Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

papildināta (16:00) - Saskaņas centrs aicina Dzintaru atvainoties par izteikumiem sakarā ar 9.maiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics
m
Vispirms lai SC atvainojas par 16.martu un Krievijas karaspēka Latvijas okupāciju, jo viņi jau tie paši "vēži" vien ir, tikai citā kulītē.
provokaškin, piebremzē...
p
atbrīvotāji no okupantiem nebija atbrīvotāji no pulksteņiem un labiem zābakiem...
  • 0
  • 0
demos
d
Ko si amorala, degradeta radiba Cvetkova joprojam nekaunigi un agresivi santaze un terorize latvieus cilvekus un Latvija svalsti? Vai nav pienacis pedejais laiks so raganu Cvetkovu, latviesu tautas un Latvijas valst sienaidnieci, nosutit uz Krieviju vai Zidiju, tur kur ir vinas istas majas? Visu cienu R.Dzintaram, kurs pasaka patiesibu un nebidas no siem nekaunigajiem krievu n zidu nacikiem. Vai tikai tie nav zidi unkrievi kuri trauce latviesiem Latvi9ja dzivot un attistit savu valsti, atzimet savus svetkusun pieminas dienas, viena no tadam ir 16. marts?
yo!
y
Aicinu latviešus 9. maijā speciāli iet uz to Uzvaras pasākumu, lai atškaiditu krievisko elementu.
>yo!
&
Tur jau normālam latvietim jāņem puskieģelis.
  • 1
  • 0
Biedrene Cvetkova,
B
"Aicinām ikvienu politiķi neizmantot piemiņas dienas un piemiņas brīžus savtīgiem, naidu kurinošiem, sabiedrību šķeļošiem un neiecietīgiem uzsaukumiem un rīcībām." ------ Vai Jūs to atgādināt saviem tautiešiem maijā? Lai nesvin tik uzkrītoši mums tik nepatīkamos svētkus, ko viņi sauc par uzvaras svētkiem? Tie ļoti šķeļ sabiedrību un vienu sabiedrības daļu - veselu nāciju aizvaino un pazemo? Jūs - sabiedrības saliedētības centrs, kāpēc jūs nesaliedējat savu sabiedrības daļu ar mūsējo?
Kurbads
K
Lai tā okupante aizveras! Dzintars pateica tīru patiesību!
Senais
S
Zākātāji, kur jūsu pašcieņa, ka kļūstiet vēl sliktāki par tiem,, kas nesaprot?
Patiesībā
P
tās ķengas kompromitē ideju.
  • 1
  • 0
tie "zākātāji"
t
tie ir mūsu nelabvēļi un provokatori
  • 1
  • 1
nirdzigi
n
kaa tad,,,, kad kremla gangrenai argumentu vairs nav un apsaukashanas par pajoliniem vairs nepalidz,tad sakas gaudoshana :)))))))))))))))))
  • 5
  • 1
Irīnai trūkst seksa
I
To var skaidri redzēt no viņas uzpūstajām lūpām.
Fakts
F
okupacija nav beigusies.
pilnīgi pareizi
p
okupāciju iespējams izbeigt vienīgi ar de-okupāciju. Bet, par cik tā ir nokavēta, tad tagad jau tikai ar de-kolonizāciju.
  • 1
  • 0
VA'
V
Diena, kad beidzas karsh katram normaalam cilveekam ir sveetki, vai tad ne taa?
Vaira
V
Latviešu nacionālajiem partizāniem pienākas Viestura ordenis.
  • 6
  • 0
>VA'
&
vai jus uzskatat pec 9. maija LV teritorija ieradushos Baiga Gada organizetajus,padomju degeneratus par normaliem cilvekiem?
  • 8
  • 0
piedodiet
p
latvieshu karaviri ilgi pec 9. maija turpinaja brunoti cinities pret psrs okupantiem(vienigie Eiropa,kam par godu ir pelnijushi pieminekli Brisele),,,tapec pasludinat ka 9. maija vini ir beigushi karot pret sarkanarmieshu iebrucejiem,butu latvieshu karaviru pieminas nelietiga apganishana...
  • 9
  • 0
http
h
es aicinu SC pakaarties.... vnk prieka peec ..
Uzvaras laukums
U
Atbalstīsim Uzvaras laukuma izveides vēsturisko ieceri! PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Aicini parakstīties radus, draugus, paziņas! Nost ar padomju okupantu slavināšanu Latvijas valsts Uzvaras laukumā, kurš tika veidots par godu uzvarai pār Bermontu!
Vards
V
...9. maijs ik gadus mums atgādina, ka joprojām esam apdraudēti, ka eksistē rusifikācijas draudi un ka joprojām te dzīvo milzīgs skaits Latvijas ienaidnieku... pēc tadiem izteikumiem " Latvijas ienaidnieku skaits" demžel palielināsies
??? Igoram
?
Igor, kas pēc tavām domām ir nepelnīti apvanojumi krieviem? Vai tas , ka viņi dzīvo Latvijā ?
Igors
I
Varu tikai piekrist Dzintaram tajā , ka Uzvaras svētkus izmanto zvērināti staļinisti , gan krievi , gan latvieši. Tos vecos marasmātiķus neviens vairs nepāraudzinās , bet kāpēc apvainot pārējos tādā veidā palaižot muti ? Vai tad Dzintaram un vēl dažiem jaunuļiem nav zināms , ka nekas tā nesaliedē cilvēkus pretdarbībai , kā nepelnīti apvainojumi. Ko grib panākt tādi mutesbajāri , vai to , tāda saliedētība kļūs arvien lielāka ( kā to var novērot ) un var sanākt , ka mutes palaidēji var tikt saukti pie tiesas ? Veca patiesība visos laikos un pie visām tautām - nedzisini muti , ja nesaproti pie kā tas var novest !
69
6
Cvetkova un visa SC varza arī būs šie pirmie nodevēji!!! Vai tik tas nebija SCra Kabanovs, kurš laužot zvērestu balsoja pret latviešu valodu?? Viņi bija un būs Latvijas ienaidniwki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas