Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

papildināta (17:43) - Saeima piektdien varētu lemt par Matīsa apstiprināšanu satiksmes ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ARGO
A
Kāda mārrutka pēc arkārtas sēde? Kas notiks, ja nācija nodzīvos 7 dienas bez satiksmes ministra?
Metra
M
Vai vel kaut ka tragiskak var graut Latvijas valsts telu ka so radibu ar sadu viepli iesedinat Satiksmes ministra amata? Vai tad Latvija trukst izglitotu, sapratigu, godigu, stradat spejigu cilveku kad uz SM amatu tiek virsists sis teftelis?
absurda valsts
a
Kā pie pilna saprāta vispār var virzīt ministra amatam šo? ja stulbumu mēra slakteros, tad tiem, kuri virza un balso par kaut ko tādu ministra amatam, kopā diez vai sanāks viens "slakteris" Var jau saprast dombrovski, kurš notīs makšķeri, bet mums te visiem vēl jādzīvo Visas šīs āboltiņas, zaķi, kaķi, intrigas, spēles, matīss-ministrs! freivalds- valsts sekretārs! slakteris, buldozers, ūdre, pliks vecs āksts pirtī... trako māja!
PUKITS
P
PARAKSTA CIENIGS MATISA ZVIEDRU AIZKARU IESTADEI,JO NAV KO ZAUDET-KAA VIEN SAVU UZBAROTO SVARU
zemene
z
uzreiz uz dzelzcelu krishtopana diversantizetos sliezu celus remontet-gana brangu auguminu uzaudzejis,ka vaislas kuilis!
karlo
k
Aizstāvot Matisu, tu Roni centies spodrināt savas, kā bijušā ministra spalvas. Pietam centies nepieļaut, lai tas, kas sadarīts Satiksmes ministrijai atsauktos uz tavu reputāciju nākošaja darbā. Nolaidība un nekompetence liela. Ir visiem skaidrs, ka visa šmuce, kas notikusi satikmes ministrijā, ar aviokompāniju AirBaltic, nesamērīgām algām Magonim, ar bardaku Rīgas ostā,ko ir atzinusi arī Valsts kontrole, ar lidostu Rīga, ka arī vilcienu iepirkumu, ar Latvijas ceļiem, un vēl un vēl., atbildīgs ir valsts sekretārs A.Matīs un jūs ka ministrs. Gribu paskaidrot, ja tu Roni nezini, ka ministra postenis ir tikai politisks postenis. Par visu, labo un slikto ministrijā morali un juridiski, ir atbildīgs tikai viens cilvēks, tas ir Valsts sekretārs. Ja Matīss šaja laika nav panācis uzlabojumu, un nav bijis spējīgs pārliecināt tevi Roni, tad kur ir garantijas, ka būdams ministrs viņš būs spējīgs uzlabot. Es neticu Taviem spriedelējumiem un A.Matīsam. Tavas izteiktās domas ir tikai ļoti savtīgas un personiskas.
a13
a
Pirms laiciņa Ronis solīja uz februāra beigām Dombrovskim ziņojumu par rebēm ceļu būvē. "Aizejošais satiksmes ministrs Aivis Ronis ir apņēmies līdz februāra beigām Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (V) iesniegt apkopojumu par riskiem ceļu būvniecībā, tostarp par tiem būvniekiem, kuru darbā ir vērojami nesaprotami sadārdzinājumi, neskaidras savstarpējās vienošanās un kvalitātes problēmas" Vai tas izdarīts? Ja jā, vai ar to var iepazīties, jeb kārtējais valsts noslēpums?
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Sajūta tāda, ka valdība jau izjukusi, ja tā godīgi ņem! :) Ķīlis atkal slims, Sprūdž domā, kur ņemt naudu nodokļu nomaksai, Olšteins meklē partiju, VL grib 16.martu... :) :)
reaktiivais zvirbuleens
r
Sajuuta taada, ka putnelis iecelts par galveno civinaataaju - ciepst par visaam teemaam reizee.
  • 3
  • 1
Janka
J
Sile vieno visus...
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas