Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Akcijā "Eņģeļi pār Latviju" saziedoti tuvu 135 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alise
a
njaa tik zheel ka no taas naudas liela dalja aiziet arii pa kabataam:(:( nozheelojami,ka kraapjas tur kur to nemaz nevajadzeetu..jo taa tak ir muusu naakotne-beerni..!!
marija
m
labien vai varat mums palidzet
marija
m
ludzu palidziet
Saaaaule
S
Sirdī ielīst siltums un pasaule neliekās bezcerīga. Gaišus svētkus visiem!
Ompe
O
Jā, mēs to izdarījām- katrs ar savu latiņu, vai pāris santīmiem. Paties prieks par to, ka izdevās iecerētais. Sekoju notikumiem līdzi pa TV. Piedodiet, Katrīna Pasternaka ! - Var jau saprast Jūsu prieku un pozitīvās emocijas, tikai ņemot vērā, ka esat aktrise, Jums bija jāprot sevi saņemt rokās ! Protams aizkustinājuma asaras te bija vietā ,un tādas acīs bija daudziem, bet - Jūsu dažbrīd histēriskā elsošana un krišana ap kaklu otrajam raidījuma vadītājam bija pārāk familiāra un reizēm kaitinoša. Cik jauki , sirsnīgi un galvenais sakarīgi runāja un izturējās Hansabankas un Ziedot lv. pārstāves. Vēlreiz atvainojiet, Katrīna, ja esmu Jūs aizvainojusi, Jūsu mērķi un ieguldītais darbs bija un ir cēls, un noteikti nāk no patiesas sirds...
mēs bijām daudz
m
un šī ir priecīgākā un iedvesmojošākā ziņa pēdējā laikā pēc Dziesmu svētkiem, kad arī bijām daudzi kopā ar mirdzošām acīm! Mēs Latvijā esam tik daudz cilvēku, kas spēj būt labi, iepriecināt citus - īsi sakot, kas grib būt eņģeļiem līdzīgi! Nu tad nečīkstēsim par slikto ekonomiku, bet nākamajās vēlēšanās (vai varbūt agrāk ? ) aizlaucīsim zagļu bandu miskastē un celsim dzīvi uz ētiskiem pamatiem! Kaut pavisam no nulles, bet tīru un godīgu valsti!
aa
a
Prieks par mums visiem.Paldies rīkotājiem! Tikai..... Nu nevaru saprast Kā Zatlera kungam nebija kauns sēdēt šai zālē? Vai tas nav tiešais valsts pienākums ļaut dzīvot saviem bērniem?Vai tad ne viņu dēļ mēs izcīnījām brīvību? Bet varbūt tieši otrādi vajadzēja visu saeimu un valdību sadzīt šai zālē?
Bumba
B
Saziedoja vairāk nekā 386 000! Pietiks visiem ziedot.lv rinda ēsošajiem bērniem! SUPER! Priecīgus ziemassvētkus!!!
cik
c
bērniem 'valsts varētu palīdzēt , ja Lilli dzīvotu pieticīgāk Jūrmalas mājā????
Lāpītāja.
L
Jā,es ar savu artaviņu pieliku un esmu bezgala priecīga, ka naudiņas ir ienācis vairāk un varēs palīdzēt vairāk bērniņiem.Akciju vajag turpināt, jo pa sīciņam pa maziņam,bez kā mēs viena daļa ikdienā varam ari iztikt,bet kopā iznāk kaut kas liels un labs.
Dabasmāte
D
Kas mums ko var padarīt! Latvija nebūtu savu Brīvības cīņu un vēstures vērta, ja pačibētu vienas zagļu un bezgožu saujiņas dēļ. Vēl tik liela muļķība nav nākusi, lai mūs izputinātu!
Oskars
O
GODMANIS tūlīt 50% PAŅEMS, itkā NODOKĻOS.
to Redz
t
Nevis naudas, bet labestības. Tāpēc izdzīvosim!
Redz
R
Naudas Latvijā pietiek. Tas i labi.
PRIEKŠLIKUMS!!!!
P
..priekšlikums visiem buldozeriem..tpistiem...trubistiem..batķām...uc ''politiskajām partijām''!!!!Esiet godīgi..atnesiet savas ''partijas naudas'' ..un ziedojiet !!!...Jo ne no jums visiem..ne jūsu ''melīgajām reklāmām'' NAV NEKĀDA labuma Latvijai!!!Tad nu reiz PARĀDIET sevi nevis kā ''tukšas mucas''..bet kā Latvijas patriotus...par kādiem jūs visu laiku sevi iztēlojaties!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas