Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta (16:10) - Nodibināta reģionālā partija Kuldīgas novadam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Farid
F
Gaidīju šo ziņu un paldies par to!Arī man ir ko teikt par ibbliotēku blogiem Latvijā. Pavisam godīgi un atklāti.Simpatizē Pārlielupes ibbliotēkas blogs. Vismaz reizi trijās dienās atvēlu laiku, lai ieskatītos tajā un izlasītu jaunākās ziņas. Arī vizuāli šis blogs man šķiet pievilcīgs un saistošs. Taču jāsaka, ka laiks komentāriem man nav :) Pavisam ļoti nepatīk Limbažu galvenās ibbliotēkas izveidotie 2 blogi. Pilnīgi piekrītu Jāņa teiktajam par tukšas preses relīzes pārkopēšanu bez pievienotās vērtības - savām domām vai viedoļiem. Šajos blogos to var redzēt katrā publicētajā ziņā. Tas nudien nav interesanti un saistoši. Bet, ja nu tomēr bloga autoriem gribas popularizēt rakstus no ibbliotēku portāla, KIS, 3TD un b.20.lv resursa, tad lietderīgāk būtu ielikt kādu baneri vai saiti uz vietnēm un dot pašiem lasītājiem izvēles iespējas apmeklēt lapas, vai nē. Savukārt, ja mērķauditorija ziņām ir ibbliotekāri, tad viņi jau nu noteikti zina šos resursus, un domāju arī izmanto lasīšanai vairāk primāros avotus, nevis pārkopētos. Vēl man gribētos vairāk redzēt pašu blogu veidotāju orģinalitāti, nevis špikošanu no citiem blogeriem. Piemēram, kalendāri no Free Blog Content, kas pirms tam bija ievietots Limbažu bērnu ibbliotēkas blogā, protams, vizuāli citādāks. Vai arī anekdote par 3td, kas pārkopēta no ALISES tīmekļa vietnes un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl. Reizēm nepamet sajūta, ka blogu veidotājiem pašiem nav īsti skaidra saprašana arī par IT lietām, jo publikācijas ir haotiskas bez jebkādas sistēmas vai noteiktas tēmas. Limbažu bērnu ibbliotēkas blogam var redzēt skaitītāju, kurā parādās arī ārzemju lasītāju apmeklējumi. Rodas jautājums - vai šie lasītāji prot latviešu valodu un kā viņi uzzina par šāda bloga esamību? Manu uzmanību piesaista arī Latvijas Nacionālās ibbliotēkas blogs un ir interesanti palasīties info tajā. Man patīk!Manuprāt, visgrūtāk ir nevis izveidot blogu un parādīt citiem, kas es to māku, bet rakstīt tā, lai kādam tas būtu interesanti un saistoši.
Rasmikanta
R
Arturs Grazulis saka:Aglonas novada atsattibis programmu rakstis specialisti,kas dzivo Mazsalaca,jo mums nedrikst veidot savu atsattibis programmu. Vai cilveki no malas objektivi spes novertet situaciju un izstradat produktivu atsattibis koncepciju?Mans subjektivais viedoklis ir tads,ka ta ir EIROPAS NAUDAS parversana makulatura. Kamer valsts nesapratis ka jaizaudze specigu sabiedribas slani,kas nodarbojas ar uznemejdarbibu,ir materiali neatkarigi un spej sarazot sev iztiku un ir motiveti maksat nodoklus,nekadas programmas mums nepalidzes.Cilvekos ir pazudusi velme darboties biznesa. Daudz vieglak ir nederit neko un sedet uz pabalstiem ,vai ari stradat vasts darbu. Ja uznemeja darba kvalitates indikators ir nauda,tad tie kas barojas no valsts budzeta,ir loti gruti noteikt vina darba efektivitati un kvalitati,jo bankomata vienmer noteikta datuma tiek ieskaitita konkreta summa. Aglonas novada lielakais darba devejs ir pasvaldiba . Kamer bus tada situacija,mums nekad neizlist no ekonomiskas un demografiskas depresijas,tam seko ari moralais pagrimums. Valsts parvaldei ir jabut neuzpustai' ,bet efektigai ,kas kalpo sabiedribai. Birokratiskie skersli bremze uznemejus apgut eiropas lidzfinansejumu.Vajaga veidot atsattibis biroju ,kas no valsts puses bezmaksas uznemejiem raksta projektus un piesaista eiropas lidzfinansejumu un rupejas par projekta realizaciju.Jaaudze stipri uznemeji,kas bus potencialie nodoklu maksataji,jo vini bus pateicigi valstij ka vinus nomotiveja un palidzeja un iedvesa optimismu stradat. Aglonas novada uznemejiem jabut ciesa saskare un sadarbiba ar pasvaldibu. Pasvaldiba ir jarada pievilciga vide un atmosfera investicjam. Pagaidam sabiedriba valda milziga spriedze un negacijam pilna gaisotne.Javeido jaunas kvalitates politika,kas balstas uz savstarpeju cienu un ved sabiedribu un tas attistibu pareizajos virzienos. Mums ir jabut saimniekiem sava novada un tad nevajadzes lugt,lai firma no Mazsalacas raksta att .programmu,vai no Tukuma AV- skolai un bernudarzam ved biezpienu
rumba
r
Kā tad Zlāna kungs nav uzņēmies partijas vadību? Rīgā jau var tikai kaut ko darīt, bet ne celt Kuldīgas labklājību. Jokainas jau ir tās novadu partijas, bet kaut kā tie krēsli jāsaglabā.
delfi
d
Kuldīgā jau labi. Pilsēta sakārtota, deputāti normāli(pārsvarā). Neviens jau neskatās, kura partija ir pie stūres, ja cilvēki godīgi strādā. Bet dibināt vietējo partiju tomēr ir pareizi. Būs vieglāk par Ingu un pārējiem nobalsot.
jā gan
j
Nosaukumi parāda vietējo "patriotu"domāšanas primitīvismu!
ieteikums
i
Labāk jau būtu saukties "par savu kaktiņu un savu nabiņu!" vai "Par savu kanpumiņu - nelielu, bet stabilu!".
cik ta pulkstens?
c
Loozeri
Sēlis
S
Nezinu kā Kuldīgā,bet Rīgas TP biedri pelnījuši tikai karātavas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas