Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Pabriks: Prezidentam izvirzot Vienotības premjera kandidātu, valdības izveide būs "samērā raita"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecmamma
V
Pasarg, Dievs no šitā kundziņa. Vai par tautu viņš domās?
āžu pāris
ā
Būtu labs skats vecais pensis Berjoza un Dūklavīgais, abi tormazi, english nicht šprehen, abi čomi lembim, lasa ar bremzēšanu par abiem ierēc LV, VELCOME TOO MY STUPED COUNTRY!!!!
Nesaprotu
N
Kāpēc gan prezidentam būtu jāļauj valdību vadīt "Vienotībai",kuri pie tam vēl sola turpināt iesākto? Turpināsim?
Pašreklāma
P
Citiem vārdiem: jāizvirza tikai mani!
LIta
L
Ja atkal premjers no vienotības un viss ies tik raiti un koalīcija atbalstīs kāpēc tad Dombrovskism vajadzēja atkāpties. kas tad pēkšņi mainīsies tie paši dunduki konfliktēs tālāk. NA vajadzēja paredzēt, ja viņi daudz sprēgās tad beigās dābūs ZZS+SC un tagad jau Šlesers sarosijās. Muļkīgi bija tā uzvesties
Sīmanis
S
Visai bieži skatos Krievijas TV kanālus. Lai būtu lietas kursā. Un - lai arī salīdzinātu. Piemēram, Krievijas kanālos vai ik katru dienu uzstājas Putins un Medvedevs. Biežāk - Putins. Nespekulēsim par tēmu, kas ir Putins, ko viņš stāsta utt.,bet Putina pieminējums gan noder salīdzinājumam: cik bieži mūsu prezidents A.Bērziņš ir TV ekrānos, lai runātu ar savu tautu? Viņš parādījās gan tūliņ pēc Zolitūdes katastrofas, bet tad arī vairs ne. Tikai vīdēja V.Dombrovska demisijas un jauna premjera kandidātu izvirzīšanas bildēs. Iedomājos Krieviju - Putins katru dienu ziņotu tautai, kas izdarīts, kas nav izdarīts. Putins katru dienu tiktos TV priekšā ar izmeklēšanas iestādēm, ar citām tiesībsargājošām institūcijām, šamie atskaitītos, šamiem tiktu doti jauni uzdevumi - un tā dienu no dienas). Mūsējais, izskatās, nobēdzis un štuko, kā glābt situāciju, lai nebūtu ne aizdomās turamo, ne apsūdzēto. Lai viss noklustu. Lai pat sabiedrība pēc iespējas drīzāk visu aizmirstu. Neatrunāt Dombrovski no demisijas, bet ņemties ap jauna premjera meklējumiem, ir sliktākais, ko Valsts prezidents vispār šādās situācijās var izdarīt. Un Pabriks - par vai pret - tas, kas notiek portālos - ziņās un komentāros šī cilvēka sakarā - ir dūmu aizsegs, ko izlaidis prezidents Bērziņš, lai novērstu sabiedrības uzmanību uz katastrofas cēloņiem (politiskā vide saplūdusi ar biznesa vidi, caurumaini likumi, atbildības deficīts, otkati un otkatu meistars - Misters 20% utt.).
Visur klusums...varbūt nekas nav bi
V
Mēris Latvijā izplatās! Kas notiek ar masu slepkavības upuriem? Kā valsts viņiem izrādīs cieņu un lūgs piedošanu??Varbūt viss jau aizmirsts??
jānis.
j
pēc stāšanās amatā emsis konstatēja ,ka latvija deg zilās liesmās .nāca kalvītis ,un sākās treknie gadi .dombrovska valdīšana novedusi galu galā pie liesiem gadiem .
Bende
B
Lielaka dala ,no si saraksta,ir ari mana saraksta.
Dr.xy
D
To : hmm. ( 09:34). Vai sis saraksts ir sastadits,lai sis personas nodotu tiesa par Valsts nodevibu ?
Igpraciy
I
hm, vai tad vienotiba neatkapas...kadi kandidati...
Marga
M
Varētu jau būt ,ka par Abreni varēja Pabriks arī pacīnīties,bet tur vainīgo daudz.Tomēr uzskatu ka Pabriks būtu kā premjers labs,tikai redziet prezidentam jāatstrādā uzticība tiem ,kas viņu ielika par prezidentu.
Margai
M
Starp daudzajiem komentāriem Jūsējais - ļoti prātīgs. Vai skart Abrenes jautājumu, kad tajā iesaistīti bija ļoti daudzi? Kāpēc vainu uzvelt šai gadījumā tikai vienam Pabrikam? Tad, kad risinājās Abrenes jautājums, tad taču Latvijā bija savs Valsts prezidents, savs premjerministrs. Pabriks tolaik nebija ne viens, ne otrs! Cilvēki kaut kā aizmirst pašu galveno šais dienās - pēc Zolitūdes katastrofas prezidents Bērziņš gan nāca klajā ar skaļu paziņojumu, bet tas tad arī viss. Viņš sāka riņķa danci pavisam par kaut ko citu - lai nebūtu jārunā par Zolitūdi, par būvniekiem, par otkatiem, par Misteru 20%, resp., par visu mūsu satrunējušo biznesvidi un politisko vidi, lai nebūtu ne aizdomās turamo, ne tiesājamo, bet - lai lieta noklustu "noilguma dēļ". Visas šīs jezgas vietā prezidents Bērziņš sāka ar pavisam ko citu - kā S.Veinberga Tvneta rakstā saka - ar kuģa kapteiņa nocelšanu no kuģa katastrofas brīdī. Lai sabiedrība aizmirst visu un lai sāk ņemties ap politisko virtuvi - par jaunu premjeru, par ministriem. Un - lai ņemšanās būtu ilgāka, prezidents tik iekur uguntiņu no jauna - atsaka visus trīs premjera amata kandidātus. Laiks iet, visi šūmējas ap nākamo valdību un, iespējams, par Zolitūdi aizmirsīs pavisam. Tas, ko šais dienās izdarīja prezidents Bērziņš ir - NOSTĀŠANĀS PRET SAVU VALSTI UN TAUTU. Citādi to nespēju izskaidrot.
  • 0
  • 0
hmm
h
Latvijas valsts iztirgotāju saraksts rakstīja: Deputāti, kas balsoja “PAR” Abrenes dāvināšanu Krievijai : 1. Agešins Valērijs, SC; 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC; 3. Augulis Uldis, ZZS; 4. Ābiķis Dzintars, TP; 5. Ārbergs Māris, TP; 6. Barča Aija, TP; 7. Bērziņš Andris, LPP/LC; 8. Bērziņš Andris, ZZS; 9. Blumbergs Guntis, ZZS; 10. Bresis Vilnis, ZZS; 11. Briedis Uldis, TP; 12. Brigmanis Augusts, ZZS; 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL; 14. Buzajevs Vladimirs, PCTVL; 15. Cilevičs Boriss, SC; 16. Dalbiņš Juris, TP; 17. Daudze Gundars, ZZS; 18. Deņisovs Oļegs, SC; 19. Dolgopolovs Sergejs, SC; 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC; 21. Eglītis Jānis, TP; 22. Emsis Indulis, ZZS; 23. Feldmane Inta, LPP/LC; 24. Fjodorovs Sergejs, SC; 25. Golubovs Aleksandrs, SC; 26. Ģīlis Valdis, TP; 27. Hanka Pēteris, ZZS; 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC;29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL; 30. Kāposts Andis, ZZS; 31. Klementjevs Andrejs, SC; 32. Klementjevs Ivans, SC; 33. Krastiņš Māris, TP; 34. Krauklis Vents, TP; 35. Kučinskis Māris, TP; 36. Lagzdiņš Jānis, TP; 37. Leiškalns Kārlis, TP; 38. Līdaka Ingmārs, ZZS; 39. Līdums Leons, TP; 40. Mirskis Aleksandrs, SC; 41. Mirskis Sergejs, SC; 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL; 43. Muižniece Vineta, TP; 44. Orlovs Vitālijs, SC; 45. Paegle Vaira, TP; 46. Pauls Raimonds, TP; 47. Pliners Jakovs, PCTVL; 48. Porietis Jānis, TP; 49. Putniņš Pauls, ZZS; 50. Ribakovs Ivans, SC; 51. Rubezis Ziedonis, TP; 52. Rubiks Artūrs, SC; 53. Rugāte Anta, TP; 54. Segliņš Mareks, TP; 55. Silaraupa Ligita, ZZS; 56. Sokolovskis Juris, PCTVL; 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC; 58. Strazdiņš Jānis, ZZS; 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS; 60. Šķesters Staņislavs, ZZS; 61. Šmits Jānis, LPP/LC; 62. Turlais Dainis, LPP/LC; 63. Tutins Jānis, SC; 64. Upenieks Gunārs, ZZS; 65. Urbanovičs Jānis, SC; 66. Ušakovs Nils, SC; 67. Valers Imants, TP; 68. Vidavskis Aleksejs, SC; 69. Zommere Ērika, TP.
  • 3
  • 0
Latvijas pilsonis
L
Pabriks bija TP.Tādu par premjēru nedrīkst likt. Premjeru vajag no ZZS
nu, ko
n
nu par to zzs... trūkst viņiem premjēra, kauču vai pats sēdies tai pančkā, saņemies, pilsoni!
  • 2
  • 0
Pifpaf
P
Militārā hunta.Pučs vai notiek?Tūdalinju mafija sāk airēt gluži kā Ziemeljkoreja.
Pabriks bija viens no Abrenes dāvin
P
Tautpartijietis
melim
m
Stalins paneema Abreni pat nejautaajot, bet tas nekas, vai ne, meli?
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas