Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

papildināta (3) - SC pirmdien pie Saeimas protestēs pret politisko situāciju valstī; sola vismaz 1000 dalībnieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es domāju-krievam
E
A kur var nopirkt gāzmasku?
ZIGMUNDS
Z
liekas chalas,jaanjem miets un jaaparaada kursh Latvijaa saimnieks
:))
:
un tā aiziet arī SC pa skuju taku, lai vieglas smiltis.
krievs
k
Ja un pasakuma nagla bus musu ljidjeru zjop koncert.Kak soljist vistupīs Vaļjiks kravcovs,kas ar savu sibirjaka pirdenu parsteigs vis publjiku.Ušakovs un urbis vaņjka tika tjiho podpjornut.-beck pirduni,ta teikt. Tautiesi,nakat drosi,bus vel daudzas cits atrakcijs,bus jautri!
krievs
k
Visi cilvek,kas ies tani bridi garam mums un gribes mums izteikt priznanije,laipni aicinati uz paris sekundam apstaties un noliekt galva musu varonju prieksa un skali u pricigi izlaist savu smaku.
PatrioC
P
Rietumos lasot krievu presi par notikumiem videjos austrumos un Ziemelafrika un to scenariju veidotajiem no ASV, rodas dazas asociacijas par kadam slepenam lietam starp ASV un Krieviju un shie scenariji sak stradat ari Latvija un to veidotaji ir austrumos no Zilupes.... Esiet modri Latvieshi....
krievs
k
Jā un mums līdzi būs plakati un lozungi,kurus mes nikni purinasim,tādā veidā panakot divus efektus vien laicigi.Kustibas palidzēs musu ieksjās veidoties gaziem un ar plakatiem un lozungiem mes to voņu izdzenasim par visu našu rigu,vot tak,naciki!
krievs
k
Pirmdien mēs no 8.00 - pirdīsim pie saeimas un maitāsim gaisu rīgā.Sākot no piektdienas ēdīsim tikai skābus kāpostus un vārītus zirņus,kurus mums ar spec.reisu piegādās kravcos no latgales un ušakovs ar urbānoviču iznēsās pa kvartjirām.Šajā atbildīgajā un smagajā darba viņiem aktīvi palīdzēs josipovs un plindermaņu žeids ar gopņiku.Par cik mēs būsim uzlādēti pamatīgi,to burkšķis būs pamatigs.Aicinu visus,kam no rīta jāiet gar saeimu,ņemt līdzi gāzmaskas,jo voņj budjet stojatj stolbom!
jautajums dp
j
vai tie kas tur sapulcesies nevares tikt kvalificeti ka teroristi,kas iestajas pret demokratiju,tas ir vairakuma tiesibu respekteshanu???
paga paga
p
vai tad LV varasiestades dos atlauju shadam pasakumam kas ir versts pret demokratiju,tas ir vairakuma velmem?Jo 28% pat nav 49% ,tas ir M A Z K U M S, Ja LV varasiestades atlaus pasakumu,kas versts pret demokratiju,tad LV pilsoniem ir jamekla palidziba pie ES valdibam un parlamentiem... D D D
hau
h
Nevajag jaukt skaitļus par vēlēšanu rezultātiem,par SC NOBALSOJA 1/3 balstiesīgo iedzīvotāju un ja to neņem vērā,tad nekas neatliek,kā līst ielās.Un nevienai citai partijai tik labi rezultāti nebija,bet spēlē 1 vijoli,tātad neko neņem vērā.
lilija
l
Stulbeni! 28% nav 1/3, tā ir tuvāk 1/4daļai - 25procentiem, nevis trēsdālai, kas ir 33%! Matemātiku vajag mācīties!
  • 0
  • 0
Enija
E
Un pat 28% nav viena trešdaļa...
  • 0
  • 0
Vārds
V
28% no tiem, kas piedalījās, nevis 1/3 balsttiesīgo.
  • 4
  • 0
lux
l
Vēl tikai piebildīšu, ka situācijā, kad kaimiņos ir fašistiska valsts Krievija, kuras uzdevums ir sagraut Latviju no iekšpuses (par to neviens Krievijas progresīvais cilvēks nešaubās, piem. Novodvorskaja u.c.) latviešiem nav tiesību ignorēt vēlēšanas. Cik daudz bija tādu, kuri labāk mājās dzēra vai lāpīja paģiras vai gluži vienkārši no kreiviem pārņemtā slinkuma dēļ savu dibenu nespēja pacelt, lai aizklunkurotu līdz vēlēšanām. Turklāt kreiuv pakaļlaižu sindrome acīmredzot saglabājas paaudzēs, to bērni un mazbērni, kuri krievu tankus ar ziediem sagaidīja, tagad balso par SC cerībā,ka bulciņas kritīs no gaisa. Nevar saprast, tas ir sulbums vai naivums.
lux-vaļenku vecis
l
Skumji, bet patiesi. Un vēl tagad, kad okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcteči parāda savu īsto dabui, atrodas latvieši, kuri pūš viņu stabulē. Vai sen jau nav pārkāptas iecietības robežas? Cik ilgi vēl barosim sevi ar ilūzijām, ka ir iespējama sapratne. AR KO? aR KREMĻA projekta aizstāvjiem? Tie, kuri ir izvēlējušies Latviju par savu valsti pēc būtības, tie tur pirmdien neālēsies. ālēsies tie, kuriem pa rto maksā krem;lis un viņu latvieūs pakalpiņi. Bet vispār tiešām. Nezinu, kas bija dzēstajos komentāros, taču šaubos vai bija aicinājums ieziet ielās, kā to dara Urbanovičs un Ušakovs. Tad DP klusē. Vai tad DP uzdevums nav rūpēties par drošibu valstī, tš interešu aizstāvēšanu. Būs jau vien jāpārkāpj mans princips komentos nenolaisties līdz krievu un to aizstāvju līmenim.Un jāsauc lieas īstajos vārdos - Maitas viņi abi ir, turklāt ar lielo burtu, Gan Urbanovičs, gan Ušakovs.
tabuns
t
Tās sejas jāredz, pie ,nacionāļiem ekstrēmistiem no TB jau esam pieraduši.
!!
!
sc ir okupant

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas