Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Arī ZZS ir zemkopības ministra kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
morics
m
<a Ka tik labs cilveks. Lai nav ka mūs- samaļ miltos cepnieks. Makss un
pakaviņš
p
Vēl taču ir jebemsis un mūdre!
Econ
E
TP vispār nav nekāda leģitīma iemesla pieprasīt ministra portfeli, jo aptaujas rāda, ka uzticības līmenis viņiem ir zem 2% (kas ir vienkārši neiedomājami mazs īpatsvars attīstītās valstīs, ja šāda partija turpina darboties, tad tas tur tiek uztverts par nenormālu parādību, kas robežojas ar diktatūru), bez tam vietas Saeimā ir prasti nopirkuši. Jebkas, kam viņi ar savu alkatību un nekompetenci (kā nekā TP īstenais vadonis pats teica, ka runa ir par lielākajiem kretīniem) pieskarsies, aizies vēl lielākā postā. Ir nepieciešamas Saeimas ārkārtas vēlēšanas, tātad Zatleras jāizziņo referendums par saeimas atlaišanu.
Econ
E
TP pārziņā nedrīkst atstāt Pašvaldību ministriju, jo tad viņi varēs turpināt savas šeptes (labs piemērs - Cesvaine), kas ir īpaši bīstami tagad, kad priekšā ir pašvaldību vēlēšanas, tādēļ droši vien TP spiedīs uz valsts resursu uz uzdevumu sadalīšanu pa pašvaldībām (jebkādos, pat pašos neloģiskākajos veidos, kā arī nemaz nerēķinoties ar to, ka Latvijā ir tikai 2,3 miljoni iedzīvotāju, pašvaldības ir ļoti mazas, un tas valstī var izraisīt lielas jukas, dzīves līmeņa vēl nozīmīgāku pazemināšanos), jo tur viņiem ir atbalsts (nozīmīgā daļā gadījumu gan uzspiests, jo pašvaldības "dancina apkārt" pēc sirds patikas, ar ko tad acīmredzot nodarbojas tas pats Zalāns vai TP īstenais vadonis, spriežot pēc tā, pēc kāda principa pašvaldībām "tiek iedalīti" līdzekļi), tādēļ varēs turpināt pieturēt piesavinātos publiskos līdzekļus un nodrošināt piesavināšanās avotus.
Aprēķins
A
Bet lūdzu, ja jau ciešanas, tad visiem. Tomēr gribētos zināt kādus tādus šausmu darbus esam izdarījuši. Bet par politiku, daudzi domāja, ka arī Zatlers vēl sevi parādīs, to ka vislaik piekāpjas, tā tāda stratēģija. Arī Dombrovskis valsts bankrota priekšā atrod laiku kaulēties ar vecajiem blēžiem, vēl iedziļinās un uzklausa, ar smaidu spiež rokas kā veciem čomiem. Un atkal kopā vedīs uz bezdibeni.
beta
b
Ko darīt? Esmu jau te pāris reizes izklāstījusi savu redzējumu, kurš gan nav nekāds rožainais, un man ļoti patiktu, ja neistenotos, bet pagaidam nekādas novirzes no prognozēm neredzu, diemžēl...:((( Tā kā mēs nespējam būt vienoti, bet kolektīvi un regulāri aprejam tos, kas mēgina Latvijai palīdzēt, savukart, labprat ticam tiem, kas skaļāk un pārliecinošāk prot prot sevi pasniegt, tā kā neprotam (diemžēl!) atšķirt graudus no pelavām, tad krīze Latvijā var novest pie tik lielas sociālās spriedzes, ka Argentīnas scenarijs neizbēgams... Būs tik slikti, ka pat tie, kas tagad te vemj žulti, būs spiesti domat un saprast lietas... Mēs varam attīrīties tikai caur lielam ciešanām, tāds ir dabas, tāds ir karmas likums, kurš darbojas tikpat konstanti kā gravitācijas spēks, neatkarīgi vai kāds to atzīst vai neatzīst. Vēl neattīrāmies, tātad ciešanas ir par mazu... diemžēl... Viss teiktais gan nenozīmē, ka nav jāmēgina kā to dara Dombrovskis. Jo viņš neredz citu ceļu, es arī nē. Lai mums visiem veicas!
un
u
Runas ir garas, no runām pīrāgu neizcepsi, ja kas.
Auzās
A
Amizanti. Segliņš nošņāca *cic* un drosmīgais saulvedis Dombrovskis aprāvās kā puišelis. Vai kādam vēl ir kāda cerība?
Anna
A
Nē,Lelli vajag par Dombrovska padomnieci:))Vienmēr visu un vislabāk zin,īpaši par cilvēkiem,ko viņa ziņās redzējusi televīzijas ekrānā savās naktsmaiņās.
Svarāns
S
Gudrā lauku Lelle pamodusies!!!Lelli par lopkopības ministri!!!
pamela
p
Kurš zirgs tad zviedz ,VAI Aizsardz.min. VELDRES zirgi?Mans papagailis sāka runāt angliski dzirdot Slakteri runājam šai mēlē.Fredis / vilku suns/pieprasīja uzcelt jaunu ,pili suņu būdas vietā ,dzirdot Demakovas megoplānus.Roze pliku meiču studijā arī ļoti labi nolaida lauksaimniecību uz grunti,iznīcināja gan cukurrūpnicas,gan nu jau piena saimniecību u.t.t.Turpināt???Ļaujiet Dombrovskim kaut 100 dienas nostrādāt un vēl jau valdība nav izcepta,jo vecie vēži NEGRIB LĪST ārā no naudīgajām kulēm.Viņi / vecie / neļaus Dombrovskim strādāt.TP,LPP necīnās par Izgl.min.,jo Buldozers zina KUR var nesodīti zagt.
pamela
p
Es to visu ļoooti labi saprotu,BET nu tad nedarīt neko?Kaut kā tā korupcija,politmafija,ASTOŅKĀJIS ir jāsalauž!Nu jau 20 gadus valdība tiek veidota tikai pēc partiju maka vajadzībām.Jūs šodien redzējāt TV interviju ,kur baroklis Segliņš kā neaudzināts bomzis aizvēra muti PM kandidātam pusvārdā par valdības veidošanu.Lai Dombrovskis turot muti par ministru kandidātiem.Pilsoņi tomēr cerēja,ka JL un Dombrovskis neies Tp,LPP/LC pavadā un kaut ko lauzīs 20 gadu politkretīnismu.Arī par Saeimas pērkamību es jums piekrītu,bet tad IR JĀPĀRVĒL SAEIMU.Pilsoņi cerēja uz latviešu Obamu,jo nu tik ļoti noriebusies zaglība un korupcija,čomisms politkretīnu vidū un nerēķināšanos ar valsts un tautas interesēm.Tauta NAV stulbu aunu bars,kurš neredz kā un ko dala veidojot valdību.Vai nebūtu tā,ka ja esi TAUTAS KALPS ,tad ej un strādā kur vajadzīgs valsts labumam ne partijai vai tavai kabatai.KAPĒC LPP/LC tik ļoti raujas tieši pie SM beņķa?Mans viedoklis tad taisam jaunu LTF-II,ja partijas turpina rūpēties TIKAI par savām partijām un to čomakiem.NU IR TAS VECAIS STILS JĀIZNĪDĒ.Tauta ir nogurusi,izmisusi,šokēta par pilnīgu NIHILISMU PRET SATVERSMI,LIKUMIEM.KUR un KĀ jūs redzat izeju?,bet tā turpināties NEVAR.Šodien ziņas skatījāties un to amatu tirgu.Riekstiņu,kā Šleseru/LEsčinski NEVAR laist amatos ko iepriekš ieņēma.Riekstiņš nav tālu no Muntera,Buldozers ir noziedznieks,kurš izsaimnieko valsts kasi un par to netiek sodīts.LŪDZU variantu pārmaiņām?!
Lelle
L
Hi,hi,hīīī...Kampars vai Zaķis ekonomikas ministri!!! Nu gan zirgam jazviedz! Turpināsim vien stampāties pa to purvu...
Lelle
L
Nominējot Godmanu Zemkopības ministra amatam, Dombrovskis vai nu nezin vispār, kas ir lauksaimniecība vai grib šo nozari un laukus vispār piebeigt. Kaut gan ministrijas līmenī vajadzētu riktīgu tirānu ielikt, lai iztīra to cūkukūti no liekēžiem un korumpantiem.
un
u
Ieskaitot Jaunieti. Bet laikam tomēr ir tā Tautas partijas nostāja, kuru Jaunietis pauž.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Satiksmes ministra amatam "Pilsoniskā Savienība" virza Kristovski

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas