Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Arī Latvijas radio aicina ziedot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klauss
k
Inta Brikše nekad ar prātu nav draudzējusies. Kur nu ar izpratni par TV/radio! Būtu jau nu kaut ko pati noziedojusi no sev sazagtajiem tūkstošiem LU.
Produkts
P
Esmu gatavs ziedot, lai Šlesera banda aizrītos ar šo kumosu. Abonēšanas maksa arī noteikti uz visas Latvijas fona nebūtu liela- domāju 20 santīmu mēnesī no ģimenes.
Berta
B
Gribētos redzēt štatu sarakstus, lai varētu redzēt ko 300 cilvēki rādio dara. Privātās rādiostacijas iztiek ar dažiem desmitiem darbinieku un nesaņem budžeta naudu, bet tīri labi dzīvo. Kur paliek nodokļu maksātāju nauda.
lauķe
l
Pat manam runcim ir skaidrs, no kurienes parādam aug kājas. Kļockins un Co no "horizontālā taimkoda"!!!
āfda
ā
vel lidz šim laikam,netieku gudrs,...kā latvijas radio, varēja rasties 100 tūkstošos Ls parādi... ir ģen.direktors, Padome...vainīgo, kā parasti LR,nav...!!!!!!!!!
Skujutēvs
S
Runa nav par to nepilno latu (kaut gan, zinot kā pie mums regulē monopolcenas, šim nepilnajam latam var pēkšņi pieaugt nullīte un ja labi gribēsies tad pat divas, kāpēc nepaslaukt klientu, viņš taču slaucamā gotiņa, lai maksā! pie tam iespējas atteikties no abonentmaksas laikam nav paredzētas pat tiem, kam nav radio!) Runa ir par principu. Ja nekompetents birokrāts (-i) ir nolaidis sev uzticēto lauciņu līdz bankrotam, tad tā ir vai nu neizdarība vai ļaunprātība, abos gadījumos sodāma. Bet sods par to jāsaņem nekompetentajam birokrātam, nevis man! Es negatavojos ne ar ziedojumiem, ne obligātām abonentmaksām piesegt šī nekompetentā birokrāta rīcības sekas! Jo to darot es pieļaušu situāciju, kad citi nekompetenti birokrāti rīkosies tāpat citās nozarēs, bet es tik maksāšu! Tā nu gan nebūs, biedri nekompetentie birokrāti! Es atbildēšu par sdavu rīcību, bet jūs par savu.
Nu jā...
N
Varētu gan ziedot, gan abonēšanas maksu (A.Tomsons teica, ka pietiktu ar nepilnu latu) ieviest, ja zinātu, ka atkal tā visa naudiņa neaizies nezināmus ceļus.
Terorists
T
Lai lauku cilvēki un tie kas paliek uz ielas neatdoto kredītu dēļ iet pie Saiemas,LTV,TV3,LNT un pārējiem mēdiju kantoriem un cilvēciņiem kas šīm partijām taisīja reklāmu. Nosēžaties kolektīvi ar cepurīti un lūdzat ziedojumu un tad jūs redzēsiet viņu šo labi audzināto,labi izglītoto,inteliģences etalona reakciju.Jūs tiksiet gānīti ,lamāti un jums draudēs ar policiju utt.Bet lai šie paši diedelnieki jums iedotu uz to necerat.Atbilde būs viena-,,Grūti laiki,naudas nav un nebūs un vispār ko jūs te iedomājaties no mums tik lieliem un izglītotiem etaloniem naudu prasīt.Ejiet no turienes no kurienes nākuši,,.
AD
A
Ziedosim Kolāta Rīta vingrošanai?:) ============================ Nē. Radio 1 "Krustpunktam".
Kinza
K
stulba ziņa - virsraksts aicina ziedot, bet ziņa ir par tēmu "šīsnedēļas laikā ... ". kas Radio kontu nevar atvērt/paziņot?! virsraksts galīgi maldinošs. Kauns "Dienai" - ja nav ko rakstīt, nerakstiet!
neizpratne
n
Pagaidiet, pagaidiet, - kas tur īsti notika? Radio nauda pazūd, atbildīgā amatpersona vienkārši atkāpjas no amata un augstākstāvošās organizācijas rausta plecus, turpinājumā tiek gaidīts, ka tauta saziedos ..... pazudušo naudu, vai tā????? Vai tas ir tāds biznesplāniņš? Vai tiešām pazudušo naudu neviens nemeklē, vainīgos pie atbildības nesauc????? Hm, tad jau es labāk ziedotu naudiņu gotiņām, kurām gaidāms nepelnīti briesmīgs gals ......
Skujutēvs
S
Un kurš šajā valstī dos garantiju, ka arī ar abonēšanas maksu nebūs par maz un nesāksies šīs maksas skrūvēšana? Arī ar to mums ir pieredze. Klients ir slaucamā gotiņa, lai tik maksā! Šajā gadījumā gan tiks iets soli tālāk - esi vai neesi klients, vienalga maksāsi!
Skujutēvs
S
Pareizi - tā vietā lai savestu kārtībā finanses, tiks uzkrautas obligātas abonēšanas maksas, pie tam visiem - klausies radio vai neklausies, bet maksāsi! Kāda mums ir pieredze ar monopolcenu regulēšanu, pareizāk sakot nespēju regulēt šīs cenas, laikam nevienam nav jāstāsta! Nekādu obligātu abonēšanas maksu nemaksāšu. Man kā pakalpojuma ņēmējam ir tiesības izvēlēties, kādus pakalpojumus ņemt, kādus nē, par kādiem maksāt un par kādiem nē. Pakalpojumu sniedzējam ir iespēja nesniegt pakalpojumu tiem, kas nemaksā, bet nav iespējas pieprasīt obligātas abonēšanas maksas no tiem, kas pakalpojumu neņem! Un radio nav pirmās nepieciešamības prece! Un es radio jau tāpat nelietoju! Tiem, kas tūlīt man pārmetīs, ka žēl pāris latu: runa ir nevis par latiem, bet par principu. Lai birokrāti saved kārtībā savu saimniecību un nemēģina pārlikt problēmas uz pašu pēdējo. Par konkrēto problēmu atbildīgos birokrātus patriekt no amata, bet ja atklājas likuma pārkāpumi, tad sodīt. IR JĀIZBEIDZ PROBLĒMU UZGRŪŠANA PAŠAM PĒDĒJAM, T.I. IEDZĪVOTĀJAM.
Skujutēvs
S
Jau no PSRS laikiem ir tāda prakse - visas problēmas nogāzt uz pašu pēdējo (to, kurš vairs nevar uzgāzt nevienam citam). Pēc principa kas velk, tam krauj un jo vairāk vilks, jo vairāk viņam uzkraus. Un kas vēl notiks, kad sāksies lavīnveida efekts t.i. viss sabiedriskais sektors sāks diedelēt maizītei? Par to kāds ir padomājis? Bija tāds vecs fantastikas stāstiņš Robertam Šekiljam, kur valsts likvidē nabadzību, legalizējot ubagošanu. Robert Šeklij, jūs esat pravietis! Latvijā scenārijs, ko varbūt uzrakstījāt humora pēc, kļūst par realitāti!
Dace
D
bet ka tad ar tiem, kam tie miljoni depozitos?! un kadel vispar nonaca lidz sadai situacijai!!? man jau nav zel noziedot, bet tomer kaut ka nesaprotami tas viss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Aicina Latvijas Radio atbalstītājus piedalīties akcijā pie Saeimas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas