Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Operas solistei Grigorjanai par ālēšanos piemēro 70 latu sodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hedgehog
h
viņa bija lieliska :)))))
hmmm
h
Rietumos policista aizskaršana ir uzbrukums valsts varai, par ko policists var šaut, vai par ko draud ilgs jo ilgs ieslodzījums. Tas tāpēc, lai likumpārkāpēji pieķeršanas vietā policistus fiziski neietekmētu. Latvijā jēgas pārtempšana un vazāšanās pa ielu ar atvērtām alkohola pudelēm un uzmākšanās garāmgajējiem ir ļoti populāra nodarbe, un tāpēc sabiedrības akceptēta. Kaut arī, ja valsts noziedzības līmenis ir starp pasaules top 10, kam gan uztrauc dzērāji uz ielām?
jumors
j
Es tam droporgam tomēr gribu kaut ko paskaidrot. Teātrī notiek tā - visi ražo, taisa produktu, izmoka rezultātu un pirmizrādes vakarā atlaiž nervus. Tā, šeit taisām pauzi un skaidrojam tālāk - Kairišam tā bija vienīgā!!! pirmizrāde gadā. Jūtam mērogus? Cilvēks pēc šīs vienīgās dzeršanas labdabīgi iet pa ielu(teātrī nakšņot nav atļauts!) un te parādās policisti, kuriem kļuvis garlaicīgi. Un sākās viss, ko mēs redzējām video. Godīgi sakot, daži pat iedomājās, ka tā ir pašas Operas provokācija, lai degradētu labākā iestudējuma režisoru.
žoržs
ž
Par šo spriedumu gan sašutums, tas apliecvina, ka nudien Latvija grimst arvien dziļāk, ja tā vietā, lai sodītu policistus, ķeras klāt viņu upuriem.
V. Kairisam
V
Laudis. Nujau pusgadu Latvijai ir par ko domat. Kads alkoholikis apturets uz ielas . Ta vemeklu jura te komentaros ... Vai tas tas stils, ko rosoties piekop Kairiss? Vai nav speka ,kas varetu so cilvecisko tragediju apturet. Nabaga aktieri. Nabaga kulturprojektu Direktori. Nabaga Zagars kurs vel vienigais censas par to nelikties ne zinis. Nabaga sieva. Nabaga Latvija.
Juhans
J
Cienu!
Mr. Dust
M
Te nu gan jāsaka - kauns par mūsu policiju un tiesu. Atraduši baigos huligānus...
Grigorjana ir skaista
G
Lai tie policisti dara ko grib, viņi vienalga ir pretīgi. Bet Grigorjana ir skaista. Un viss
ivs
i
Aizsardzības ministrijas (AM) Simbolikas, atribūtikas un heraldikas komisija ierosinājusi atjaunot Latvijas brīvvalsts laikā izstrādāto goda zīmi par gūtajiem ievainojumiem, informē ministrija. Šo ieceri atbalstījis Rīgas pašvaldības policijas priekšnieks. Pirmām kārtām to piešķirs varonīgajiem policistiem, kuri, cīnoties ar rūdītiem noziedzīgiem elementiem, būs cietuši no sieviešu spērieniem pa pavēderi.
Kāds cits polcists
K
Vajag steidzami izslēgt no APK 171.pantu. Tas ir absurds un kauna traips Latvijas tēlam.
Kāds cits polcists
K
Turies Grigorjana, nelieši vēl saņems savu sodu par to, ka nekaunīgi piesējās uz ielas, kad cilveki mierīgi pastaigājas, kaut arī mazliet iereibuši. Man kauns par šādiem policistiem, kaut vai pašam būtu jāmūk no darba pašvaldības policijā. Tautai jānosoda pašvaldības policistu patvaļu un nekaunību!
pamatsastāvs
p
Latvijā policijas pamatsastāvs ir galvenokārt truli, varaskāri mazohisti, īpaši - pašvaldību policijās.
Jānis
J
2000 GADĀ POLICISTI NO MUGURPUSES MANAM PAZIŅAM AR STEEKU SASITA GALVU, KA VĪŅAM GALVĀ BIJA ASINSIZPLŪDUMS. TUKŠĀ IELIŅĀ. PAGRIEZĀS UN PASPĒJA IERAUDZĪT UN TUMŠ GAR ACĪM. NĀCA MĀJĀS NO KAFEJNĪCAS. VARBŪT TIE urlas VĒL STRĀDĀ POLICIJĀ?
V. Kairisam
V
Butu kaunejies te vemeklot pretvalstiskos rakstinus. Kairis nac pie prata . Pazelo savu sievu, kas bija to visu spiesta piedzivot. Pazelo cilvekus ,kas kadriz Tev ticejusi...atjedzies. Nezaimo Dievu.... izbedz te vemt. Pietiek.
Pīle
P
Meiča jau tikai piekopa savu kultūru. Rīklīte taču jāpaskalo ar spirtčiku lai būtu labāka lakstīgala.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas