Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pagaidām neviens nav pieteicies konkursam uz VID ģenerāldirektora amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
NEO par kandidātu! Sliktāks par līdzšinējiem neprašām nevarētu būt. Viņam ir ļoti noderīga specialitāte un sirds īstā vietā.
kasesbiedrs
k
Liekam Jaunupu!!! Viņš ir īsts profesionālis! - māk gan zagt, gan pēc tam gudri d---t, gan, visus apčakarēt! Vienu vārdu sakot - īsts profesionālis!!! Es par Jaunupu!
J
Pašā VIDā ir zinoši un varoši darbinieki, labākos var paskubināt pieteikties uz amatu.
Nav gan
N
Jo vieta jau sen aizrunāta un skata pēc pieteiksies pēdējā dienā.
what the..
w
Kāpēc jāprot tikai angļu un krievu? Vēl arī franču, senegāļu, somāliešu..
Elizabete
E
Nu nez kā to kandidātu atradīs. Ja vajadzīga pieredze Vadošā amatā VID darbā, tad neatradīs, jo tie, kas bijuši šādos amatos, ar dažādām metodēm dabūti projām no VID. Citi ar godu paši aizgājuši, citi ar negodu un intrigām atlaisti. Toties ir ļoti daudz labu,zinošu, godīgu un profesionālu darbinieku pašā VID centrālajā aparātā, bet viniem jau nav pieredze "liela kolektīva vadīšanā" , nezinu vai tur vēl strādā Nora Bukava, un daudzi citi , kas ieguldīja savu laiku un enerģiju VID modernizācijā. Finanšu ministrijas augstā komisija varētu nevis gaidīt, lai kāds piesakās, bet palūgt VID personāla daļā sarakstu ar piemērotākajiem kandidātiem. Bet zināms jau, ka tā parasti nenotiek Personāla daļas ir visur, bet tās tikai palūdz ik gadu aizpildīt visādus pašnovērtējumus un darbinieku novērtējumus, tad tos iegulda dziļi savās atvilknītēs un kandidātus amatiem meklē no malas. Pēc tam visi brīnās, kā gan TĀDS cilvēks varēja nonākt tajā amatā.
labais
l
Vjačeslavs Liscovs būtu labs VID vadītājs - domājošs, drosmīgs un neuzpērkams. Tāds arī jāatrod. valstī patiešām ir maz strādājošo, maz veiksmīgu uzņēmumu, BET ĻOTI DAUDZ VISĀDA KALIBRA UN VEIDU ZAGĻU KONTRABANDISTU PIESEDZĒJU ĒNU EKONOMIKAS PIESEDZĒJU VALSTS NAUDAS IZZADZĒJU. Un īpaši nespējīgs VID. Kombinācija traģiska. Domāji - nespējīgs VID NOSAKA TONI, tieši tā dēļ ir tik plašas iespējas apzagt tautu un valsti.
alise
a
kāds tur brīnums, nolikuma an aizmiršusi ierakstīt kā obligātu prasību - Jaunupa klasesbiedrs
??VID kandidātam
?
valstī ir 2,1 milj. iedzīvotāju. 600 tūkstoši apm. ir pensionāri.---- 200 tūkstoši apm. jau aizbraukuši no valsts.------ Paliek 1,3 miljoni , no kuriem viena daļa/puse/ ir bērni un vēl viena daļa -1/4 daļa strādā nelegāli. Bezdarbnieku oficiālo/ un tikpat nereģistrēto/ ir tuvu 200 tūkstošiem. /tātad kopā 400 000 Kā iespējams atdot parādus, ja strādājošo skaits ir sarucis līdz sarkanai līnijai? Uz kā rēķina nākamā gadā atkal samazinās budžeta izdevumus par 800 MILJONIEM ? Cik droši var būt pensionāri? Kas var atbildēt????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas