Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Olšteins vēlēšanās nekandidēs

Saeimas deputāts Klāvs Olšteins, kurš kopā ar pieciem no Zatlera Reformu partijas ievēlētājiem deputātiem pēc Saeimas vēlēšanām no partijas aizgāja un izveidoja neatkarīgo deputātu grupu, kas atbalstīja valdību, nākamajās Saeimas vēlēšanās nolēmis nekandidēt. Olšteins Dienai.lv vēl nevarēja pateikt, vai stāsies kādā partijā, taču ideoloģiski viņam tuvākā esot Vienotība, kuru arī atbalstīšot.

Olšteins jau ir bijis Vienotības biedrs, bet pašlaik vēlas dzīvē kaut ko mainīt. Taču no šīs partijas Saeimas vēlēšanās varētu startēt viņa domubiedri Saeimas deputāti Jānis Upenieks un Jānis Junkurs, kuri jau ir iestājušies Vienotībā, kā arī Viktors Valainis, kuru Vienotības sarakstā varētu deleģēt Jēkabpils reģionālā partija, Dienai.lv apstiprināja Vienotības ģenerālsekretārs Artis Kampars.

Neatkarīgo deputātu grupas pārstāve Elīna Siliņa par savu politisko nākotni vēl neesot izlēmusi, savukārt sestais šīs deputātu grupas pārstāvis Gunārs Rusiņš nolēmis iestāties Nacionālajā apvienībā.

Tāpat no Vienotības startēs Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Evika Siliņa, kura arī kļuvusi Vienotības biedre. No partijas pārstāvju sacītā varēja secināt, ka tajā tiks uzņemta arī Saeimas deputāte Daina Kazāka, taču pagaidām Vienotības līderi ir atturīgi solījumos par garantētu vietu sarakstā.

Jau ziņots, ka Vienotības sarakstā ir paredzētas vietas desmit no Reformu partijas ievēlētajiem Saeimas deputātiem — deviņi no viņiem ir iestājušies partijā, bet ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis kā Reformu partijas priekšsēdis to izdarīs pēc šīs partijas darbības izbeigšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas