Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta (16:10) - Nodibināta reģionālā partija Kuldīgas novadam

Sestdien Kuldīgā aptuveni 270 cilvēku nodibinājuši jaunu politisko partiju ar nosaukumu Kuldīgas novadam. Partijas vadītāja būs pašreizējā Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, kura savulaik domē tika ievēlēta no Tautas partijas (TP) saraksta.

Jau ziņots, ka partiju nolemts dibināt, gatavojoties nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām. Jaunajā partijā plāno darboties arī Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieki Viktors Gotfridsons un Aleksandrs Lange, Kuldīgas Tūrisma informācijas centra direktors Artis Gustovskis, Kuldīgas attīstības aģentūras direktors Kaspars Rasa u.c. pazīstami kuldīdznieki.

Daļa topošās partijas biedru savulaik bijuši likvidētās TP biedri, taču daudz ir arī tādu cilvēku, kuri iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās startējuši no citu partiju sarakstiem vai vispār nav bijuši nevienas partijas biedri.

Sākotnēji vēl nebija zināms, kāds būs jaunās partijas nosaukums. Partijas dibināšanas sapulcē bija jālemj par labu vienam no trim piedāvātajiem nosaukuma variantiem - Kuldīgas novada partija, Kuldīgas novadam vai Kuldīgai un Kurzemei. Kā pastāstīja Bērziņa, partijas galvenais mērķis būs Kuldīgas novada iedzīvotāju labklājība.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas