Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Aizdevēji iespēju taupīt redz valsts pārvaldē, sociālajā sfērā, izglītībā un veselībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs - Pensionars
A
Bet varbūt skolu nemaz nevajag.Kas grib, lai vecāki maksā.Nebūs ne latviešu ,ne krievu valodas iemācīšanās problēmu.Un tad vēl nodokļu samazinājums un pat ierēdniecības slāņa kā tāda likvidācija.Tā taču inovācija,lai tāda tiem SVF večiem tur amērikā.
problēmas sakne
p
Lelle raksta: ''Kad es ienācu valsts pārvaldē 90-to gadu vidū.." Te arī redzama mūsu šabrīža problēmu sakne - valsts pārvadlē gadiem strādājuši pamuļķi.
tārpiņš
t
nožēlojami!
fiksais
f
Esmu par valsts izdevumu samazināšanai līdz tādam lielumam tūlīt cik mēs varam reāli uzturēt. Diemžēl Debilovska valdība veido jaunas struktūras, amatus, palielina algas... Griešana būs uz bērnu, slimnieku, pensionāru un jauno māmiņu rēķina - uz to kas paši nevar sevi aizsargāt. Izcils piedāvājums ir nevākt dzivnieku līķus un atkritumus - to arī varētu šī valdība darīt. Ir pilnīgi skaidrs ka Ēlerte neaiztiks teātrus, bet samazinās uz bērnu mūzikas un mākslas skolu rēķina. Redzot kā tiek piesegti lielkalibra naudas atmazgātāji no valsts drošibas struktūrām ir pilnīgi skaidrs, ka šī valdība nespēj un nespēs neko mainīt ekonomiskajā situācijā. Depopulācija uzņem pieaugušus tempus un nekas neliecina par stāvokļa uzlabošanos. Diemžēl aidevēji nesaprot neko par mūsu reālo stāvokli, jo viņiem liekas ka pabalstos šeit cilvēkam maksā 100 latu dienā, to pierāda arī šīs absurdās rekomendācijas. Šodien valsts pārvaldē NEVIENAM nav tiesības saņemt algu, kura rakstās ar četriem cipariem-tie visi ir valsts līdzekļu izšķerdētāji!
izmisums
i
vieniem-viss,otriem-nekā Viņiem,/kas pie siles/, labi, bet mums ?... Vai jūtat lāča valdības sasniegumus?...Nu kā nu nejutīs izmaiņas! Slimnīcas tālāk, benzīns dārgāks! Nu jau pie tagadējās zāļu, produktu, komunālo pakalpojumu cenām pensionāram savu mašīnu jāpārdod, jo TA nesamaksāt, pie dakteras netikt. Un vispār nekur! Sēdi mājās un gaidi nāvi! Labāk ? Kā nav kauna jautāt! Krājam zārkiem ar veceni un pieminekļiem, jo bērni un mazbērni no mūsu pensijas pa latiņam gaida, sistdamies mūžīgā trūkumā! Aprakt mūs viņiem būs problemātiski, jo tās divas pensijas kapos paliek, bet pašiem vēl jāpiemaksā lai kafijas krūzei bērēs iznāktu..
nv
n
delfos raksts par to, ka ministrijās atkal būs parlamentārie sekretāri, katram alga 1330Ls pirms nodokļiem. šeit iespējas taupīt Vienotība neredz.... man vismaz ir sirdsmierīga, jo nebiju no to bauru pulka, kas par viņiem balsoja, bet par VL.
nuja
n
Tešām, kas raustīja atgriezties ? Vartēja "darītāji" palikt un buldozerēt tālāk .
Piebilde
P
Patiešām kāpēc visu laiku tik milzīgas dotācijas operai kaut kur pazūd un pazūd. Patiešām kāpēc jāmaksā visādām Poļiščukām, kuras tauta nemaz nevēlas redzēt . Kāpēc laukos katrā sīkskoliņā vajag savu direktoru un visu piekabi, piecām skoliņām viena administrācija( klases jau nulai stāv, kur stāvējušas) un ai cik naudiņas ietaupās. nevajag par visu bļaut, visā šajā lietā ir daļa taisnības!
Piebilde
P
Pilnīgi noteikti jāsamazina izdevumi izglītībai- sociālo zinātņu fakultāte Lu, filozofijas katedras, filozofijas institūti, taču pie visu viņu lielā daudzuma nu pavisam pazaudēts reāls pasaules skatījums un grimstam arviendziļākā purvā. kāpēc jaaapmaksā n tie desmiti profesoru, kuri filozofēun komunicē savā šaurajāvidē, bet NEKo nav devuši savai valstij.
Алех
А
Братья-латыши! Неужели вам до сих пор не понятно, что для правителей Латвии уже давно предметом торговли стала продажа национальных интересов глобальным корпорациям?! И виноваты в этом отнюдь не русские, ведь России угрожает та же опасность. Национальная элита предала интересы латышского народа за чечевичную похлебку — за возможность попасть в разряд мировой финансовой элиты, пользующейся всеми привилегиями, открытыми глобализацией, выступив в роли продавцов важнейшего стратегического товара — национальных территорий и ресурсов. А остальная серая масса покорно движется туда, куда ей и предназначено — на бойню. Да, скоро Латвия станет уже совсем свободной — свободной от своего народа, свободной территорией, тихим, чистым заповедником для богатых, у которых никто не станет интересоваться ни национальностью, ни языком, ни гражданством. Ибо их гражданство — капитализм, национальность — сволочи, а язык — деньги.
Lelle
L
Es tikai priecājos par aizdevēju izvirzītajiem nosacījumiem! Lai tik ravē tās nezāles ārā. Jau tagad starppilsētu maršrutos braukt ar privāto transportu ir lētāk nekā ar valsts subsidēto. Kapēc valstij vieni uzņēmēji jādotē, citi lai sitas kā paši māk? Par tiem dižajiem "kultūras nesējiem" vispār smiekli nāk! Parazītu bars. Žagars var vizināties pa pasauli piepelnīdamies, sev algā maksāt n-tos tūkstošus, pēc tam vēl nokāst valsti, kad sataisījis Operai bankrotu!!! Ar $ūdainu mietu pa muguru šitiem āžiem...KM vispār bija jālikvidē. Ēlerte neko jēdzīgu tai lauciņā neizdarīs, jo viņai nav valstiskās un saimnieciskās domāšanas.Vienas vienīgas ambīcijas. Kamēr deputāteļi un ministri ar padumjnieku bandu nesavils savas jostas, nekas te nemainīsies. Kad es ienācu valsts pārvaldē 90-to gadu vidū, mana alga bija 115,-Ls uz papīra un manam priekšniekam nepilni 300,-Ls, deputātiem un ministriem(ja nemaldos) ap 500,-Ls, toties medicīna visiem bija pieejama par saprātigu cenu. Tur mums arī ir jāatgriežas, jo nepratām saimniekot. Aizdevējiem ir taisnība.Es pilnībā atbalstu aizdevēju prasības, jo viņi ir ļoti labi informēti, kas šajā muļķu zemē notiek.
rita
r
Rokas nost no pensijām! Pilnīgi un galīgi! Ierēdņi pamst un pamst (Latvijas banka, visvisādas aģentūras, valdes, zāļu tirgotājiu.t.t.) Atveriet beidzot acis paskataties!
криевс
к
Только нельзя сокращать деньги на инспекторов по языку. Наоборот, нужно еще 1000 инспекторов и зарплату каждому 1000 лат. Обязательно. Иначе , эти krievi никогда не будут говорить по латышски.
to fiksais
t
Protams ka pirmais kam jāsamazina ir Opera un pārējā kultūra. Kam Dziesmu svētki bada laikā. Muzicēs kad būs nauda. Pareizi iesaka SVF.
Netaisnība
N
Nu ko Vienotības melotāji-pensijas neaiztiksim. Nepagāja ne mēnesis. Tātad vēlešanas nav leģitīmas,jo vēlētāji ir mānīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas