Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta ar VIDEO - VK: Valsts saimniekot neprot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars K.
A
Nevis valsts, bet konkrētie cilvēki, kurus savas aprobežotības un slinkuma dēļ (neaizejot uz kādām vēlēšanām vai tautas nobalsošnu) esam pielaiduši pie varas. Piemēram, Norvēģijas valdība ļoti labi apsaimnieko Statoil (kaut kur dzirdēts vārds?), Zviedrijas- Systembolaget (valsts alkohola monopols) utt.
klusais
k
Viņa kā jebkura sieviete reizēm ir pārāk emocionāla. Bet kā tups darbarūķis viņa ir laba .
lno
l
atceroties Sudrabu FM , uzpeld virkne jautājumu ________________________ Visu cieņu! Prieks, ka daži tomēr neslimo ar sklerozi. Piekrītu arī par VK:)
Ugo.,.
U
kas tur ko brīnīties....TĀ tam bija jānotiek agrāk vai vēlāk!!! nejēgu radu,dragu pilnas malas ,tik cik uziet!!
optimists
o
GODMANI,ieklausies ,izdzirdi un rikojies.ATCERIES TAUTAS FRONTI.
BEIGTA BALLE
B
Varbūt pati Sudraba vai kāds no tā kantora varētu arildēt uz tādu tīri retorisku jautājumu: "Kas izmainītos valsts un pašvaldību FINANSIĀLAJĀ SFĒRĀ, ja nebūtu "nepilnības" īpašumu uzskaitē?" 1.Šie īpašumi netiek aplikti ar nodokli, tātad valsts finansiāli no tā neko neiegūs. 2.Jautājums par it kā tā rezultātā pavērtajām iespējām uzskaites nepilnības izmantot nelikumīgai atsavināšanai ir blefs un tikai pieņēmums. Tiok pat pamatoti varētu izteikt pieņbēmumu, ka dzīvojot virs zemes un nevis dziļās pazemes alās pastāv lieli riski sekmīgam marsiešu uzbrukumam. TĀPĒC JAU ŠIS KANTORIS IR IZVEIDOTS, JAI VEIKTU REVĪZIJAS UN ATKLĀTU NELIKUMĪBAS, KONSTATĒTU VALSTIJ VAI PAŠVALDĪBAI NODARĪTO ZAUDĒJUMU APJOMU, NEVIS PAVĪTEROŠANAI MASU SAZIŅAS LĪDZEKĻOS. UN KOPŠ SUDRABAS LAIKIEM KANTORA BUDŽETS IR MEŽONĪGI AUDZIS, TIKAI MĀKSLĪGI SAŠAURINĀTS VEICAMO REVĪZIJU MĒRĶIS, AIZBILDINOTIES, KA REDZIET, TAS NEBIJA REVĪZIJAS UZDEVUMS. TĀDĒJĀDI VALSTIJ TIEK NODARĪTS DIVKĀRŠS ZAUDĒJUMS. FUNKCIJAS, KAS IETILPST REVĪZIJĀ TIEK PILDĪTAS TIKAI DAĻĒJI, JO REVĪZIJĀS PĒC IESPĒJAS CENŠAS IZVAIRĪTIES NO ZAUDĒJUMU NOTEIKŠANAS UN APRĒĶINĀŠANAS. TĀDĒJĀDI VALSTS NO BUDŽETA LĪDZEKĻIEM PAR ŠĪM FUNKCIJĀM MAKSĀ BARGU NAUDU, BET, TĀ KĀ TĀS TIEK PILDĪTAS DAĻĒJI, TAD OTREIZ NĀKAS REVĪZIJĀS MAKSĀT BARGU NAUDU, NOSAKOT REVĪZIJU CITIEM AUDITORIEM. BET TAS MAKSĀ. TAS MAKSĀ BARGU NAUDU. KO TEIKTU MAŠĪNAS ĪPAŠNIEKS, JA VIŅAM SERVISĀ SATAISĪTU TIKAI VIENU NO DIVIEM REMONTĒJAMIEM RITEŅIEM, BET SAMAKSU NOPLĒSTU PAR ABIEM? BET VALSTS NEKO. VARBŪT VĒRTS PAAUDITĒT PAŠIEM SAVU KANTORI UN TĀ LIETDERĪBU NO ŠĀDA VIEDOKĻA, JO SVARĪGS IR NE TIKAI APJOMS, BET VEICAMO FUNKCIJU IZPILDES PILNĪGUMS.
klusais
k
Un ,ja vēl ņemam vērā ka Sudrabai ir pieredze FM, tad jebkurš normāls premjers ar viņu parunātu un viņā ieklausītos. Vienīgais ,ka atceroties Sudrabu FM , uzpeld virkne jautājumu , bet VK izskatās ,ka viņa ir vietā.
AV
A
Bet Godmanis ar Sudrabu par budžetu nerunā - uzkrītoši izvairās, lai arī Sudraba pat presē teikusi, ka uz šādu sarunu būtu gatava. Pilnīgi nešaubīgi - viņa varētu ieteikt optimālus risinājumus, kas algas maznodrošinātajiem tomēr ļautu palielināt. Valsts iestādēs algu starpība starp ikdienas darba veicēju un vadošo personālu ir vienkārši grandioza. Tā nu nekādi nav pamatojama ar lielo atbildību - atalgojums ir neadekvāti liels. Tas būtu jāsamazina līdz pieņemamiem apmēriem. Arī visādas padomes un aģentūras, neskaitāmi priekšnieku vietnieki un vietnieku vietnieki savairojušies kā sēnas pēc lietus. Atkal milzīgas rezerves. Un nu arī ziņa par neuzskaitītajiem īpašumiem - kas tos apsaimnieko, kas saņem īres maksas utt. Vārdu sakot - pilnīgs bardaks. Bet Godmanis "sēž ierakumos" un "kaujā" sūta mazo algu saņēmējus - tiem jāiznes viss krīzes smagums, jo viņu gluži vienkārši ir ļoti daudz. Pensionāri vispār ir "liekais balasts" - pār "bortu" un viss. Kas nevar izturēt, lai lasās prom no valsts - Latvijai savas valsts pilsoņi nav vajadzīgi, ievedīs viesstrādniekus. Galvenais, lai "karavadonis" ar savu "štābiņu" var dzīvot netraucēti. Pakasīsies, pašķobīsies, savilks krunkainu ģīmi - redz, cik es esmu norūpējies un darbīgs... Bet tas viss iet tukšgaitā, tā ir darbības imitācija. Kas liedz mainīt nodokļu politiku mazāk turīgajiem par labu? Neviens, bet darbības neseko, likumi netiek pieņemti, viss iet līdz šim ierastajās sliedēs - kampēji kampj.
Dace
D
Ingūna, liels Jums paldies par darbu, ko darāt. Saviem draugiem un kolēgiem (dzivoju ārpus Latvijas) vienmēr saku, ka Latvijas lielākā vērtiba ir latviešu sievietes, tādas istas un pamatigas. Jūs esat vistiešākais apliecinājums, ka man ir taisniba. Loti lepojos ar Jums.
dakteris
d
Ārstēšanās nepieciešama tev pašam, bet baidos, ka tā ir novēlota. Paldies Dievam, ka vēl ir cilvēki, kas neskatoties uz tavu un citu Godmaņa kvekšķu riešanu, dara GODĪGI savu darbu!
LATVIS
L
FM apņēmusies ieviest laikā līdz 2009.gada 1.novembrim!!! Tik īsā laikā? Cik vēl pa šo laiku paspēs izsaimniekot (izzagt), bet varētu taupīt jau rīt. Temīda raud skatoties šo izlaupīšanu.
Bet
B
To es, ej ārstēties...bet diemžēl ir tāds tautas teiciens, muļķība nav ārstējama...Iguna, baltā zirgā, tautas varone... stulbie tādi..
pēteris to arī es
p
lai tev vieglas smiltis
arī es
a
Nu nu, salīdzinot ar sasodīto kukuļņēmēju Černaju, kura vadībā VK vienmēr viss bija ok, viss bija nogludināts, samaksāts, saziepēts, SUDRABA DARA ZVĒRA DARBU!!! Visu cieņu!
Svins
S
ja privātajā struktūrā tās vadītājs nezinātu, cik viņa uzņēmumam pieder, tad visdrīzāk viņu atlaistu no darba, bet valsts institūcijās viss iet uz urrā. suņi rej, bet karavāna iet tālāk. patiesībā jāapbrīno Sudraba par viņas darbu. viss ir pēc būtības, viss ir "po ģelu". vairāk tādu cilvēku vajadzētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO:

Valsts iestāžu finanšu pārskatos konstatē kļūdas līdzekļu uzskaitē Ls 490 milj. apmērā

UZZINI

Valsts kontrole konstatējusi virkni būtisku nepilnību valsts un pašvaldību 2007.gada budžetu izpildē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas