Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Apstrīd UR lēmumu nereģistrēt SIA "Valdis Zatlers"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onslovs
O
Ēs arī vēl neesmu saņēmis atļauju savu erotisko masāžu salonu nosaukt SIA "Pie Māra Onževa". Nu turpināšu ar šo nejēdzību cīnīties, jo tā ir būtiska prioritāte šajos krīzes laikos.
SIA "Zābaks"
S
Te redzama analoģija ar tām divām šnaba pudelēm no Baltkrievijas, kur tiesāšanās izmaksāja valstij Ls. 150 000.- Eventuālais SIA "V.Z." redzams jau tagad, ka nodarbosies ne ar ko. Un vispār jau lidojums ir zemāks par zemu. Ir taču cienījamākas valstis, cienījamāki Prezidenti, galu galā arī atpazīstamāki ļaudis mūsu zemē. Cik jauki skanētu: SIA "SLAKTERIS"
yoo
y
Bet reiz GRĪNBERGU LIETĀ Aivars nevarēja identificēt personu, kurai bija zināms vārds un uzvārds
Barons
B
Šis pasākums tikai parāda mums visiem, cik absurdi ir Latvijas likumi un kā tie katrā gadījumā tiek traktēti. Ja nebūtu VZ SIA nosaukumā, tad viss būtu Supertikumīgi. Šo absurdumu jau pierādija Lembergs ar Grīnberga lietu Ventspilī. Ja VZ nav klāt pielikts personas kods, tad UR var iet uz WC... Starp citu, mans uzvārds ir tāds pats kā vienam no jaunās valdības ministriem. Vai man nenodibināt SIA ar šādu nosaukumu? Ko?
kalējs
k
Starp citu, es arīdzan nesaprotu kāds sakars ar Stenderu ir ziepju vārītājiem un ar Gustavu Bergu šokolādes mīcītājiem
dzeris
d
Emīla Gustava Šokolāde, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību Rīga, Tērbatas iela 93/95-29a ???????????? tur saimnieks ir emīls gustavs?????????????
Ilmārs
I
Nosaukumā jau personas koda nav. Tātad viss štokos!
Antons
A
Plānpierīši atdūrušies pret negaidītu šķērsli izmisīgi mēģina to caursist. Izskatās pēc vecajiem PR trikiem. Smako mazliet.
Antons
A
Neatlaidība, ar kādu tiek mēģināts skriet ar pieri sienā parāda, ka visam pasākumam visticamāk ir pasūtījums - acīmredzot politiskais pasūtījums.
Alfrēds
A
Iesaku Mārim Onževam neaizsegties ar Patērētāju aizsardzības biedrības sedziņu, mainīt vārdu un uzvārdu uz Valdis Zatlers. Tad UR varētu būt grūtāk likt šķēršļus SIA dibināšanā un viens otrs būs apmierinājis savas stulbās ambīcijas
Juris
J
Lai kāds - labs vai slikts - arī nebūtu mūsu valsts prezidents, es neredzu ne mazākā iemesla, lai cienījams laikraksts rakstītu par šiem cilvēciņiem, t.i. bez maksas reklamētu viņus. Vienīgais attaisnojums būtu, ka viņi samaksāja žurnālistam :-)
Lelle
L
No lursofta ANTONS GRUNDMANIS, Lilijas Grundmanes individuālais uzņēmums Kuldīgā Kuldīga, Virkas iela 20-1 [Viss par uzņēmumu] Kā šeit ar tiem tikumiem?
Dad Parrot
D
Šeit "vārās" par tiesiskumu un pret ierēdņu patvaļigu rīcību. Likumi jāizdod Saeimai vai Ministru kabinetam, nevis jāizdoma atsevišķiem ierēdņiem, jo tas veicinātu korupciju.
Zancis
Z
Man šķiet, ka, ja pats dibinātājs nav Zatlers, tad firmu nedrīkst reģistrēt...!!
> :))
&
Vai kaut viens no tiem anonīmajiem, kuri te vārās, būtu priecīgs, ja tiktu nodibināta sveša firma ar viņa vai viņas vārdu un uzvārdu? Varbūt viņa vai viņas bērna vārdu vai uzvārdu? Diez vai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

UR nereģistrē SIA "Valdis Zatlers"; pieteicējs plāno apstrīdēt lēmumu

Zatlers pasmaida par vēlmi dibināt SIA "Valdis Zatlers"

LASI VĒL

Patērētāju aizsardzības biedrības iesniegums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas