Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

papildināta (19:33) - Dombrovskis: Koalīcija ir tuvu, lai panāktu vienošanos par budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stingrā mamma
s
Ja šoruden premjers ar finanasu ministru iemanīsies Saeima uzspiest tādu budžetu, kur Circenis un ākstu biedrības Pētere Apine plāno Coca-Colas kaitīguma trīsreiz mazāku paaugstināto akcīzi nekā LV laucinieku ražotiem cūku taukiem, tad ši koalīcija nākamrudens vēlēšanās ir no Saeimas jāizslauka un jāpalaiž pie varas Saskaņas centrs, kam Coca-cola, atškrībā no Pētera Apiņa Latvijas (?!) Ārstu (?!) biedrības neziedo/nemaksā. No tādiem latviešiem tāda premjera vadībā valstij nav lielāka labuma par saskaņiešu, kam Vienotība Rīgu jau pārdeva, nelaimēm. Alles. Vsjo. Finita. Āmen.
Saeimas nākošais vēlētājs.
S
Mammiņ, nu palūgsim,lai VALDIS D. arī pēc šī SAEIMAS iepirkuma,valdītu valdību,jo tikai VALDA rīcības rezultātā mūsu LATVIJAS tautsaimniecība,dzīve,kultūra sāka virzīties un iet uz augšu kalnup.Šodien,mēs varam būt lepni,ka esam latvieši,ka dzīvojam,strādājam Latvijā.
  • 2
  • 2
Sliktam dejotajam pat paipelites bu
S
jauna tautas paruna !
to eksperts. Cepuri nost Tavā priek
t
Tik absolūtu sviestu rakstīja brīvprātīgais mareks,plūdons un P Sils. Tu būtu labs cīņas ievadrakstnieks.
ze
z
premjers ir nodevis valsti daudzās lietās, minēsim kaut vai konsolidācijas jautājumu. Citiem nogrieza algas no 500Ls uz 220, kamēr dažās valstij piederošos uzņēmumos kā Latvenergo, LvDzelzceļs, LvMeži un Rīgas osta n-tie darbinieki saņem algas, prēmijas tādos apmēros, kādas pat Brunejas sultāns saviem uzticamakajiem padotajiem nemaksā. Bērniem nav par ko burtnīcas nopirkt. Tak atņem vienam no šiem partijas ielikteņiem vienu prēmiju, ne tikai bērniem burtnīcām sanāks, bet arī daļai pensionāriem kompensējamajām zāl pietiks.
Aktieris
A
Ja kultūrai atkal nepieliks, tad nebūs iemesla runāt, ka Latvijā algas ir pirmskrīzes apjomā! Tās ir 2 reizes mazākas nekā visiem citiem! Premjers nemaz nevar iedomāties, ka arī kultūras cilvēki var iziet ielās un troksnis varētu būt ļoti liels!
Oskars
O
Dombrovski ATKĀPIES !!!!!! Pietiek MELOT un APZAGT - KRĀPT savu tautu !!!!!! Vienotība tevi gaida KAPS , jo tauta BADĀ !!!!!!!
tvnet, šo "topiku" var ko
t
tvnet, šo "topiku" var komentēt tikai vienotības biedri, vai tie, kas vel nav bloķēti politisku iemeslu dēļ ....
J
Tieshaam, TVNET izceljas ar to, ka blokjee komenteetaajus:) Taapeec nav skaidrs, kaapeec veel nav atrasts risinaajums, ka tajaa var ieiet tikai ar noteiktu paroli un tikai TVNET domu biedri, jo citaadi domaat un izpaust savu viedokli, ir aizliegts: D
  • 2
  • 1
viš
v
ar nacistiem laikam katrs savā valdibā:) nacisti tiko teica pretējo
Reizrēkins
R
Valsts budžets pamatā ir veidots lai nodrošinātu valsts ierēdņiem labklājību, kur pēc Pasaules bankas datiem ir nekompetentākā ES
Ilzīte
I
Bet ar savu tautu tu nekad vairs nespēsi vienoties ! Tu esi Latviju NODEVIS !
Pensijām 40 miljonus piemeta, bērni
P
Pensijām 40 miljonus piemeta, bērniem atkal nekā
  • 2
  • 0
Bezgoža pingvīns
B
Dīzel, Tev būs grūti atrast tēmas, kurās Valdis Dombroskis Latvijas valsti nenodod un nepārdod. Pie varas nedrīkstētu laist cilvēkus, kam augsti korupcijas riski paša vai ģimenes locekļu neatdoto parādu dēļ un cilvēkus, kuriem veleības problēmas lielākas par psihisko pieskaitāmību, -- tad nu no Valda Dombrovska ar sievu un viņu parādiem līdz Pavuļutam, Repšem, Strīķei, Apinim utt.
  • 1
  • 1
vienotības "ekspertam"
v
Dombrovskis tik "cieši un labvēlīgi un gudri ar tautu vienojās", - lai Godmanis, Kargins, Krasovickis un viņš pats nejustu krīzi ....
  • 2
  • 2
vienotības "ekspertam"
v
Dombrovskis tik "cieši un labvēlīgi un gudri ar tautu vienojās", kad grieza tai, ko vien varēja, lai Godmanis, Kargins un Krasovickis varētu pateikties viņam par nosargāto Brīvību ... Dombrovskis tik "cieši un labvēlīgi un gudri ar tautu vienojās", kad atņēma pensionāriem ievērojamu daļu no mūža pensijas, ka Vienotība, kā valdošā partija, - tika ietiesāta Satversmes tiesā, kur tiesa lēma atgriezt pensionāriem noziedzīgi atņemto pensiju....
  • 4
  • 3
eksperts
e
Ilzīt,neviens Latvijā nav tik cieši un labvēlīgi,gudri ar tautu vienojies kā Dombrovskis Valdis - Latvijas valdības vadītājs.Viņš ir arī partijas līderis un to partiju sauc VIENOTĪBA.
  • 3
  • 5
Latvijas pilsoņi nekad nav BRĪVI vē
L
"to" rakstīja: "Valūtas maiņai nav nekāda sakara ar suverenitāti." --- IR GAN SAKARS. UN VIS-TIEŠĀKAIS SAKARS AR SUVERENITĀTI. Ja maina iekšzemes valūtu, kā mainīja "repšikus" pret latiem, - tad nav sakara. - BET, ja maina NACIONĀLO VALŪTU PRET SVEŠZEMJU VALŪTU, TAD ZAUDĒ SAVAS VALSTS SUVERENITĀTES NOZĪMĪGĀKO DAĻU. - TIEK NODOTA SVEŠU VALSTU RĪCĪBĀ PAŠNOTEIKŠANĀS, KAS IR NEATKARĪGU VALSTU PAMATS. PAŠNOTEIKŠANĀS - NOZĪMĒ TO, KA VALSTS ( Latvijā tā ir definēta, kā visi valsts pilsoņi, latvijas tauta ) - LEMJ PATI, KO DARĪT AR MONETĀRO POLITIKU UN VISĀM CITĀM POLITIKĀM. - BRĪVI IEVĒLOT SAVU VALDĪBU. NEVIENS LATVIJĀ NAV BRĪVI VĒLĒJIS TOS, KAS TAGAD LEMS LATVIJAS VIETĀ!!! TAM IR VISTIEŠĀKĀ IETEKME GAN UZ EKONOMIKU, GAN UZ FINANSĒM, GAN UZ VALSTS NEATKARĪBU. --- "..." rakstīja: Latvijas Satversmes (Konstitūcija) pamatā, ir pirmie divi punkti: 1. Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika. 2. Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai. Tātad - Ja valsts atzīst savu nespēju rīkoties ar savām suverēnajām tiesībām un pienākumiem pati, tad tā *NODOD*, deleģē šīs tiesības un pienākumus citai valstij vai kādai pārvalstiskai starptautiskai organizācijai. AR LATVIJAS TAUTAS PIEKRIŠANU, Demokrātiskā veidā - tas ir ar visu Latvijas pilsoņu ( tautas ) Referenduma palīdzību. Latvijas pilsoņi nekad nav BRĪVI vēlējuši pašiecelto ES monetārās politikas vadību. - kurai TIKAI NODEVĒJI VAR NODOT LATVIJAS TAUTAS PAŠNOTEIKŠANĀS TIESĪBAS BEZ VISAS LATVIJAS TAUTAS ZIŅAS. Un tas ir ja seko Latvijas esošai Satversmei.
  • 4
  • 2
No tā ..
N
No tā neviens dzimtenes nodevējs nekad nav palicis mazāk nodevējs, ja viņš to iemainījis pret viņam ko vizuāli skaistāku, spīdošāku un skanošāku....
  • 6
  • 2
Dīzels
D
Smags apvainojums. Vai Ilze vari minēt 1. epizodi kur Dombrovskis nodod valsti?
  • 3
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas