Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pabriks: nepieciešamo bruņojumu varētu gūt no sabiedrotajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
varu aizdot ak 47
!
!
Tik tieshaam ,bez laba brunojuma Abreni neatguut !
Ridzinieks!
R
Vai tad cangali arii ir latviesi!!! Protams ne visi ir cuukas. To jau tagad visos dienestos pa pilnam un nac taalu no urlaam!
Человек
Ч
Raķetes vajag, draugs, raķetes ko lietot pret krievu lidmašīnām un tankiem.
karavīrs
k
ne tikai bruņojumu, bet arī zeķes un zābakus, apaksbikses, lai nav ar plikiem dibeniem jāskraida....
re
r
Nelasīšu ko murgo kungs
tugriks
t
Viņu vajadzētu aizsūtīt par militāro atašeju uz Ulan-Batoru. Kas tur ir bijis, stāsta, ka lieliska pilsēta ar bagātu kultūras dzīvi un inteliģentu publiku.
Riebums
R
Kādas viņam tās acis, cik melnas, lai neteiktu mongoliskas! Un tik domā, kā bezjēgā nojāt nodokļu maksātāju naudu!
stagnesim vel ilgi
s
Lai ministrs paskaidro, ka var piem. ne tikai Rigas un Jurmalas, bet jebkuru 'pampalu' meri vai pasvaldibu vaditaji, visadu agenturu vaditaji sanemt ieverojami lielaku atalgojumu neka armijas komandieris? Ka ar Latvijas nacionalajam interesem, karavira atbildibu un prestizu?
spec
s
...par magonju lauku apsargaashanu, misijaas Afganistaanaa- droshi varat prasiit paliidziibu,ministra k-gs
papucis
p
Pajautājiens:Vai neatkārtosies ""pirmās Latvijas brīvvalsts sūdīgie jociņi""ar to,ka lielgabals ir,bet Anglija atsūtījuci ""cita kalibra Lādiņus""?Kad uz ""pieciem zaldātiem ir viena flinte""un tai pašai aizslēgs ar kāju jāsper vaļā,kā tas bija ar ""kalašniekiem""Zemessardzei???
asa
a
Tāpēc, ka Islande ir pusceļā no ASV uz Eiropu un Nato kuģi, gan lidmašīnas to var izmantot, lai uzpildītu degvielu utt. Ja Islande nebūtu tur kur tā ir, bet gan, kaut Francijas vietā, tad tā arī nebūtu Nato bez savas armijas. Tā kā ir galīgi nevietā piesaukt Islandi un tās armijas neesamību
|
|
Es tomēr piekrītu Reikjavikai. Ko tad Latvija bruņotie spēki paveica , lai nebūtu tā okupācija? Varēja taču vismaz no somiem pamācīties, bet nav jā tā dūša. Toties virsnieku balles pa pirmo.
kisa
k
Un tieshi tapec - personala trukuma delj, no julija menesha iesniegumi joprojam nava izskatiti, par pienemshanu dienesta.... smiekligi!
capo
c
Teikšu tā - NBS ir vienīgais patiešām latviskais bruņotais veidojums Latvijā - nevis kaut kādi āksti, bet reāli urbēji, kuri, ja vajag, dzīvo ziemā mežos utt. Cita lieta par zagšanu - bet tur jau zog priekšnieki nevis urbēji (šī problēma nav tikai Latvijā, tajā pašā Krievijā (cilvēkam līdzīgie) prapori zog visu, kas nav piesiets, tur tas ir daudz, daudz augstākā līmenī, bet tā jau mentalitāte). Un padoms cilvēciņam - visur, kur tu parādies, sāk smirdēt pēc u.rlām, tāpēc, pirms ko komentē, nomazgājies, jo smaka no tevis neizturama :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas