Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pabriks: Riebjas tik bieži mainīt amatus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atbalstītājs
a
Domāju, ka A.Pabriks ir viens no sakarīgākajiem ministriem. Lai veicas!
štoks
š
Te arī reitings iezīmējas, palasi pa vakariem komentārus, Arti.
tautiete
t
Atkal kādam sākas verbālā diareja ( caureja). Vai nu vajadzētu savā leksikonā lietot vārdu "riebjas". Mums - tautai daudz kas riebjas ko jūs tur augšgalā dariet, bet vai mums ir izvēle?
Politpesimists
P
Toties ministriju "vadošajiem" darbiniekiem gan patīk biežās valdību un ministru maiņas - kamēr ministrs iepazīstas ar situāciju un ministrijas ierēdņu darbu, jau jāaiziet pašam. Un tā nejēga gadiem var sēdēt amatā, urbt plāno galdiņu un palikt siltajā vietiņā. Spējīgākajiem karjeru uztaisīt ir grūtāk, bet tie, kuri ir ieņēmuši augstāku amatu par savām spējām gan labi - ministrs nepaspēj izdarīt vajadzīgās izmaiņas. Un tā jau divus gadu desmitus.....
goliāts
g
Maza auguma vīreļiem tā pienākas, kā konpensācija.
smieklis
s
Patīk jau patīk mainīt amatus. Kas par kompensācijām sanāk,uh ! Piecas x nomaina amatus un miljonārs ,ka nemetas. Tāpēc jau visus citus nopeļ, ka par 100 Ls strādā kā muļķi.
ince
i
Vai tad sis dienas zaglis Pabriks ir spejigs kadu nopietnu, profesionalu darbu veikt?
Stokijs
S
Vai tikai sis pats idots nebija tas, kurs kerca ka varna lidz ASV kankariem, lai tiem izdabatu, ka darbs esot regulari jamaina ik pa 5 gadiem, pretigais nelietis, zaglis, korumpants, bledis. Latvija nekas nekad nebus labi, ja sads smeerdelis atradisies valsts amata.
Piedāvājums
P
Arti Pabrik, piedāvāju Tev darbu savā lauku mājā par kūts strādnieku (mājlopu apkopšana), darbs vismaz uz gadiem trīsdesmit, un galvenais - nebūs jāpārdzīvo, ka tik bieži jāmaina darbs.
pamela
p
Pabrika k-gs,bet kurš tad tās valdības maina vai liek mainīt,ja ne jūs politikāņi PA"|SI,jo ne VALSTS un TAUTA ir jūsu prioritāte,BET pašu ambīcijas! Mums vēlētājiem tas riebjas vēl vairāk un atklāti sakot jūs diez vai esat Latvijas patriots,jo ir dzidēts no jūsu mutes tāds politvērtību kokteilis! Līdz šim NAV BIJIS NEVIENS ārlietu min istrs,kuru es pielīdzinātu Z.A.Meierovicam!Visi Kremļa pakalpiņi!
kuku
k
Man riebjas, ka sis kretins, Skeles sulainis A.Pabira atrodas Latvijas valdiba, kuram ista vieta ir miskaste... Tas ir briesmigi,ka sads mudaks, kretins,kurs pazemo Latviajs iedzivotajus, kurs melo, kurs pa blatu, esots Arlietu minstra amata, iekartoja Skeles kalpus, sulainus Latviajs dipomatiskaja dienesta. Man riebjas, ka zagli, korumpanti, politisko bandu locekli Latvija ienem valsts parvalde amatus, ministra amatus, ierednu amatus, saeimas deputatu amatu
TU, KAS NEESI CIEŠI GUDRS
T
derētu pastrādāt par 100 Ls mēnesī
vene
v
Eiropakalpiņš ar melno jostiņu
pp
p
Kādu vēl jostiņu? Citi visu mūžu tādas dēļ cīnās.Šitais ņēma un nopirka.
  • 2
  • 1
stella
s
Nekandidē vēlēšanās un strādā, ko sirds vēlas.
bet Tu nemocies SC PAKALPIŅ !!!
b
varbūt sāc ko JĒDZĪGU DARĪT ! ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas