Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Palīdzības vietā sievietei pēc ērces koduma iesaka iet mājās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
laikam no Marsa
l
Es laikam kaut kāda neriktīga, bet man Infektoloģijas centrā ērces galvu izrāva ar smaidu un laipnību, bērnam Laima slimību izārstēja bez nevienas kapeikas ņemšanas visparastākā ģimenes ārste visparastākajā poliklīnikā. Pat Dzemdību namā visas 3 reizes esmu piedzīvojusi pirmklasīgu apkalpošanu. Ar nožēlu diemžēl nevaru pievienoties vispārējam vaimanu korim.
TRW
T
Kāpēc par nodokļu maksātāju naudu ir jāārstē alternatīvie pret-potētāji?
Beāte
B
Arī manā pieredzē Infektoloģijas centra darbinieki (protams, ne visi) ir bijuši neiejūtīgi un noraidoši. Zinu, ka cilvēks griežas pie ārsta, kad ir noraizējies par savu veselību. Vai tad medicīnas darbinieka pienākums nav uzklausīt un nomierināt cilvēku? Parastā situācija: 1. cēliens - jums tur nekā nav, ko jūs traucējat ārstu ar niekiem! 2.cēliens: Kur jūs agrāk bijāt? tagad jau viss ielaists, bet ārsti nav brīnumdari! mans jautājums: kas ir ārsti?
kkkk
k
un vel ta apvainosanas nezin uz ko te ari valda, te tada vide
kkkk
k
te cilveki daudz muld., vini kaut ko muld,bet nepasaka galveno.,es vispar iesaku mazak muldet,jo tiesi muldesana nogurdina, bet vairak darit...........vini vispar nekontrole ko muld., ne pec jegas, ne ari pec jautajuma., un tas aklums un neveriba un ari piekasisanas.,ari nevajag uzdot nevadzigos jautajumus, jo tad tiesam vajadzetu stradat ari kadam konsultantam kas konsulte un iespejams vispirms jadodas pie konsultanta un pec tam pie arsta, lai arsts varetu stradat un mazak runat.
k...
k
baibīte ir par labi zagtu latviju censone uz saeimu, ja tauta būs stulbi aprobežota, tad ievēlēs šo saeimā un LICā šī vairs nerēgosies.
murka
m
Vēsmai kaut kas ar galvu ir.
murka
m
Par vakcinācijas kabietu:tad meklējiet citas medicīnas iestādes, kur vakcīna maksā dargāk+nebūs rindas.Ja prasa dzīves adrese,vecumu - tad tā ir dokumentu noformēšana.Ejot uz banku arī prasa visus nepieciešamus datus.Kāpēc tad neko nesakāt?Kāpēc tad vispār ejiet vakcinēties uz LIC?
murka
m
Vēsmai vajadzēja vakcinēties pret erču encefalītu.
inga
i
Tā nav tikai LIC. Daudz kur citur ārstu attieksme ir kļuvusi tāda pati kā Šleseram - augstprātīga, lecīga un mantkārīga. To viņi no politiķiem ir iemācījušies - kā izkrāpt no cilvēkiem naudu un neuzņemties atbildību.
Janka
J
Vajadzīgs nosūtījums no ģimenes ārsta???Bet ja pie ģimenes ārsta jāpierakstās 2.nedēļas iepriekš?Un cik vēl jāgaida lai tiktu pie speciālista?Tikmēr jau 10.reizes var "atstiept kājas"
Birra
B
Hmm. Izklausā jau labi, tikai dežūrslimnīcās dežurē neatliekamās medicīnas daļa ne jau poliklīnika. To LV daudzi negrib saprast kā tas ir kad tev darba laiks beidzas 5 bet ārā vēl sēž bariņš pacientu, kas iemaksājuši pacienta nodevu un prom netaisās doties - bet ārstam vairs nav vaļas - cilvēks noguris un par visstundām medicīnā mēs vēl nemaķam maksāt. Cilvēks rēķinās ka 5 darbs beidzas - varbūt ka viņam uz randiņu jāiet sešos :) Tik vien - palūdza atnākt nākošā dienā. Maksā vai nemaksā - ārstam par to maz darīšana, viņš no tās summas labi ja latu dabūs. Šī sieviņa vēl ok atnāca vakarpusē, ir tādi tipiņi kas 2 naktī atbrauc uz slimnīcu - lai paskatās kas tā viņam par pumpu uz kakla- ka tik nav ērce (izrādijās ka kārpa). Kāda tauta - tāda medicīna. Ko var gribēt ja naudu veselības aprūpei taupam vairāk kā Azijā.
Jedins
J
Mūsu darbiniece skaidroja, kur vel iespējams ērci izņemt, nevis lika braukt citur,” saka B.Rozentāle Kāpēc skaidrot, kur citur var vēl ērci izņemt, ja to var izdarīt tepat, ne? tad sanāk, ka tomēr tikai citur varēja ērci izņemt, un likt vai nelikt braukt - ir tas pats, kas "ja nebrauksi, tad ar ērci arī staigāsi". loģiski
ddd
d
vēl jau varu piebilst, ka tad kad bērnu tēvs noslīka, nevarēju nekādus glābējus sarunāt - vienīgā atbilde bija - gaidiet, kamēr uzpeldēs. Toreiz 3 gab. uzreiz noslīka, bet neviens jau nemeklēja, jāgaida kamēr uzpeld. Tā ka mana sāpe pret šo valsti, kurai tik lielus nodokļus ik mēnesi maksāju, ir milzīga. Jo jēgas jau nekādas. Es nezinu, kuri ir tie cilvēki, kurus glābēji meklē ūdeņos, kuri ir tie bērni, kas nelaimē tiek vesti ar ātro palīdzību, vai laicīgi tiek pie zālēm, lai uz mūžu nepaliktu slimi. Var jau būt, ka ir daži laimīgie, kas arī dabū kādu palīdzību, bet ne cilvēki parastie.....
ddd
d
Pastāstīšu citu gadījumu par LIC: Bērns pa vasaru dzīvojās pa laukiem, tur iekoda ērce, paši izņēmām. Pēc laiciņa parādījās liels košs plankums, aizvedām uz Madonas slimnīcu uzreiz. Bija vairākas stundas jāgaida, kamēr ārsts apskatīja, arī samaksāt lika pa lielam, kaut gan bērniem tak skaitās bezmaksas veselības aprūpe. Ārsts pateica, ka ir Laimas slimība, uzrakstīja norīkojumu uz LIC, lai tur veiktu analīzes un sāktu steidzamu antibiotiku kursu. Steidzami braucām uz Rīgu, bet no LIC reģistratūras mūs atšuva, sakot, lai nākot pēc pāris mēnešiem, jo vienīgais bērnu ārsts atvaļinājumā, bet pēc atvaļinājuma iešot uz kursiem un tjipa, lai nāk pēc 2 mēnešiem. Uz mūsu iebildi, ka mums ir no slimnīcas norīkojums un sekmīgai ārstēšanai antibiotiku kurss ir nepieciešams uzreiz, un lai kaut jebkurš pieaugušo ārsts pieņem un izraksta zāles, un ka mēs samaksāsim jebkuru summu, jo bērna veselība ir svarīgāka.... saņēmām atbildi, ka pieaugušo ārsti nevarot noteikt zāļu devu bērnam. Un tas viss ir bezcerīgi. Stāvēju un pār vaigiem tecēja asaras... braukt tik tālu ceļu no Madonas, ar slimnīcas norīkojumu, un klausīties to gvelšanu.. šausmas. Ģimenes ārsts mums atvaļinājumā, nesazvanīt. Paņēmu bērnu un vedu uz Vienības gatves slimnīcu, Tur arī bērnu paturēja slimnīcā, deva tās steidzamās antibiotikas, kuru recepti nevarēja izprasīt LIC. Arī analīzes paņēma un domāju, ka aizveda uz LIC pārbaudīt. Tā ka LIC ir tāda MĒSLU bedre, vai vismaz reģistratūra. Un bērni visu vasaru ar infekcijām var mirt kaut nost - tikai tāpēc, ka ir viens pats ārsts un tam kursi un atvaļinājumi ??? besī šitā valsts ar šito attieksmi. Nemaz nestāstīšu, kā mani ar mazu bērnu, kam salauzts žokļa kauls dzenāja no viena traumu centra uz otru un tad uz vēl vienu un beigās uz stomatoloģisko - un visa diena ar sabiedrisko transportu....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas