Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Oktobrī populārākā partija Saskaņas centrs; Vienotība nedaudz atpaliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Kamer 300000 nepilsoni un bijusie kolonisti un to pecnaceji piedalas aptaujas REITINGI IR NEPATIESI !!!!! ... NETICU, LIDZ APTAUJAS DALIBNIEKI PIERADA PILSONIBAS STATUSU !!!!!!!!
vot
v
Nu ko var muldēt.Aptaujām neticu.Varbūt, ka aptaujāti tiek tikai krievi.
kas un par CIK veic šīs
k
aptaujas? Mēs ATKAL balsosim TIKAI PAR RP!
Amber
A
Vienotibas reitingus patstavigi rrauj tadi smerdeli ka Stokenbergs, pabriks, Aboltina, Zakis, Kristovskis, Kalniete. ja Vienotibas partija no siem kretini9em atbrivotos tad ari Vienotibas partija, kura atrodas valdibas vadiba, patiesiba tragiska situacija, un tai ir japienem nezeligi, pat necilvecigi lemumi, lai izglabtu noladeto Godman un LC zaglu bandas, Ulmana, Skeles un TP zaglu bandas, Vkenes vadiba izlaupito Latvijas valsti un sagrauto ekanomiku, aplaupito latvieus tautu, tad ir jasecina ka Vienotiba tiek Latvija noverteta loti labi. Kaut gan ir jabut godigiem, Vienotibas reitingus uztur viena persona un tas ir Valdis Dombrovskis, kuris ir pirmais un vienigais politkis, pedejo 22. gadu laika, kurs ir izglitots, sapratigis, logiski spejigs domat un rikoties, atskiriba no visiem parejiem idiotiem, kuri ir plosijusi un nicinajusi latviesu tautu un Latvijas valsti.
borcinsh
b
"diena" pubice to no ... LETA un nav it neviena varda par to kur notika ta slepena "aptauja" ! vai pie krievijas-baltkrievu robezhas ? tapec uzskatu to rakstu ka sleptu reklamu ( ka 25 kadru ) ! istenibaa to "sakanu" var pienemt ka "partiju - par godigu dzive Latvijaa" ( ja tada butu ) ar lembergu, shleseru, berzinshu, skele, brigmani u vel vairakiem "godigiem" tukstoshiem piedalishanu
viesis
v
Lai cik tas neizklausītos dīvaini, bet no lielākajām partijām vislielāko atbalstu būtu pelnījušas SC un VL-TB/LNNK , jo tās ir vienīgās, kuras nav iekritušas Latvijā valdošajā labējuma ārprātā. Protams, nav ideāla ne viena ne otra, vēl pie tam ņemot vērā nacionālā jautājuma pārspīlēšanu abās pusēs, bet uz pārējās labējuma histērijas fona šīs abas partijas izskatās vispievilcīgāk. Bet balsot par Vienotību vai RP, nozīmē balsot par Latviju ar 10% bagātiem cilvēkiem un 90% uz nabadzības robežas dzīvojošiem. Nezinu kā citi, bet es tādu Latviju negribu redzēt.
ļoņa
ļ
sc - suteneru ceļš. cūku partija.
vovam
v
Pats arī tici tam, ko samuldēji?
  • 3
  • 3
vova
v
SC ir vienīgā partija kura rūpējās par valsts iedzīvotāju labklājību,tā ka lielas izvēles nav,pārējie visi ir sasmērējušies līdz nemaņai sākot ar Dombrovska neapmaksātajiem kredītiem,Kampara tumbočkām,Zaķa un Sprūdža nodokļu zagšanu valsts budžetam utt,secinajumi jāizdara pašiem.
  • 6
  • 7
atļāvos aizņemties vienu kometu no
a
Pirms 8 min KĀ JAU ČIGĀNS-VIŅAM PRASA KĀPĒC NOZAGI ZIRGU? BET VIŅŠ ATBILD-ES ŅĒMU TIKAI ĶĒDI,BET IZRĀDIJĀS - ZIRGS IR PIESIETS...........
hmm...
h
varbūt hūte?
  • 1
  • 1
Cienītais, nesapratu -
C
vai čigāns ir Ameriks, bet zirgs ar Kremļa ķēdi ir Ušakovs? Vai, varbūt, Ameriks ir zirgs? Ar 20% ķēdi?
  • 2
  • 2
Ameba
A
Es nekad neesmu balsojusi un netaisos balsot par SC, bet.... tas nemaina kopīgo bildi. Viss notiek kā Lembergijā. Krieviskajā popkultūrā uzaugušajiem SC politiķiem piemīt tas pats niīs,kas visam Krievijas Šovbiznesam. Viņi nekaunīgi trāpīgi un kariķēti atdarina pasaules zvaigžņu nummurus. Latvijā pašvaldību zvaigzne ir Lembis. Ja var viņš, tad SC vietējam tirgum var ne sliktāk. Zagt, uzurpēt naudu nesošus uzņēmumus, investēt kā no savas kabatas, blēdīties, spēlēt uz lielām likmēm, iesaistīt visur savējos..... un ļaut 'tautai" izpriecāties svētkos, uzdzert par saviem līdzekļiem vīnu un pārtikt no dāvinātām drupačām. Es teiktu,ka jābūt ļoti ļoti uzmanīgiem. Tas izkskatās bīstami un attālina no Eiropas (es nedomāju ES)
Murgs
M
Vai tieshaam kaads veel tic sitaadaam "aptaujaam", tumsoniiba!
  • 3
  • 1
Vārds
V
Atkal stulbais termins - procentpunkti.
sergejs
s
pret, pret sc , rigas doma tapec ka darga maksa komunali dzivokli , apkures , siltuma udens un zagli rigas nami
žuks
ž
nikolajs=sergejs, algots bļāvējs.
  • 4
  • 2
nu tā
n
Reāli ir tā, kā parasti, ap 30% nezin par ko balsot un pēdējā brīdī izlemj. SC aktīvisti un fani sen to zin un te viņiem nekas liels neies klāt. No nezinātājiem parasti liek klāt vai nu jaunas partijas vai vecās latviešu partijas. Nacionālais bloks arī liek klāt, par to nezinkāpēc nerunā, bet tā ir, šie ir populāri sevišķi starp jauniešiem Rīgā un ne tikai. Tāpēc, ja rīt būtu Saeimas vēlēšanas, tad rezultāts būtu aptuveni šāds, kļūdīties varu par 2-3%, bet ne vairāk: 1) Vienotība - 33% 2) SC - 27% 3) Visu latvijai - 21% 4) ZZS - 9% 5) RP - 4% 6) PCTVL - 3% 7) Pārējie sadala pārpalikumus.
Unai
U
RP labākie spēki ir valdībā, vairāk tur arī nekā nav, Zatleru ieskaitot!
  • 2
  • 0
Una
U
Viss liecina ka šobrīd topā iziet RP. Zatlera dzīvokļa un auto epopeja pamazām izplēn arī visnenovīdīgāko latvju prātos, bet reformu ministru aktivitātes gūst arvien lielāku atbalstu sabiedrībā, tā kā es gan neliktu "+" punktus Vienotībai kas kļūst arvien bālāka un garlaicīgāka, un NA -ar vien tukšāk klaboša. Jāatceras, ka reitingi un aptaujas arī pirms Saemas vēlēšanām RPdaudz ko nesolija, bet...
  • 2
  • 6
matemātika
m
Tā jau arī ir, jo krieviem reāli ir tikai viena partija, nu gluži kā tās mātesorganizācija Krievijā - Vienotā Krievija. Tas lielā mērā tiek panākts, attiecīgajos medijos regulējot ziņu saturu - tieši tāpat kā Krievijā. Turpretī latviešiem ir saturiski dažādi mediji, tiek kritizēti arī tie politiķi, kuri tiek atbalstīt, arī partijas ir dažādas.
  • 6
  • 0
nikolajs
n
pret pret sc
ha,ha...
h
Paķer uz muļķi? Velti priecājies!
  • 3
  • 2
Es
E
Protams, ka Vienotība uzvarēs ! Es arī par to balsošu !
Kashins DaWeeD > dtf
K
Cik valstij naudas ir, tik arī var tērēt, kas tur ko nesaprast... ;) Un tik vēl pastāsti, ka Vienotība bija tā, kas izraisīja globālo "krīzi" ;)
  • 1
  • 0
dtf
d
nu kā var balsot par partiju kas reāli iznīcina valsti,nost ar Vienotību!
  • 6
  • 7
Arturs M.
A
Super,super,SC stāv uz vietas,kā vienmēr,var bļaut un melot un zagt cik grib,šie rezultāti dos iespēju Rīgā šo varu gāzt!!!Jau valodas referendums rīgā deva labas indikācijas:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas