Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pamats netaisnībai?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dhago
D
Nevar pilnībā piekrist, ka tikai Vilnīša dēļ. Tur visi izskatās vienādi.
Mantrausis
M
Es par to likumu. 1. Kas tas ir Latvijā? 2. Cik "valsts nozagšanas" likumu kopš šī termina pasludināšanas valstī ir mainīti? 3. Kas ir svarīgs - burts vai jēga? kas to nosaka? Kas izvērtē? 4. Cik cilvēku tic likuma jēgai un saprātam šai valstī - pie tam viņu labā?
Edīte Gornova Rasmusena
E
Visa šī ņemšanās ar Vilnīti ir dziļi apkaunojoša. Šis ir tikai viens no skandalozās Latvijas valsts politikas destruktīvas rīcības gadījumiem, kas ir savienota ar valsts vadītāju vienaldzību un tumsonību. Valsts vara ir dziļi korumpēta un pērkama, tādēļ jau arī tā negrib un nevar bez visādām "komisijām" neko izlemt. Ko darīt ja LV galva ir dziļi amorāla un sapuvusi
bite - Elmārs
b
Nepiekrītu! Ja vadītājs nespēj ieviest kārtību bez publiskas brēkas, tad viņš nav piemērots šim amatam! Un vēl, ja liela daļa padoto nostājas pret vadītāja rīcību, tad vadība jāmaina!
Memory
M
''Normunds Vilnītis diemžēl nevēlas atzīt, ka lielā mērā tieši viņa dēļ krītas ne tikai biroja reputācija, bet arī taisnīguma nozīmīguma loma. '' - - ''Taisnīgums'' stipri cieta pēc Maizīša kunga nomaiņas procedūraš ? Ja metodes ''paņēma un uzmeta'' pielietošanu akceptē lielākā daļa sabiedrības, tad ne vilnītis, ne pat 9 vilnis nespēs kādu taisnīgumu īstenot. Sk. papildus rakstu Diena.lv - Vita Matīsa: vispirms jāmaina vērtības
Memory
M
Varbūt Vilnīša kungs nesaprot, - nesaprot, kuri ''dzīvnieki'' fermā ir vienlīdzīgāki par citiem? Laiks viņam beigt domāt, bet apjēgt 'kas ir kas' šai ''dzīvnieku fermā'' (Dž.Orvels)?
Elmārs
E
Tik skaisti paļerkstēts... Un finālā skaista āža kāja par Vilnīti... Nu cik var??? Kāpēc Vilnītim neļauj iegrožot darbinieku patvaļu? protams to vajag visgodīgākajiem pie varas esošajiem.
Anninja
A
Valstij savas fukcijas, pilsonjiem savas. Ja pilsonju uztueeetais valsts aparaats pilsonju naudu teeree peec pilsonju domaam ne vinju labaa ( ko , diemzheel, apliecina fakti), tas nav nekas cits kaa oficiali atzita laupiishana. Tad pilsonis pats lemj, cik plikam vinjam tiik skraidiit. Bez cigareteem un alkahola ir veel citas vajadziibas- beernu izgliitoshana un mediciinas pakalpojumi, un shajaas jomaas valsts to vien zin kaa zaagjeet nost visus zarus. Aicinaajums radiit beernus, lai tauta neizmirst , bez programmas tautas naakotnei - nozheelojami. Pashreiz izskataas, ka beerni vajadzigi tikai , lai buutu kas bankaam paraadus atmaksaa un pensionaarus uztur. Vai tas ir taisniigi? Praktiski mees dziivojam laikos, kad katrs kjepurojas kaa maak, un labaak skatiities patiesiibai aciis- taisniiba nav un nebuus - nekaa nodarboties ar moralizeesahnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas