Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta (16:14) - NA iesniegusi pieteikumu Satversmes tiesā par referenduma nelikumību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karina
K
Didzis saka:Mums būtu tāds kā protests! Varbūt rlzeutātus vajadzētu pārskatīt?Mēs, komanda KNAB, grupā ieguvām 8 punktus, tik pat cik komandas Bastions apsardze/JSFB un Hardcore Emo Party . Sapstarpējās spēles: KNAB: Bastions apsardze/JSFB 0:0,KNAB: Hardcore Emo Party 2:1,Bastions apsardze/JSFB: Hardcore Emo Party 0:0.Līdz ar to, nospeļējot pēdējo spēli ar vajadzīgo rlzeutātu, bijām pārliecināti, ka esam iekļuvuši nākamajā kārtā kā otrā stiprākā komanda aiz grupas un visa turnīra uzvarētājiem Zveri/Ariols.Pieejot pie rlzeutātu tablo, mūs gaidīja nepatīkams pārsteigums bijām ievietoti ceturtajā vietā, balstoties uz visās speļēs iesisto/ielaisto vārtu starpību.Jaukākais bija klāt esošā tiesneša attieksme varat iet lasīt nolikumu/vajadzēja lasīt nolikumu. Šo sadaļu tiešam nebijām lasījuši, jo nevaru atcerēties tādu turnīru pēdējo 10 gadu laikā jebkurā sporta veidā, kur kā pirmo papildelementu vērtētu visās spēlēs iesisto/ielaisto vārtu starpību, nevis rlzeutātu savstarpējās spēlēs (tādu, šķiet, nevarēja atcerēties arī blakus stāvošais daudzu sporta veidu eksperts Anatolijs Kreipāns, bet ne viņš organizē šo pasākumu). Neraugoties uz to, ka nolikums mums likās absurds (protams, nolikumā var ierakstīt jebko pēc organizatoru vēlēšanās, tomēr, ja visās lielajās sacensībās jau daudzus gadus rīkojas pēc viena formāta, kādēļ šajā turnirā vajadzētu darīt citādi?), nekas cits, kā doties mājās, neatlika.Protams, nolikuma pie rokas tobrīd nebija un arī tiesnesis (vārdu diemžēl nezinām) acīmredzami tālākās diskusijās iesaistīties netaisījās, vien piebilda, ka vienmēr atrodas gudrinieki, kam kaut kas nepatīk un vēlreiz ieteica iet lasīt nolikumu . Atbraucām mājās un intereses pēc nolikumā arī ielūkojāmies. Lūk, kas tur rakstīts (iekopēts reglaments no šīs pašas lapas):6.1. Komandu vietu kārtību nosaka pēc iegūto punktu summas (uzvara- 3 punkti; neizšķirts- 1 punkts; zaudējums- 0 punktu.).6.2. Ja divām vai vairākām komandām ir vienāda punktu summa, augstāku vietu ieņem komanda, kurai ir labāki radītāji savstarpējās spēlēs (vārtu starpība, iegūtie vārti).6.3. Ja šie rādītāji nenoskaidro vietu kārtību tad to nosaka pēc rādītājiem visās spēlēs (vārtu starpība, gūtie vārti).Tātad pēc nolikuma mēs ieguvām 2. vietu grupā uzreiz aiz turnīra uzvarētājiem Zveri/Ariols un priekšā turnīra 3. vietas ieguvējiem Bastions Apsardze/ JSFB. Protams, neviens nevar pateikt, kā būtu, ja būtu, bet šoreiz visvairāk kaitina nevis pieļautā kļūda kā tāda (to varēju arī labot), bet gan gludi skūtā, visgudrā tiesneša, ar kuru centāmies runāt par šo jautājumu, attieksme un pilnīgā nevēlēšanās risināt situāciju vai vismaz pašam pārbaudīt informāciju.Apsveicam visus godalgoto vietu ieguvējus un komandas, kas ir apmierinātas ar rlzeutātu, bet ceram, ka Jūs saprotat arī mūsu vilšanos!
Aittisak
A
Tā kā mums jau 2 cilvēki ir iesūtījuši bildes, kas nav dpbrltuortueti, bet gan 2 atsevišķas fotogrāfijas portreti, tad atļaušos vēlreiz akcentēt, ka dubultportrets ir fotogrāfija, kurā vienlaicīgi parādās divi cilvēki (vai dzīvnieki), piemēram, vīrs un sieva, un attēls vienlīdz labi raksturo abus. Lielākai skaidrībai var iegūglēt uz attēliem double portrait . 1 0
EERCE
E
Tagad 1,7 miljoni latu,tad par pilsonību 1,7 lati,vai tā nav Latvijas naudas speciāla izšķērdēšana un novešana postā?Kaut kam no varas tomēr galva nestrādā.
Tenis
T
Ja Latvijā visi latvieši būtu īsteni dzimtenes patrioti, tad nebūtu nekādu referendumu un cīņu par valodām. Diemžēl, mums ir pietiekoši daudz divkošu,puskoka lēcēju, līdēju un vienaldzīgo. Paldies Dievam, ka mums ir Dzintars Raivis, kas vismaz atmodināja no snaudas un labi, ka jaunatne viņam seko. Tur ari mūsu nākotne. Cik ilgi var muļļāties un neizlemt. Pēc 20 gadiem jāsāk cīnīties par svu valodu savā valstī ! Kauns un negods !
Tenis
T
Ja Latvijā visi latvieši būtu īsteni dzimtenes patrioti, tad nebūtu nekādu referendumu un cīņu par valodām. Diemžēl, mums ir pietiekoši daudz divkošu,puskoka lēcēju, līdēju un vienaldzīgo. Paldies Dievam, ka mums ir Dzintars Raivis, kas vismaz atmodināja no snaudas un labi, ka jaunatne viņam seko. Tur ari mūsu nākotne. Cik ilgi var muļļāties un neizlemt. Pēc 20 gadiem jāsāk cīnīties par svu valodu savā valstī ! Kauns un negods !
anglosaxis
a
Labāku dāvanu VL un Vienotība Krievijas specdienestiem pat izdomāt nevarētu. Nu būs iemesls visā pasaule klaigāt, ka Latvijas nacionālisti apspiež demokrātiju. Bāleliņi nekad ar īpašu gudrību nav izcēlušies, jācer vismaz, ka nav čekisti, tikai stulbi. Bet par Vienotību jau jāpabrīnās. Vai tiešām niecīgākā iespēja paspodrināt spalviņas iedarbojas tik graujoši, ka prāts aptumšojas? Politiķīši, politikānīši, kur jūs bijāt, kad visa šī jezga sākās" Un sākas ta, starp citu, ar VL aktivitatem. Lindermans ir tika Dzintara dvīņu bralītis, kurš veiksmīgi uzķēris meldiņu.
materiks
m
Pilnīgi pievienojos Jums, jo Vienotība aizgāja VL/TB?LNNK populisma pavadā kā kāds ķēdes suns! Kas par vēlu, tas par sliktu! Tiešām jācer, ka parakstītāji it tikai grūtgalvīši, bet nevis neredzamās frontes cīnītāji, kaut gan palasot provokatīvos komentārus, es neizslēdzu arī to! Dzintaram vajadzētu vēlreiz tikties ar Osipovu, lai varētu paust viens otram atzinību!
  • 4
  • 1
Kāpēc ?
K
Kā tad, anglosaksi, pareizāk-ivritorus! Latvietis, kam dārga Latvija un latviešu valoda, nedrīkst ne pīkstēt, bet nepilsoņi ļindermaņi drīkst visu. Vai Latvijā krievi patiešām ir tik stulbi, ka skrēja pakaļ nepilsonim, Latvijas nīdējam Lindermanim, bet varbūt tas bars nemaz nav krievi? Kāpēc Lindermans un Osipovs nav apcietināti?
  • 2
  • 1
žīds
ž
nebūtu lētāk to'židu deportēt uz etnisko dzimteni?
muļķim
m
Cik Jums maksā par apsaukāšamos un šādām zemiskām provokācijām! Citu jau laikam kā bļaustīties neprotat!
  • 1
  • 2
Patriots
P
Vienotība smalki paņirgājās par VL, šodien pa fikso apstipinot Vienotības zakuli, pirms KNAB ierašanās Kultūras ministrtijā. Kāda nejauša sagadīšanās!!!
ass
a
satversmes tiesa atdeva Abreni , tā kā
ja nav ko darit,laiza pa utus
j
Labāk būtu domājuši, kā paaugstināt darba vietu skaitu, kā motivēt jauniešus nebraukt prom no Latvijas, kā palielināt eksportu, kā vispār uzlobot ekonomisko stāvokli valstī, lai Latvijas iedzīvotāji varētu dzīvot savā valstī, nevis izdzīvot.
juris
j
Kapēc Dombrovskis deva naudu paraksta vaksanai???
viedoklis
v
Pareizi! nevajag ļaut visādiem bijušajiem BOMŽIEM (konkrēts cilvēks domāts, kas bija bez noteiktas dzīvesvietas) te diktēt savus noteikumus. Vajag, lai satversmes tiesa pasaka, ka valoda ir viens no Latvijas pamatiem, ko nevar grozīt ekonomiskie migranti, kad sagribās, lai kādā skaitā tie būtu.
archivārs
a
Visa šī izplānotā jezga ap Dzintara-Lindermana referendumiem ir pēdējo gadu Kremļa polittehnologu lielākā veiksme.Nebrīnīšos,ja Raivis Dzintars saņems Puķina augstāko apbalvojumu kā aktīvākais censonis.
Senais
S
Kur tie īstenie bija, kad tas absurds sākās? Kad kādi ekstrēmi noskaņotie panāca CVK labvēlību Satversmei neatbilstošu pasākumu sākšanai, un vajadzēja iejaukties DP.. Tagad, kad procedūra sākusies likuma sliedēs nonākusi, attapušies bāleliņi taisa traci, jo laikam jāmazgā seja no pasivitātes peļķes dubļiem
Ierosinājums
I
Vispār jau tā ir cīņa ar sekām. Varbūt, ka drīzāk vajadzētu kaut ko darīt saistībā ar tiem pāris simts tūkstošiem, kas ir pret Latvijas valsti. Varbūt ar naudu palīdzēt (biļetei), ar padomu... Bet nevis vienkārši aizliegt viņiem paust savu naidīgo viedokli. Tas tāds īstermiņa risinājums, man rādās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas