombināts "Suvenīrs" Serkociņu fabrika "Kometa". Rēzeknes piena konservu kombināts.
9999999
9
BALVU GAĻAS KOMBINĀTS ,
  • 0
  • 0
[email protected]
h
Visi Tevis minētie kantori tika pamesti likteņa varā ar vienu domu - izputēs rūpnīcas, aizbrauks krievi! Aizbrauca jau arī, palika Lindermana auditorija.
  • 0
  • 0
zuze
z
Aizmirsi pieskaitīt savu mīļoto PSRS!
  • 2
  • 7
abc
a
"Ausmu" aizmirsāt :)
  • 5
  • 1
pp
p
Ko nu par tādiem sīkumiem.Toties mums ir BARIKĀDES.
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas