Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

papildināta (11:15) - Saeima virza tālāk priekšlikumu ierobežot kriminālvajātu deputātu pilnvaras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sugas braliba
s
Kuchinski...pretigs vemiens nak no tavas mutes...fui,politiskajam mironim.
Bambaks
B
Tagad politiskā policija KNAB varēs ar safabricētu kriminālprocesu palīdzību nostumt malā Vienotības politiskos konkurentus. Ir jāatceras, ka KNAB pakļaujas premjeram- šajā gadījumā Vienotības biedram Valdim Dombrovskim. Tas izsaka visu.
Parādās cerība.
P
Sabāziet viens otru cietumos un mēs dzīvosim bez jums laimīgi.
Vārds
V
Atkal jau viens - izdariet visu mūsu vietā un mēs dzīvosim laimīgi.. Slaists! Cilvēkiem pašiem savi kalpi īsā pavadā jātur, lai tie sudraba karotītes nezagtu no kumodes.. nevis jākuļās kā nu kurš prot kamēr kalpi savā starpā viens otram rīkles grauž par varu cīnoties un valsti par beztiesisku caurumu padarot!
  • 1
  • 0
naivais
n
Protams negribas ticēt , ka Saeima pieņems šo likumu, jo liela daļa ir atkarīga no hūtes. Bet ja nopietni , tad cik atceros Zviedrijā viena Latviete demisionēja tikai uz aizdomu pamata par oficiāli piešķirtu Valsts dzīvokļa izmantošanu. Viens gan man nav skaidrs , deputāts nevarēs piedalīties sēdēs , tas jau nav nekas. Ja deputāts tiek izslēgts no visām valdēm , kur Viņš ielikts , kā pašvaldības ieliktenis , tad tas ir nopietni . Citādāk iznāk , kā ar Lembi .
Domāju ka
D
Jā, vēlētāji ievēl.Kad pilsonis ir deputāta kandidāts,tad no viņa lūpām veļas saldi vārdi,un tautai aizmiglo acis,bet kad tiek ievēlēts,tad kampj cik var.Tauta ir apmānīta,tāpēc arī deputātiem jāanulē tiesības.
Sprudza
S
Jus tacu esat tik stulbi, ka pat nespejat izlasit un saprast ka sis DIPLOMS IR APSTIPRINATS UN SANEMTS !!! Jusu sausmigas bailes no si godiga ministra aktivitatem + jusu bailes zaudet ko jau esat paspejusi sazagt ir padarijusas jus aklus !! ??? !! Tak beidziet reiz par siem diplomiem , ja nav nekas patiesam reals un ieveribas cienigs ko parmest Ministram Sprudzam! Cepuri nost Sprudza prieksa - ta tikai talak !!!
antons
a
mani galīgi neintresē Sprūdža viltotie papīri,mani intresē viņa izzagtie 100000 latu no valsts budžeta,nevar zaglis strādāt par ministru un valsts to akceptē,tai pašā laikā sacer idiotiskus likumus vienam cilvēkam,jo tāds likums ilgi nepastāvēs,ir taču satversme un nevainības prezumcija.Sprūdža zagšana gan ir pierādīta.
  • 2
  • 3
Visu cienu Sprudza kungam !!!
V
Ta un tikai ta !!! Ar sudainu koku jaizdzen no Saima un visadam Domem sos kriminalos visadas bledibas apsudzetos kretinus !!! Beidzot ir jaattira no kriminaliem elementiem gan musu Latvijas valdiba gan Pasvaldibas !!! Ja reiz kriminals process ir iesakts - ara no visam "siltam vietinam" kamer tiesa nospriedis ko ar so parazitu darit talak ! Tikai ta!!
BET KAD ?
B
BET KAD LATVIJĀ LIKVIDĒS SC RUPORU ? TVNETu !
Es
E
to, ka manā valstī drīkst kandidēt un tikt ievēlēti krimināli elementi.
Kāpēc
K
atkal ķēmo komentus? Man teksts bija Es esmu kategoriski pret to ........................ Vai punduris pats te nodarbojas ar cenzūru????????????????
  • 4
  • 0
tatfrontietis
t
kādreiz saeimā ,izrādijās bija viens čekists ,kas tajā barā nederēja .tagad esot starp pšvaldību deputātiem viens kriminālnoziedznieks bet starp 11.saeimas deputātiem arī ir krimināl noziedznieks ,un tas ir sprūdž\s.
Vārds
V
ir tā - augstskolas diploma viltošanai principā būtu jābūt pantam. Augstskolas diplomā ir zīmogs.. un par zīmoga viltošanu toč ir pants!.. Bet nu vismaz skaidrs kāpēc Sprukstiņš pie Saeimas ministra imunitātes turās, kamēr pašvaldības deputātiem grib atņemt pat visvienkāršāko nevainīguma prezumciju. :)) Pašvaldību deputātu kandidāti acīm redzot nav cilvēki.. kamēr Sprukstiņam protams, ka pienākas kas vairāk kā vienkāršiem cilvēkiem - viltots diploms :DD
  • 8
  • 4
Fredis
F
Nož'ēlojama rīcība! Tikai , lai novāktu vienu spēcīgu konkurentu Lembergu, kurš ar savu piemēru rada neizdevīgu fonu pārējiem politiķiem. Varam tikai sapņot, lai visa Latvija būtu kā Ventspils.
Andris
A
Ventspilī ir viss,attīstīta infrastruktūra,ražošana,atpūta,kultūra,cepuri nost Lemberga k-ga un viņa komandas priekšā!
  • 2
  • 2
pretvējš
p
Un kas tad tai Ventspilī tāds ir? Tikko no koka nokāpušam lieli brīnumi, bet pasauli redzējušam parasta pilsētiņa, tramīgi pilsētnieki, pazemībā trīcoša, iztapīga hūtes svīta, nu tāds reihs miniatūrā un viss.
  • 7
  • 10
nja
n
daļa komentētāju ir galīgi pamuļķi likumdošanas jautājumos. pastāv tāda lieta kā nevainības prezumpcija, un kamēr cilvēks nav ar tiesas atzīts par vainīgu, viņš ir nevainīgs. vienīgais, ko sprūdžs panāks, ka latvija atkal dabūs maksāt kompensācijas lembergam, kuram formāli ir taisnība. un varbūt ne tikai lembergam. nerunājot nemaz par to, ka paliksim par apsmieklu pasaules acīs, kas cilvēku sodīšanā skrien vilcienam pa priekšu.
to nja nja
t
Un ko tu darīsi, kad man ienāks prātā tevi par pedofīlu apsūdzēt? Vienkārši tāpat, aiz nav ko darīt.. un tad nu ej un pierādi muļķi, ka neesi kamielis.. ej un pierādi visiem, ka vari pa ielām staigāt vienkārši tāpēc, ka kādam ienācis prātā uz tevi ar pirkstu parādīt un vārdu "pedofīls" pateikt! Cik tur tā darba kādu par kaut ko apsūdzēt? Sīkums.. jebkuru par jebko var.. un ja kas - nekas pat par to nebūs, ja nekas nepierādīsies :D Tad redz tu RP kladzinātāj kā aizkauts lūkosies uz ECT pēc tās sevis tā noniecinātās nevainīguma prezumcijas :DDD
  • 10
  • 3
Paklau
P
Tā prezumcija ir vajadzīga tikai tādiem blēžiem, kā Puzes pundurs. Jebkurā normālā valstī amatpersona atkāpjas pat par aizdomu ēnu, kur nu vēl par simtiem apsūdzības sējumu. Pietiek kladzināt pa prezumciju, ko izmanti blēži.
  • 10
  • 9
nja, nja
n
Interesanti ko tu teiksi, kad tavus bērnus skolā mācīs apsūdzēts pedofils, bet kafejnīcā apkalpos apsūdzēts indētājs.
  • 8
  • 6
zvirbulēns
z
Sprūdž nav lasījis Satversmi! :)
hrv0301
h
zvirbulēns vismaz nemelo !
  • 8
  • 3
zvirbulēn,
z
kā tu knābājot zirgābolus vari zināt ko kurš ir lasījis?
  • 7
  • 11
STUDENTS
S
kaads briinums! mums tacu jo lielaaks noziedznieks ,jo ienem lielaaku amatu.latvijaa nav ne tiesu varas ,ne tiesnesu.ja,ir ,tad tie pasi korumpeeti,ar naudu pieziidusies-ZAGLU BANDA VALDA LATVIJU!
Vārds
V
tas nekas, mums vismaz ir tieslietu ministrs!
  • 2
  • 0
zorro
z
Visu cieņu Sprūdža kungam par neatlaidību un uzņēmību. RP izskatās arvien pārliecinošāk!
Pat muļķim ir skaidrs
P
ka krimināls elements nemaz nedrīkst kandidēt par deputātu, kur nu vēl būt!!!
  • 11
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas