Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - 9.maija svinībās aizturēti 136 cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Ja slinkie latvieši neaizies uz vēlēšanām nebūs ilgi jāgaida uz nākošajiem prazdņikiem - 13.oktobri - Rīgas "atbrīvotāju" dienu! Tautieši nākat pie prāta!
Sieru Nāve (indiānis)
S
Nosprāgs tie "veterināri", bet sieri tā vai tā ies pie rubika dzimumlocekļa, viņiem pie dirsas tas karš, uzvara, galvenais ir parādīt mums ka viņi ir latvijas pamatnācija, kā vakar pateica kroplis buzajevs.
lv
l
bac brauciet uz savu rodinu atpakal!
vēsturnieks.
v
Vēsturi vajadzētu mācīties visiem tiem" Roģinas patriotiem", bet ne to, kuru komunisti piespieda sameistarot PSRS un saliet visās padpilsoņu galviņās. Alfredam Rubikam pirmkārt būtu japainteresējs par patiesajiem notikumiem gan Krievijā gan Latvijā, kamēr vēl dzīvi liecinieki. Atradies" krievu tautas vadonis... "
Furažka.
F
Kam vairs interesē veterāni un tie, kuri savau galviņu nolika uz ciņa karalaukos? Baigie uzvarētāji un cīnītāji atradušies, tie, kuri pie tā monstra Pārdaugavā sapulcējās... Kaķim jāsmejas. Varbūt kāda virsnieka vecā sievele nobirdināja asariņu, ka specveikalu vairs nav, ka PSRS izredzēto laiki beigušies .
Markuss
M
Mīļā ,lielā krievu tauta, jūs gaida plašā KRIEVZEME. Skaista, bagāta zeme. Esiet savas zemes patrioti !!! Ko jūs te cīkstaties tai mazajā Latvijas pleķī ??? Savā etniskajā dzimtenē jums nebūs jāplēšās par valodu, kultūru, cieņu, izdzīvošanu.....
NT
N
Aizmirsi piebilst "...героически..."
artos
a
S Dnjom Pabedi, tovarisci! Солдаты Красной Армии изнасиловали 2 миллиона немок весной и летом 1945-го..
cackina
c
man gALIGI nepatika vakar galigi kada jega vispar vini atlaujas muasu Latviju apdraudet un aiznemt milie milie LATVIESI PILUGSIM DIEVU LAI KRIEVI NEDOMA OKUPET LATVIJU mes to negribam un janojauc ir to pieminekli ,bet filmas viniem dazreiz ir recigas bet ka vini vispar uzrdosinas svinet blaustities un visu citu ka vini uzrdosinas es nesaprotu ja un wispar vai tiesam viniem ir jabrauc uz latviju un ainemt latviju latvija ir iebraukusi ne bet sabrauksi jau 100000000000000000krievi bet latviesi nieciba ta tak ir latvija man vienkarsi zel noskatities uz tiem kuri priecajas par to ka tadi krievi ir puse latvijas naw tikaj tapec ka winiem nwvienam latvietim no mums nepatik ka ir krievi gribas to pieminekli izardit blaviens kapec vispar tads
hjk
h
Veterāni tiešām nevienu neinteresē (un man viņu žēl). Bet tā krievvalodība komplektā ar dzeršanu un drazošanu, protams, jāizbeidz - dot laiku pasākumam no 9.00 līdz 14.00 un šlus.
jenots
j
Man ir tāda teorija: nevienam tie veterāni īpaši neinteresē (katru gadu klausīties vienu un to pašu).+var saprast arī šī pasākuma dalībniekus-Latvijas krievvalodīgos iedzīvotājus-Latvijā viņi nespēj integrēties,varbūt arī negrib, bet Krievijai viņi nav vajadzīgi. Tā nu tas ir. Un nekas cits atliek kā piedzerties komunisma smailes pakājē katru gadu 9.maijā un uzkost kādu gurķīti.
parastais latvietis
p
Vakar,šķiet bija viena no melnākajām dienām Latvijā un Rīgā... 4.maija režīma politika ir nesusi savus augļus. Bija sajūta,ka esam iekrituši bezdibenī-pārdesmit gadu senā pagātnē. Ak,Dievs,vai tiešām mēs beidzot nevaram vienoties un kamēr vēl tas ir iespējams,mierīgā ceļā mainītb esošo režīmu pret nacionālu varu,kas varētu sākt atjaunot MŪSU LATVIJU!!!!!
x
x
katru gadu shausminos.... nu cik var zaakaat nabaga veteraanus!!!!!! pagaidiet paaris gadu, vinji visi buus mirushi un nekaadu sviniibu vairs nebuus!!!!IZRAADIET CIENJU kameer shie cilveeki veel ir dziivi!!!!
Jons>>>grechkai
J
Esmu patriots bet neesmu nacionālists ( Национализм это — осознание неповторимого своеобразия своего народа и его культуры в сочетании с отрицанием, большей частью бездумным, уникальности и значимости для человечества и его будущего иных культур и народов, несущих их в преемственности поколений. )
Mens
M
Pui6i no "Tēvzemes nacionālo spēku savienības" ja jums nau ko datriit (ka tikai traucet dzivot citiem ) tad gaidu jus pie sevis Latgalee saknu daarzaa !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

FOTO: 9.maija svinībās aizturēti 12 cilvēki, noformēti 65 protokoli

VIDEO: 9. maijs Rīgā

FOTO: Biedrības "Rodina" gājiens noslēdzies, Uzvaras laukumā apgrozās ap 10 000 cilvēku

Uzvaras dienas svinībās visā Latvijā piedalījušies ap 20 tūkstoši cilvēku

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas