Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Papildināta – Šķēle: koalīcija ar 92 balsīm parlamentā neliecinās par demokrātiju Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cieti
c
2. bildē tādi pajoļi :D
patoss
p
Tiešām 3 galma āksti.
stratēģis
s
Trīs uzpūteņi!
vecis
v
tris vitusas rozes SSU
depo
d
Urbanovičs malacis! Saprot visu šo pienapuiku rīcības. Man patika kā viņš nosauca šos VL jaunos impampiņus. Tikuši iekšā un tagad liks kaut kādus noteikumus ka viņiem nepatīk SC. Pašiem viņiem jātrīc par savām biksēm, jo paliks ārpusē. Ja Vienotība tagad nepaņems SC, viņi būs nejēgas, kas vēl jo vairāk - netur savus solījumus, gan vēlētājiem gan kolēģiem. Te piedāvā nākt te atkal pārdomā. Kā lai tādiem vispār uzticas.
TanteSidra
T
10.bilde, Zatlers: kungi, pashi tieciet skaidriba bet kads no jums ir iekapis, paklajs tagad no kakam bus jatira.
Anna
A
Nevarētu pateikt ka Vienotībai tas būs pašnogalināšana. Bet būs taktisks drauds ZZS. Tieši ZZS visvairāk zaudēs ja vienotība cēls kādas atiecības ar SC. Jā SC atbalstīs valdību, jā tam piedāvas kādu ministra amats, tad pēc 1-2 gadiem var rasties situācija, kurā SC koalīcija aizvietos ZZS. Neliels piemērs no vēstures. Kād Dolgopolovs kļūva par Rīgas vicemēru, bija daudz paziņojumu, ka tagad viss sāksies – sarkani karogi būs izskārtoti Rīgas ielās. Bet nekas nenotika, Dolgoplovs bija ļoti veiksmīgs vicemērs. Tas atvēra durvis, pierādīja to ka sadarbība ir iespējama un ka šī flanga politiķi arī var labi pārvaldīt, ka nav jau viss koncentrēts uz jautajumiem : pilsoņi – nepilsoņi un krievi – latvieši. Un tagad SC ir jādara to pašu tikai valdības līmenī. Neviens neredzēja traģedijas tajā ka Ušakovs kļūva par Rīgas mēru. Un ja pirmais ministrs no SC veiksmīgi strādās valdībā, tad pēc pāris gadiem Vienotības vēlētāji pateiks bet kāpēc nē? Šīs ir pirmais solis. Kaut tikai SC nekļūtu šājā nacionālistiskajā teatrī par klusīgiem statistiem – izpildītājiem. Bet visus galvenus aizsardzības, finanšu un citus postenus aizņēms labējie.
onkulis
o
K;a jau parasti jūs nesaprotat par ko ir tas stāsts. PSRS bija varena valsts, tāpēc tai bija daudz sabiedroto un pakļuato teritoriju, Krievijai tagad spēciņa nav, tāpēc tai nav sabiedroto un pakļauto teritoriju. Mēs dzīvojam kaimiņos ar vāju Krieviju nevis ar stipru PSRS, tāpēc viss ir mainījies. Viborgu minēju tamdēļ, lai parādītu, ka Baltijai un Somijai 1940.gadā bija sagatavoti dažādi likteņi.
juris bogdanovs
j
Lieliska valdība taisās būt.... Vienotība saprot, ka tikai divatā ar ZZS viņi būs atkarīgi no ... Lemberga. Tas nozīmē, ka, daļēji, no oligarhu apvienības. Tāpēc grib valdību no ļoti liela partiju skaita. Un tāpēc TP tā iebilst. Tomēr tiešām nespēju iedomāties kā valsti varētu pārstāvēt partija, kuras vadītājam ir tādas grūtības atzīt okupāciju. Pat ja viņš to izdarīs tagad, būs jau par velu. Viņš jau ir pierādījis, kādam kungam kalpo... Tātad, cirks garantēts visu nākamo 4 gadu laikā, ja negadīsies ārkārtas vēlēšanas.
Ino
I
Traki , ka AAA nesaprot, ka mums ir stabilākas vērtības, tāpēc mācieties pacani no Vienotības. Man apnikusi arī Manu Vienotības fanu mazspēja attainot pareizi mūsu Vienotības galvenos darbības principus, tāpēc iegaumējiet: 1. SKALDI un VALDI- vajag skaldīt visus un visur- partijas, saeimu, ministrijas, iestādes, uzņēmumus, pilsoņus, nepilsoņus, letiņus, krievus, ģimenes, trušus un c. 2. Ja IR cilvēks, tad pantu mēs PIEMEKLĒSIM- tas strādā universiāli, jo visi cilvēki grēcīgi, tāpēc tā nav problēma , lai kādu novāktu. 3. IR civēks, IR problēma, bet ja NAV cilvēka, tad NAV problēmas, tāpēc lai pirmie aizmūk letiņi, bet krieviņi tad paši aizbrauks, bet mēs ievedīsim kiniesus (TB- Ziļe) vai Citus latvijiešus (Eļerkte). Tās trīss ir mūsu universālās metodes, tāpēc patreizējo valdības veidošanu pēc tām viegli izskaidrot. 1. Salaižam matos sociķus (SC) ar naciķiem (VL/TB) un to jau palīdz viedā Latvijas avīze. 2. Salaižam matos trubas zemniekus (ZZS) ar sociķiem un to jau palīdz NRA. 3.Salaižam matos SCP un PS un to jau iekšēji paši deputātiņi dara. Kas paliek pāri- mēs - Premjer'ts un abolīte, kuri ir gan tautas glābēji, gan saulveži. Sapratāt? HA, HA, HA
Gribam skaldīt un valdīt !
G
1. bildē Trīs musketieri:" AAU" "Ainarjans, Andreass, Guntoss."
Ivars
I
Galvenais, ka Latvijā ir beigusies Šķēles "demokrātija"!
Dollija
D
Jā, mnūsu ģiemene nezina, kas ir bads. Labāki, sliktāki laiki, bet maizītes pietika vienmēr, jo latvietim vienmēr ir kaut kur lauki, kur audzēt saknes un turēt lopus. Ja tagad cilvēki izvēlas gaidīt uz valdības pabalstiem un nestrādāt, kaut vai kartupeļus stādīt, tad tā ir viņu problēma. Tāpēc manai mammai pietiek ar 160 Ls, ka viņai izaug kartupeļi, burkāni, kāposti, pupiņas, vasarā gurķi, tomāti un pat vīnogas. Starp citu, viņai ir 85 gadi.
Dollija
D
Viņi no somiem prasīja tikai Viborgas apgabalu un to dabūja. ---- Nabaga Krievija! Tik maza zemīte. Skaidrs, ka jāpaņem kaut kas no somiem, kaut kas no japāņiem, utt. Tur jau ir tā Krievijas bīstamība, ka viņa savas "vitālās intereses" prot aizstāvēt tikai ar ieročiem, jo lai nu kas, bet to gan Krievijai netrūkst. Tikai tas NATO, kurā par nelaimi iestājusies arī Latvija, drusku traucē.
mc
m
Nožēlojamie mēslu vienotības nodevēji! Bravo trīs kundzēm,kas nedomā padoties?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas