Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Operatīvo līdzekļu pārbaude KNAB vairākkārt pārcelta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
Aizliegt nozagt nevar. Var tikai kontrolēt un konstatēt., ka tas ir noticis. Pēc šī fakta - reaģēt. Knabs to ir darījis. Kāpēc noziedzniekus neizķer pirms noziegšanās. Iekšlietu ministrs vainīgs, nestrādā kā nākas, atlaist!
Baļķis acī
B
Ko tur daudz runāt - acīmredzot Tautas postam, lai atmaksātu to valstij izblēdīto miljonu, pietrūka taisni 135 tūkstoši latu. Labi, ka tagad naudiņa sāk atgriezties, - vismaz ir cerība, ka mafija labosies, vairs nekad, nekad nezags (kāds naivums!) un arī to miljonu samaksās.
jaunietis
j
Kāds te vēl formālisms? Nauda ir pazudusi un vadītājs nav nodrošinājis iekšējo kontroli, lai to novērstu.
Hugo
H
Bet vai kāds man var pateikt, kā cilvēkam, pie kura glabājas nauda var aizliegt viņu nozagt? Kā savadāk var aizliegt, kā vienīgi neuzticot šim cilvēkam to naudu?
Ērglis
Ē
Ar šādiem aptuveniem argumentiem Loskutovs varētu pat vinēt tiesā. Tiešām jūtams formālisms.
Ērglis
Ē
1. Bija plāns revidēt naudu. Atlika - značit atbildīgs (smieklīgs arguments). Tad jau jebkurš lūgums atlikt revīziju skaitās kā aizdomu pastiprinošs. Arguments, ka VK teica, kaut kā neskan pārliecinoši, jo pārējām ministrijām līdzīgi caurumi un metodes auditu atlikšanā ir sena tradīcija; 2. "Tāpat komisija uzskata, ka biroja priekšniekam saskaņā ar Kriminālprocesa likumu "ir pilnvaras procesa organizatorisku jautājumu izlemšanā". Tādējādi kriminālprocesos izņemto un KNAB atbildīgā glabāšanā nodoto naudas līdzekļu saglabāšanas un kontroles sistēmas organizēšana un nodrošināšana ir tiešā iestādes vadītāja atbildība, pārliecināta komisija." Nu un? Kurš teica ka kontroles sistēma nestrādāja? :) Strādāja, jo vadītāja taču iegrābās :) Vispār Lošam gan varētu pārmest vienu pamatīgu lietu - lētticību. Tā darbiniece jau viņu vienreiz uzmeta, braucot dzērumā. Nevajadzēja tielēties un vajadzēja atbrīvoties no viņas. Neko darīt, process aizgājis. Jāsaka gan godīgi, secinājumi neļauj zem tanka pasviest Strīķi, kas priecē. Ceru, ka viņa spēs noturēties KNAB.
Fakts
F
Nu, ja priekšnieks labāku sistēmu izfunktierēt nevar, tad pašam vien būt' jāstāv :)
Valdība nav spējīga strād
V
no uzraugošā prokurora līdz šim nav saņemtas sūdzības par trūkumiem operatīvo līdzekļu uzglabāšanā, kas devis pārliecību, ka ar tiem viss ir kārtībā. -------------------- Bet kurš tur ir tas uzraugošais prokurors? Kāds no Tautas partijas bandas? Loskutovs taču tic uzraudzībai no augšas, vai ne tā? NETICĒSIM VAIRS ne valdībai, ne saeimai, ne zoodārza ieliktenim! - VISUS NOST !
Ērglis
Ē
Izklausās gandrīzvai - "Kāpēc nestāvēji pie seifa dienu un nakti?" Pēc zādzības visi gudri :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DOKUMENTS


Valdībā iesniegto ziņojumu var izlasīt šeit! (.pdf)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas