Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pabriks: Vienotības dibināšanas līguma maiņa īsi pirms kongresa var radīt juridisku problēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gāganu kari
g
Ja jau PS ir tik slikti un SCP var savākt balsis, tad kādēļ mocīties. V ļauj PS iet un turpina savu uzvaras gājienu ar SCP. Bet fudamentālā problēm tomēr ir tā, ka SCP var savākt maksimums 0, 8 līdz 1,5 %, bet lielākais balsu pienesums ir PS. Un tā nu notiek tā stīvēšanās. Jo lūzeri no SCP grib vadīt procesu, bet par viņiem neviens nebalso. Bet ir apjātie PS, par kuriem balso. Žēl, ka netīrajai Biškeka rokai izdevies sačakārēt V.
ita
i
PS iet vismaz konsekventi un savu programmu mēģina relizēt visās vietās kurās nonāk. To var pārbaudīt paskatoties PS daudzkārtējus ierosinājumus Saeimā un valdībā. Tas, ka bija noraidīti nenozīmē, ka viņiem nav taisnība. Šiem cilvēkiem ir mugurkauls un viņi zina ko grib panākt. Viens no ierosinājumiem, kas bija veikts daudzkārt bija progresīvais IIN ar domu, ka lielāku nodokļu nastu cietīs tie, kam ienākumi lielāki par 700Ls pirms nodokļu nomaksas, bet mazāk pelnošiem būs mazāks IIN. Vēl viņi iestājas par kadastrālās vertēšānas izmaiņām, kas šobrīd jebkuru suņu būdu paceļ pils statusā un attiecīgi prasa nodokļus.
  • 0
  • 0
Krēsla
K
Vienotība lepnībā un iedomībā pārspēj TP tās ziedu laikos,bet savstarpējos kaščos tai nekad nav bijis līdzinieku.Tāpēc arī Latvijai iet tik sami,jo darbam laiks neatliek,Jāplēšas.
Nav kašķu,
N
esam veseli un neesam viens otram traucējuši,cita lieta,ka partneri koalīcijā ZZS gan bija gļēvi,glumi,nodevīgi,bet ar visu to valstī panācam vismaz finansu stabilitāti un ievērojamu ekonomisko aktivitāti un ļoti palielinājam eksportu un to nevar apstrīdēt neviens.
  • 0
  • 0
!!
!
SCP vispār nav partija - tur taču ir tikai daži cilvēki. Viņi bez Jaunā laika un PS ir apaļas nulles.Toties vēl arī Štokenbergs tagad ir , piedodiet, aptaisījies.
cony
c
Tas jau būtībā ir ļoti labi,ka partija Vienotība visu laiku Latvijas labā vārās,vienmēr ir svaigi lēmumi,strādā dzīvajā jeb onlainā un rītā parakstīs formalitātēm un ideologiskai vienotībai vajadzīgo līgumu..Partija arī visu laiku uztur diskusijas ar vēlētāju un arī ar konkurentiem
Janka
J
Tieši kā ciema muļķīšu bariņš, kas neprot pat kurpes sašņorēt un reizēm piečurā bikses...
  • 1
  • 0
Jautājums
J
Pabriks negrib mainīt dokumenta saturu PĒDĒJĀ BRĪDĪ, toties viņam nemaz nebija šaubu, ka viņa SCP partijai PĒDĒJĀ BRĪDĪ bija jāuzliek savs veto VL/TB/LNNK līdzdalībai Dombrovska valdībā. Savāds mums tas Pabriks.
who cares
w
Nav īsti skaidrs, kā tie kašķa cēlāji no PS vispār izdomāja ar kādu apvienoties...
Skat skat
S
Tā arī PS noraks to V!
Maldies
M
V noraks tādi karjeristi kā āboltiņa un jaunpups.
  • 4
  • 0
sirmais
s
No politiskas partijas te nav ne smakas, bet labākas mums pagaidām nav. Zatlera ērmošanos var norakstīt uzzinot, kas ir viņa padomnieks ekonomikā, arī pats Zatlers nav ne politiķis, ne ekonomists un sieva viņam jauc galvu.Vienīgā politiskā partija, manā redzējumā ir Visu Latvijai. Viņi var nepatikt, var patikt, bet POLITISKĀ partija tā ir vienīgā, pārējie ir siles meklētāji.
Tulks
T
SCP - Saskaņas Centra Pakalpiņi.
Ups...
U
Vai tik atkal nav Pabriks sadudzis?
???
?
Kristovskis laikam tā īsti neaptver, ko dara un kādas būs konsekvences turpmākajā partijas darbā, laiks atgriezties pie zemes. Ja noteikumi tiks pieņemti, iznāks, ka partijā turpmāk katrs varēs prasīt noteikumu maiņu, izejot no viņa frakcijai nepieņemamiem kādas personas izteikumiem. Pēc tāda idiotiska demarša, Kristovska domubiedriem vajadzētu atsaukt sevi arī no Saeimas vēlēšanu kandidātu sarakstiem.
konceptuāli
k
Arī iekšējo kārtību kādā darbojas partija, tai skaitā publisku viedokļa paušanu, nosaka statūti nevis kaut kādas līgumsaistības (kā ES). Pēc partijas nodibināšanas visiem biedriem ir vienādas tiesības.
  • 0
  • 0
konceptuāli
k
Loģika prasa, lai reorganizācijas līgums nodrošinātu tikai līgumisko saistību - gan pienākumu gan tiesību pārmantošanu, kas nepieciešama, lai korekti izbeigtu kādas organizācijas eksistenci un to izslēgtu no reģistra. Tādā līgumā nav jāparedz noteikumi, kas būtu jāpilda, it kā pārmantojot ideoloģiskas pašsadomātas interešu grupu saistības, kā piemēram, solījumus vēlētājiem cīnīties..... Tas vispārīgā veidā ir tikai statūtu jautājums. Pēc tam, kad nodibināta jauna partija, kura ar statūtiem uzņemas visus veco partiju līgumiskos pienākumus, vecās partijas varēs izslēgt no reģistra un kā subjekts tās pārstās eksistēt. Pēc jaunās partijas statūtu reģistrācijas, vecās būs pārtraukušas savu darbību kā juridiskas personas un neviens to vārdā slēgts līgums nebūs spēkā. Attiecīgi, fiksēt kaut kādā sadarbības līgumā PS piedāvātos noteikumus ir pilnīgi bezjēdzīgi,
  • 0
  • 1
hm
h
Nez kāpēc partijas iekšienē vienas partijas biedri vēl gatavojas veidot grupējumus un slēgt vienošanās?!? laikam kaut ko nesaprotu. Vai tad esošās partijas līdz ar apvienošanos nepārtrauc savu darbu?! Ja pārtrauc, kas tad būs subjekti jebkuram tādam dokumentam? Jja nebūs rakstiska dokumenta, tas viss ir tukša vāvuļošana. Jāsmejas par tādiem politiķiem, kuri, nesaprotot vienkāršas lietas, grib uzņemties atbildību par valsti. Tas ir bezcerīgi, jo viņi būs pārāk aizņemti ar pašizglītošanos, personīgo ambīciju bīdīšanu un matu skaldīšanu.
  • 0
  • 1
Ansim
A
Ja tu domā, ka ar bļaušanu var izolēt SC, tu rūgti maldies, Tur vajag tādu gudrību ka PS profesoriem, kas strādā ar likumiem, nevis tikai sit sev pie krūtīm, ka ir īstie nacionāļi.
ansis
a
PS ir organizācija, kurai valsts neko nenozīmē. Parlamentā 5 profesori, kuri pamatā lasa lekcijas, bet ar politiku rotājās. Ja grib kādu izolēt, (piem SC), tad jāiet pie radikāļiem. Kristovskis savu aku ir piespļāvis.
hm
h
Pabrikam ir absolūta taisnība. Runāt par noteikumu vai līguma maiņu var arī pēc dibināšanas. Jābūt stipri jokainam, lai tieši pirms kongresa sāktu bīdīt jaunus noteikumus. Tā rīikojas tikai iesācēji vai provokātori, kuri grib kaitēt visai kustībai. Rodas iespaids, ka SC ir vāji juridiskos un organizātoriskos jautājumos. Nemaz nerunājot par diplomātiju, kurai ārlietu ministra izpildījumā būtu jābūt augst\ākajā līmenī.
hm
h
Nevis SC, bet PS
  • 1
  • 1
Abrene
A
Es visu atceros, Pabrik!
Es arī
E
Robežlīgumu parafēja Guntara Krasta valdība (TB/LNNK)!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas