Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - "Aīda" VID darbiniekiem ies secen

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www
w
nedomāju, ka par laušanu būs ievērojama soda nauda. pie 10 tūkstošiem tie būs labi ja 1,5 tūkstoši soda naudā. Turklāt, ibio, katrsVID var nopirkt pats sev biļeti .. tak 5 lati nav tik dārgi. A salidēt - lai saliedē vadības panelis ar savām algām .. vai tik grūti izveidot kādu draudzīgo fondu iestāde, kur katrs piem 20 latus gadā ieliktu un gada beigās visi kaut ko uzrīkotu?
lauķis
l
LNO!Par līguma laušanu pieprasiet 16 tūkstošus,un problēma būs atrisināta.VID darbinieki noskatīsies skaistu izrādi,operas solisti nopelnīs un būs par ko nopirkt dāvaniņas.
burciņa
b
neņemot vērā visādas sazvērestības teorijas, tāpat skaidrs, ka tā ir cūcība. Es negribu, ka mani nodokļi tiktu tērēti kaut kādiem saliedētības pasākumiem! Bez tam, kā parasti-viss tiek centrālajam aparātam-Smilšu ielai 1, tiem, kuri jau tāpat saņemt krietni lielākas algas par VID regionālās iestādes darbiniekiem
Liva
L
Tas jau vairāk tāds PR karš. Līdz šim mums veidojies tāds "simpātiju budžets" - VID mums asociējas ar negatīvām lietām, jo viņi iekasē mūsu naudiņu - tāpēc viņiem nepienākas nekas labs. KNAB mums asociējas ar labajām lietām, tāpēc viņiem drīkst maksāt 15 000ls pabalstu par bērna piedzimšanu un tas ir ok. Tas ir tāds budžets, pēc kā prasa mūsu sabiedrība - katram pēc sava brenda. Tāpēc arī divi zagļi VID liecina, ka tur visi ir zagļi, bet divi zagļi KNAB liecina, ka kāds viņus iegāzis. Un PR karš tiek cīnīts tālāk. Godmanim jāuzlabo valdības brends, tāpēc taupības režīms tiek ievērots pēc principa "viena taisnība visiem", nevis reālā ieguvuma. Jo sabiedrība prasa tieši to, un tāpēc viens pluss valdībai. VID cīnās pretī un demagoģiski bēdājas par absurdu - un izsauc sabiedrības līdzjūtību, iekasējot vienu PR punktu sev. Protams, tas nav godīgs karš - KNAB ar katru arestu sev nopelna PR punktu, bet tādas iestādes kā Ceļu policija un VID ar katru savu darbu pelna negatīvos punktus, jo viņu darbs ir mūs sodīt. Sabiedrībai grūti redzēt objektīvi.
Nenosmieties...
N
Strādājoši cilvēki nevar PAŠI samaksāt nieka 10., ls par biļeti?! Mana pensija ir mazāka par minimālo algu, bet Aīdu esmu noskatījusies.
Alex
A
Kāda skāde! Žagaram tas bija vienīgais piemērs labam apmeklējumam. Tad jau laikam lielais operas marketinga u.c.aparāts bīda šos apmeklējumus. Atrod piemērotas organizācijas, atšķirīgas no agrākajiem trokšņainajiem skolnieciņiem - pēdējo rindu aizpildītājiem.
Nezinītis
N
Kas ir VID centrālais aparāts? Vai Vaškevičs tajā ietilpst?
Inta
I
Nepatiikami lasiit par Centraalo darbinieku iespeejaam --- - bet - kas tad aarpus Riigas -- - tie nav centrs - taatad - lai paliek nesaliedeeti .... Diemzeel dazaadu organizaaciju 'saliedeesanas pasaakumi' notiek - bez otrajaam pusiiteem!!!!! Biletes nemaksaa tik daargi, . Visi - gan centraalie darbinieki , gan ari necentraalie vareetu samaksaat pasi no savas kabatas ---- It iipasi - uz tik veertiigu pasaakumu, ka operas izraade Riigas Operaa!!! Nozeelojama prakse iet bez viiriem vai sievaam.. Tiem, ko - jaapaliek maajaas, kameer kaads saliedeejas, liidz taa saliedeejas, ka jaaskiras ??? Nu gan ir laiki pienaakusi! Skelsim gimenes! Savu briivo laiku pavadiisim ar saviem darba biedriem - kaa to dara Japaanaa un Kiinaa - vini pat dziivo vienaa lielaa maajaa , tur pat iepeerkas - tur pat sporto - nekur aarpus nav jaaiziet... Dosimies vieni tik uz - saliedeesanaam!
rakstā :
r
, ....,"bija paredzēts, ka operu noskatīsies 1300 VID CENTRĀLĀ APARĀTA darbinieki. ...' Ne jau ierindas darbiniekiem ,ar ne īpaši augstajām algām opera bija paredzēta, bet gan "'resnajam galam'
jocīgai
j
Cik biļetes bija uz operu nevienam nav jāskaidro - tieši tik cik operā ir sēdvietu. Tas nav nekāds kara noslēpums.
Jocīgā
J
Žurnālistiem, tomēr būtu galu galā jāpaskaidro cik VID darbiniekiem cilvēki bija biļetes uz operu, kas un cik cilvēku saņēma prēmijas, nevis jābāž visus vienā maisā. Mana paziņa, kas strādā VID par Operu un prēmijām uzzināja no avīzes un Neta Kāpēc nevienu neuztrauc Valsts Konroles un KNAB prēmijas- ak jā viņi tak kristāldzidri. Pietiek tak vienreiz tracināt cilvēkus.
Beky
B
Bet kapec ne opera Aida?OK,vareja but jebkursh cits pasakums/opera/izrade/ utt. Bet tas jau te nav butiskakais. Kaa tas motivee - par to ir izdota kaudzem izglitojosha literatura, veikti vairaki petijumi. Nepretendeshu uz so darbu atstastishanu, bet tas jau vien,ka tiek uzdots shads jautajums, liecina, ka galvenais ir visu noliegt, kliegt ,ka tiek tereta nodoklju nauda utt.... Zhel,ka tik tuvredzigi. Par norakto nozari - izklaides sfera, pasakumi. Kaa zinams, valsts daudzam agjenturam , maksliniekiem u.c. ar pasakumiem saistitam lietam, bija viena no vislielakajiem klientiem. Taa norakta. Un par to,ka pashi var nopirkt biljetes... Laikam jau shie viedoklji pieder cilvekiem, kuri diemzel nekad neko nav sanjemusi daavana no sava darba deveja. Pagajushaa gada "Cabaret" bija izpirkts - daudzi uznjemumi taa apmeklejumu davinaja saviem darbiniekiem. Kas tur slikts?
Meguce
M
Tāpēc, ka viss notika daudz par vēlu un LNO nekas cits neatlika kā atcelt izrādi. Jo ja tu cilvēks esi plānojis, ka piektdien iesi uz operu, kuru tev apmaksā darbs, bet pirmdien pasaka, ka būs jāmaksā pašam, liela daļa atteicās. Un LNO tādos termiņos nevar izsludināt iepriekš nepubliskotu izrādi un nodrošināt atlikušo (bez VID darbiniekiem, kuri tomēr bija gatavi maxāt) biļešu notirgošanu. Tā lūk.
Hm
H
Kāpēc VIDam jālauž līgums un jāmaksā sods operai? Kāpēc VIDa darbinieki - tie, kas vēlējās šo operu, nevar to apmaksāt par savu personisko naudu? Nekādi nesparotu - kāpēc?
aa
a
Žuks 17:33 Iespējams, ka VID piemērotāka izrade būtu Seviļas bārddzinis. Uz krievu drāmas "Vakariņas idiotiem", no kuras iekšlietu ministrija savulaik apķērās un atteicās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Godmanis valsts iestādēm aizliedz rīkot svinīgos pasākumus

VID 11 000 latu tērēs darbinieku saliedēšanai operas izrādē "Aīda "

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas