Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - ĀM prasa Igaunijai atsaukt ieteikumus atturēties no Latvijas apmeklējuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
_bnm_ Piekritu! Visur iet raki, Francija jau piemēram pāri par 2 milj. bezdarbnieku. Autorupniecibā krahs.Bet neganās tik briesmīgi un cūcisksi kā latvieši. Apbrinojami, cik loti zems pašvertibas līmenis. Te Godmani ar simpanzi salīdzina, vai nav par traku. Nedomāju, ka tas, kasta darīja pats varētu fizika doktora grādu iegūt. Un tas ari viens no nelaimju celņiem - ne sevi cienām, ne citus Cilveks, kas sevi ciena otru negānīs. Tas nenozimē, ka japiekrit visam, kas notik. Bet to tacu var darīt daudz maz civilizēti. Un tā mūžīgā brēkāšna par badā mirstošajiem. Ir grūtāk, bet vai tad nav saprotams ka ar virtuālu naudu ilgi dzīvot nevarēja. Bet visiem vajadzēja visu uzreiz, ņēma kredītus kā apdulluši, tagad Godmanis vainīgs. Nedomāju, ka Kalvīša klūdas viegli izdosies labot nākmajam premjeram. Bet to jau ari apries.
bnm
b
nu tad mazgājiet rokas, johaidī! šimpanzes ir nevis MKā, bet uz ielām, ofisos, virtuves, ēdamzālēs un tūristu objektos. latvieši, beidzot vienreiz sāciet mazgāt rokas!
lasItāja
l
VeselIbas Ministrijai bija gana laika izsekot A hepatīta izplatīšanās tīklam, lai atklātu pirmavotu. Nevaru iedomāties stulbāku norādījumu, kā igauņiem tūristu objektos likt mazgāt rokas. Rokas jāmazgā latviešiem un krieviem, virtuves darbiniekiem un servisa personālam. Parastais pereklis ir kāds saslimis darbinieks, kas nevīžā mazgāt rokas pirms ķerās pie ēdiena gatavošanas. Otrs avots ir pusgatavotas barības sastāvdaļas. Trešais ir ūdens. Visbiežāk tomēr ir roku nemazgāšana pēc atejas lietošanas virtuves personālam. Igauņi dara pareizi.
Good man
G
"....informācijas karš tūrisma nozarē!" tieši tā! Igaunija vēlas izkalpoties....
biete
b
glauni... "Nosēdini MK šimpanzes ar kalkulatoriem un rezultāts būs identisks"
@
@
Pilnīga taisnība tiem ikaunīšiem. Welcome to my f* sick country
Pote
P
Te gan teikts, ka iesaka pirms braukt uz Latviju poteties - Tervisekaitseinspektsioon soovitab enne Läti Vabariiki sõitu kaitsta ennast A-viirushepatiidi vastu vaktsineerimisega. Vaktsineerida tuleb vähemalt kaks nädalat enne planeeritavat reisi.
i
i
"Pēdējo divu nedēļu laikā Latvijā reģistrēti 190 A hepatīta gadījumi, liecina Sabiedrības veselības aģentūras apkopotā informācija" (LETA). manuprāt, iestādes varēja padomāt kā apturēt epidēmiju, nevis uzbrukt igauņiem.
carlito
c
Igaunijā rūpnieciskās produkcijas izlaide ir sarukusi daudz straujāk nekā Latvijā (kritums ir iespaidīgs gan abās valstīs), Latvijā vnk sū.i sākās ātrāk dēļ Parex bankas pārņemšanas, kas uzreiz izcirta milzīgu robu valsts finansēs. Bet tas nenozīmē, ka citur ir par kapeiku vieglāk. Turklāt Latvijā par krīzi sāka čīkstēt vēl pavasara beigās, kad 'tikai par pāris procentiem bija kritušies IKP pieauguma tempi (bet joprojām bija tuvu divciparu skaitlim) un no krīzes nebija ne smakas. Nacionālā īpatnībā - vienmēr pārspīlēt nelaimes un celt paniku pirms vēl kas noticis. Bet igauņi atšķirībā no latvijas "fizmatiem - matemātiķiem", kas māk tikai rēķināt, tomēr necērpj izdevumus pēc matemātiskajām formulām, bet pēc prioritātēm - ir kur paņem nost mazāk, ir kur apgriež pavisam. Latvijā neviens nekādas prioritātes neizvirza, bet tad kāda jēga no politiķiem, ja tie nespēj pat attīstības virzienus izvēlēties? Nosēdini MK šimpanzes ar kalkulatoriem un rezultāts būs identisks, tad kāda jēga no tādiem "vadītājiem"???
es > puksis
e
Varetu domat, ka Igaunija ekonomiska situacija ir daudz labaka. Nefiga. Pasi aiznemsies. Tikai telo galvas tiesu parakus. Labi, ka Riekstins nelauj uz galvas kapt.
terre
t
turisma objektos vajag izlikt igaunu valoda pazinojumus - mazgajiet rokas!!!
Lasiitaajs
L
Labi tas par A-hepatiitu varbuut ir paari striipai, bet tas, ka no kaadiem norveegju tuuristiem Riigaa policisti ir izspiedushi naudu ir fakts par kuru policijai buutu jaaveic ieksheejaa izmekleeshana negaidot suudziibu no cietushajiem kuras visdriizaak arii nebuus tieshi taapeec, ka te noziedznieka lomaa ir policisti. Buutu saakushi tiiriit policijas rindas no kriminaaliem elementiem un visaadiem jefinjiem taa vietaa lai gvelztu par to ko cilveekiem rakstiit vai nerakstiit presee par saviem piedziivojumiem Latvijaa.
Purkšķis
P
Ej tak barot tos bērnus, nevis gvelz savas muļķības internetā! Neciešu šitos īdētājus, kas paši nepaceļ pirkstu lietas labā.
paregis
p
Igauņi baidās saslimt ar "ORANŽO" slimību.
bnm
b
Tā sevi necienīt un par sevi ņirgāties ir pats nelietīgākais! Igauņi nelietīgi jau kuro reizi izmanto Latviju --- mūs --- savas apziņas celšanai un savam PRam, kā ar tiem miljoniem un pirms tam - ak paskatieties, visa pasaule, cik labi mēs izskatāmies uz Latvijas fona! Bet, čukči, Igaunija pārdzīvo - reāli! - tikpat smagu ekonomikas depresiju. Tikpat smagu, ne par santīmu vieglāk. Vienīga atšķirība ir, ka igauņi nečīkst kā dauni. Bet jūs, dauni, čīkstat.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Igaunijas Veselības aizsardzības inspekcijas paziņojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas