Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pabriks: Soda piemērošana par radio klausīšanos apdraud valsts drošību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
interesanti.. kur "vecītis" visu laiku atradās... ja tagad tikai ir pamodies..laikam kāds pateica priekšā..pats līdz šai ģeniālai domai neaizdomātos...nav tā darba specifika..
ritdienis
r
Nesen pārbaudīja TRAUKSMES SIRĒNAS Latvijas tertorijā. Pēc instrukcijas pilsonim jāieslēdz TV vai LR3,jo Pārējas radiostacijas sevi ""izpauž"muļķīgi komentējot un reklamējot ""DOMESTOS"" vai cūkgaļas šašliku apšaubāmā gaumē"".Tad nu ko? -Sabiedrisko vietu apmeklēšana ir bīstama?!Ja tur neskanēs pilsonim domāta informācija par Trešā Pasaules kara iesākšanos? Tas ir nozViedzīgi.
hotabič
h
Tad re kā sanāk,ka paši nesaprotat,kādus likumus sadodat, par ko nolemjat un kas vispār notiek?Bļin,nejēgu varza ,ne valdība.
norma
n
VALSTS radio IR JĀBŪT BRĪV klausīties visiem un vienmēr!
eror
e
kārtējā shēma kā "kāst"naudu no sabiedrības!!!! D E M O K R Ā T I J A
vienmēr laipni
v
Vispirms iebrauc grāvī un tad sāks domāt.
tante
t
Es radioaparātam jau esmu uzgriezusi muguru.
tā lūk
t
Ja pareizi sapratu,pašreizējo likumu, tad AKAALA grib iekasēt naudiņu gan no raidorganizācijas,kas raida šo mūzika, gan klausītājiem kas klausās šis stacijas.Kaut kā neloģiski sanāk,raidorganizācijas,kas atskaņo mūziku,neprasa samaksu par klausīšanos bet AKAALA kurai jau raidorganizācijas ir samaksājušas par to pašu grib maksu vēlreiz.Ja jau par klausīšanos jāmaksā tad būtu loģiski ja maksu pieprasītu tie kas raida šo mūziku un ir jau vienreiz par to samaksājuši autoriem.Raidstacijas taču raida lai kāds tās klausītos,tās taču ir masu informācijas līdzekļi,pagaidām bezmaksas.
Ričards
R
Vīrs un vārds! Lai arī mūzikas autori ir pelnījuši atlīdzību par darbu, likums neatbilst cilvēku ikdienas garam (tas gan ir dīvains kritērijs, ja piemēro visai likumdošanai). Vai saprātīgāk nebūtu vaicāt pēc autortiesību abpusējas izpildīšanas no pašu raidorganizāciju puses atkarībā no mūzikas raidlaika un auditorijas apjoma? Jo pirmais garantē otrā interesi, kur trešais ir reklāmdevējs, kura interese ir sasniegt otro. Vai tas padara radio biznesu neiespējamu? Grūti nepiekrist, ka publiskā sfērā saprotamai daļai muzikālu pakalpojumu būtu jābūt apmaksātiem. Tomēr, vai darbiniekiem ofisos un šoferiem takšos būtu jāgaida pašvaldības policijas soda ekspedīcijas, kur skaidrs, ka pārdevējs kafejnīcā to sagaidīs pavisam noteikti.
Jūlis
J
Radiomuzikas nodoklis ir debilu ierēdņu jaunievedums. Šie ierēdņi, iespējams, tīšām ņirgājas par Latvijas iedzīvotājiem. Kaut velns viņus parāvis!
edgars
e
Es no šīs putras galīgi neko nesaprotu! Kas tiks sodīts? Tas kas klausās vai tas kas atskaņo? Valdībai vairāk nav ko darīt, it īpaši vl?
Karogs
K
Viss ir vienkārši: 1. fāzē sodīs tos kuri atskaņo publiskās vietās mūziku bez Akas/kakas licences; 2.fāzē tos kuri ieiet licencētā muzīkas atskaņošanas vietā, bet nav nopirkuši klausīšanas licenci; 3. fāzē būs japērk licence tiem, kuri neko nepārraida vai neklausās, bet kuriem ir ausis un acis un potenciāli var izdzirdēt vai ieraudzīt akas/kakas aizsargājamos produktus :)
  • 3
  • 0
kārlis
k
Labi, ka Pabriks demonstrē veselo saprātu, vēl labāk būtu, ja nodrošinātu Latvijas, t.i. Eiropas ,robežas aizsardzību. Tad veči Latgalē sāktu strādāt, nevis banditēt un pēcāk būvēt villas plūdmalē.
Kefalodiareja
K
Tas tikai rāda, cik ātri cilvēks aiziet bojā, darbodamies politikā.
Baiba
B
Vīrs strādā auto servisā, tur visu dienu skanēja radio, nu iestājies klusums. Tas ir darbs, kuru var veikt pie ieslēgta radio fonā, bet nu dažu alkatīgu duraku dēļ cilvēki tiks apdalīti. Kas attiecas uz latviešu mūziku, tad ne vienu vien "gabalu" ar mokām jānoklausās. Un par to vēl maksāt? Viņiem jāmaksā man!
Karogs
K
Re kā gadās - divi glupi policijas inspektori iegāja mājas svētībā un sad----a visu Akas/kakas biznesu. Noteikti glupajiem poličiem vēl tagad pēdas kūp un šņabim ir izteikta ūdens garša:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas