Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pagarina Dobeļa parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbības laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha!
H
Ne jau Dobelis ir vainīgs, ka viņš ir slims! Noziedzneki ir tie, kas atbalsta šo vājprātu. Lai tie, kas balsoja par šīs idiotiskās komisijas radīšanu un darbināšanu, arī sedz izdevumus Dobeļa&Co farsam. Budžets nav domāts Sarkandaugavas klientu dramatiskā pulciņa sponsorēšanai.
Dobelim
D
Dobeli, ko Jūs saprotat no tiesvedības un korupcijas tiesu sistēmā? Ko nevar nest, to nevajag celt!!! Dabūsiet bruku!
dzeris
d
Nu ko tik ļauni, Dobelis jau nav vainīgs, ka tāds piedzimis, nu lai jau pakrāj naudiņu, vairāk jau netiks, un kādu citu labu amatu viņam jau neviens normāls cilvēks neuzticēs.
Skepse
S
Dobelis - piemineklis pats sev!
#&$
#
Debilis rullē,nauda nāk,vientieši klausās un atkal balsos par Debili.
edgars
e
Dobelim par šo darbu katru mēnesi nākot klāt vismaz 2oo- latu kā komisijas vadītājam, bet par sēdēm vēk kādi 80 Ls mēnesī. Pa vasaru līdz oktobrim. Iespējams, arī dienesta mašīna? Vēl komisijai ir vietnieks Krauklis no TP kam arī maksā algu.Katrs deputāts, kas piedalās šajā farsā, arī saņem par šos vismaz 20 latus par reizi. NEKAUNĪBA!
Kivi
K
Ja parlamentārās izmeklēšanas komisija nenonāk pie taustāma rezultāta - piemēram, izmaiņas likumos, izmaiņas MK noteikumos, lūgums prokuratūru uzsākt konkrētu lietu u.t.t. Vajadzētu likt parlamentāriešie4m atmaksāt atsēdēto naudu!!!!!!!!! Ja es bezjēdzīgi darbā sēdēšu bez rezultāta - man algu nemaksās. Tad kādēļ tiem blēžiem maksā? STULBUMS!!!!!!!!
pakausis
p
da kaut viena no shitaam parlamentaarajaam izmekleeshanas komisijaam ir kaut ko ar atradusi? ot kaut kaa neatceros.. a naudinju jau var teereet.. naudas mums pa pilno..
Tvaika iela
T
Vai Dura Jobeļa slimības vēsture ir publiski pieejama? Amerikas prezidenta var izlasīt!
jP
j
nu tas nepārsteidz, bet pārsteugumi būs nākamajās Saeimas vēlēšanās, varu derēt uz 99% ka Dobelis atkal būs Saeimā.
Jānis
J
Jāpagarina noteikti, citādi samazinās kāposta kopapjoms. Dobelis ir labs aktieris. Cik daudz gadu viņš tēlo, ka viņam rūp latvieši? Kūts lakstīgala.
Vai tāds ir taupības režīm
V
Pareizi darīts - nauda taču nāk par katru pasēdēšanu. Ja vien Tādai pļāpāšanai būtu paredzams kāds taustāms rezultāts, tad būtu pavisam labi, taču diemžēl jau tagad skaidrs, ka nebūs, tā REZULTĀTA NEBŪS! Pieminiet manus vārdus! Lai darbojas bez samaksas, tad būs skaidrs, ka tiešām vēlas kaut ko noskaidrot, bet tagad tā ir tikai naudas izspiešana.
Ilze
I
dobeli prom dobeli prom dobeli prom dobeli prom dobeli prom doblei prom dobeli prom dobeli porm dobeli prom dobeli prom dobeli prom dobeli prom dobeli prom
Onjons
O
klīniskais gadījums - vērsies pie tiesībsarga, sakot, ka Tavas cilvēktiesības tiek pārkāptas, jo valsts izšķiež Tevis nodokļos samaksāto naudu, uzturor Dobeli&co.. :)
klīnisks gadījums
k
Vai šai valstī ir kāda institūcija, kas var kontrolēt tik klaju budžeta izlaupīšanu??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas